Kiemelt szolgáltatások

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2018 – Windows védelem

 • A Biztonságos Pénzügyek funkció hatékony védelmet biztosít az online banki ügyintézésnél és internetes vásárlásnál is!
  Amikor Ön online banki felületre, fizetésre alkalmas weboldalra szeretne bejelentkezni, a Biztonságos Pénzügyek funkció felügyel az Ön biztonságára:
 • Összehasonlítja a weboldalak URL-jét a biztonságos weboldalak adatbázisával
 • Automatikusan felismeri és javasolja, hogy az oldal Biztonságos Pénzügyek üzemmódban kerüljön megnyitásra – a biztonságos környezet használatával tovább növelheti az érzékeny személyes és pénzügyi adatok illetéktelen megszerzése elleni védelmet
 • Ellenőrzi a biztonságos kapcsolat létrehozásához használt tanúsítványokat - így elkerülheti, hogy a háttérben a megnyitott oldalról "hamis" oldalra navigáljon.
 • Webkamera védelem
  A Kaspersky Lab újonnan kifejlesztett webkamera-védelmi technológiái meggátolják, hogy jogosulatlan felhasználók távolról férjenek hozzá készülékéhez. A számítógépes védelmünknek hála, többet nem kell aggódnia, hogy valaki megfertőzte számítógépét, és webkameráját használva kémkedik Ön és környezete után.
 • Wi-fi sebezhetőségi értesítések
  Amikor Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, bizalmas adatait ellophatják, ha a hálózat védelme gyenge. A Kaspersky Internet Security minden alkalommal ellenőrzi a Wi-Fi hálózatokat, amikor csatlakozik egyhez. Ha a Wi-Fi hálózat nem biztonságos (például sebezhető titkosítási protokoll használata vagy népszerű Wi-Fi hálózati név (SSID) esetén), az alkalmazás egy értesítést jelenít meg, mely figyelmezteti Önt, hogy nem biztonságos Wi-Fi hálózathoz készül kapcsolódni. A Wi-Fi hálózat biztonságos használatának módját az értesítési ablakban lévő hivatkozásra kattintva ismerheti meg.
 • Illetéktelen képernyőmentések elleni védelem
  A védett webhelyek böngészésekor az adatok védelme érdekében a Kaspersky Internet Security megakadályozza, hogy a kémprogramok illetéktelenül képernyőmentéseket készítsenek. A Kaspersky Internet Security hipervizor technológia segítségével kínál védelmet a képernyőmentések ellen.
 • Zeta shield és Anti-blocker technológia a célzott támadások ellen
  Az új technológiák használatával a Kaspersky Lab két további védelmi réteget állít hadrendbe az új típusú fenyegetések ellen és lehetőséget biztosít a képernyőt zároló zsaroló kártevők elleni hatékonyabb fellépésre.
 • Valós idejű vírusvédelem
  Valós idejű, felhő technológiával támogatott védelmet biztosít a vírusok, trójai programok, férgek, kémprogramok, botok és még sok egyéb számítógépes kártevő ellen.
 • Webes védelem
  Biztosítja a számítógép védelmét böngészés közben, blokkolja az adathalász és egyéb rosszindulatú weboldalak megnyitását. Emellett a Kaspersky URL Tanácsadó segítségével ellenőrzi és jelzi a webes keresők találati listájában a veszélyes linkeket.
 • Rendszerfigyelő
  A Kaspersky egyedülálló Rendszerfigyelő modulja folyamatosan figyeli a rendszer működését és felismeri a veszélyes műveleteket a számítógépén, így megakadályozva a rosszindulatú műveleteket.
 • Hatékonyabb Szülői felügyelet
  A továbbfejlesztett Szülői felügyelet motor megóvja gyermekeit a számítógép használata során. A Kaspersky Internet Security 2018 – Multi Device még hatékonyabb szülői felügyeletet biztosít a számítógép és az internet használatához - és megbízhatóbb szűrést az olyan weboldalak esetében, amelyeknek tartalma nem engedélyezett a kicsik számára.
 • Hatékonyabb spamszűrés
  A reputációs alapú szűrési módszert alkalmazó levélszemét elleni modul megbízható védelmet biztosít a kéretlen üzenetekkel szemben, függetlenül a gépen használt levelezőklienstől.
 • Hatékonyabb adathalászat elleni védelem
  Az adathalászat elleni védelem segítségével hatékonyabban védekezhet az internetes csalók ellen, akik megpróbálnak hozzáférni személyes adataihoz.
 • Az operációs rendszer és az alkalmazások védelme
  Abban az esetben, ha az Ön számítógépén futtatott alkalmazások nem naprakészek, úgy a Kaspersky Internet Security - Multi Device 2018 megakadályozza, hogy a gyenge pontokat kihasználják az illetéktelenek.
 • Optimalizált víruskereső-adatbázis
  A Kaspersky felhőből érkező víruskereső-adatokkal jelentősen csökkentettük a számítógépen tárolt víruskereső-adatbázis méretét. Nagyobb a teljesítmény, de csökkentett a telepítési és frissítési idő.
 • Minimális hatás a számítógép teljesítményére, mégis több lehetőséget nyújt
  A Kaspersky Internet Security – Multi Device 2018 működése optimalizált és a lehető legalacsonyabb teljesítménybeli igénnyel bír, amely miatt szinte észrevétlen a hálózati tevékenysége során, a programok telepítésénél és elindításánál. Ezen felül a speciális Játék profil üzemmód biztosítja a megszakítás nélküli játékélményt, miközben továbbra is teljes biztonságot nyújt.
 • Energiatakarékos akkumulátor-felhasználás
  Ha a programot olyan laptopra telepíti, amely akkumulátorról üzemel, a Kaspersky Internet Security – Multi Device 2018 automatikusan csökkenti a használathoz szükséges erőforrásokat - így növeli a laptop két feltöltés közötti üzemidejét, emellett támogatja a Windows 8.1 energiasémákat is.
 • Átdolgozott, érintőképernyős használatra felkészített kezelőfelület a kényelmes használat érdekében
  Az program megújított grafikus kezelőfelülete az új megjelenésével segíti az érintőképernyős használatot, optimalizált felhasználói felülete egyszerűsíti a program használatát.

Kaspersky Internet Security for Android – Okostelefon és tablet védelem

 • Valós idejű vírusvédelem
  Valós idejű, felhő technológiával támogatott védelmet nyújt az Androidot támadó kártevők ellen.
 • Webes védelem
  Biztosítja a telefon védelmét böngészés közben, blokkolja az adathalász valamint egyéb veszélyes és csaló weboldalak megnyitását.
 • Lopás elleni védelem
  A telefon elvesztése vagy ellopása esetén érzékeli a SIM kártya cseréjét megnehezítve a tolvaj dolgát, emellett lehetőséget nyújt az eszköz távoli zárolására, a személyes adatok törlésére és az eszköz lokalizálására, riasztás indítására, így akadályozva meg a személyes adatok illetéktelen kezekbe kerülését és segíti az készülék megtalálását.
 • Hívás és üzenetszűrési funkció
  A program ezen funkciója biztosítja, hogy csak azokat a hívásokat és üzeneteket kapjuk meg, melyeket szeretnénk, és blokkoljuk a nem kívánt megkereséseket.
 • Személyes adatok védelme
  Ezzel a funkcióval lehetőségünk van kontaktok és a kontakttal történt üzenetváltások elrejtésére. Így ha valaki hozzá is fér telefonunkhoz, azonosítás nélkül nem tudja megnézni az elrejtett információkat.

Kaspersky Safe Browser for iOS – iPhone és iPad készülékekhez

 • Biztonságos böngésző iOS alapú mobil készülékekhez
  A program védi a felhasználót a böngészés során, blokkolja az adathalász és csaló weboldalakat, véd a nem megfelelő tartalmakkal szemben

Kaspersky Internet Security for Mac – Apple Macintosh gépek védelme

 • Valós idejű vírusvédelem
  Valós idejű, felhő technológiával támogatott védelmet biztosít a vírusok, trójai programok, férgek, kémprogramok, botok és még sok egyéb számítógépes kártevő ellen, meggátolja, hogy PC-s kártevőt továbbítson Mac-jéről a családtagjainak, barátainak vagy kollégáinak.
 • Webes védelem
  Biztosítja a számítógép védelmét böngészés közben, blokkolja az adathalász és egyéb rosszindulatú weboldalak megnyitását. Emellett a Kaspersky URL Tanácsadó segítségével ellenőrzi és jelzi a webes keresők találati listájában a veszélyes linkeket.
 • Szülői felügyelet
  A továbbfejlesztett Szülői felügyelet motor megóvja gyermekeit a számítógép használata során. A Kaspersky Internet Security – Multi Device 2018még hatékonyabb szülői felügyeletet biztosít a számítógép és az internet használatához - és megbízhatóbb szűrést az olyan weboldalak esetében, amelyeknek tartalma nem engedélyezett a kicsik számára.
 • Biztonságos adatbevitel virtuális billentyűzettel
  A billentyűzetfigyelők rögzíthetik bankkártya száma vagy egyéb személyes adatai megadásakor leütött billentyűket. A Kaspersky Internet Security for Mac Virtuális Billentyűzet technológia erre a problémára nyújt védelmet megakadályozva, hogy a billentyűzetfigyelők naplózzák a bevitt adatokat.
 • Egyszerű, könnyen átlátható kezelőfelület az intuitív és kényelmes használat érdekében
  A program grafikus kezelőfelülete támogatja a retina kijelzőket, továbbá a Mac stílusú megjelenésével illeszkedik a operációs rendszer grafikai világához, intuitív kezelőfelülete egyszerű használatot tesz lehetővé.