Kaspersky Internet Security – Multi Device 2018


A számítógépen, mobil eszközeinken tárolt fotóink, zenéink, dokumentumaink és személyes adataink, internetes böngészési szokásaink mind-mind értékesek számunkra. Bármelyik eszközünket is használjuk bankolásra, vásárlásra, böngészésre vagy a közösségi oldalak, alkalmazások használatára , az internet azonos biztonsági kockázatot rejt. A Kaspersky Internet Security – Multi-Device egy egyszerűen használható, multi-platform biztonsági programcsomag, amely a megvásárolt eszközszám erejéig a számítógépek/laptop-ok, Mac-ek, Androidos okostelefonok és tabletek bármilyen kombinációja számára védelmet biztosít.

Vírusvédelmi szolgáltatás aktiválás lépései

Kaspersky® Internet Security 2018

Ne engedje értékes, személyes állományait túszul ejteni!

A kriptovírusok (ransomware) napjaink leggyakoribb kártevői: naponta jelennek meg új variánsok, egyre kifinomultabb képességekkel, egyre meggyőzőbb terjedési mechanizmusokkal. A számítógép megfertőzése után titkosítják a felhasználó számára fontos állományokat (képek, dokumentumok, zenék, stb.), majd váltságdíjat követelnek az állományok visszaállításáért. A felhasználók, ha szeretnék visszakapni fájljaikat, legtöbbször kénytelenek kifizetni az elektronikus kalózoknak a követelt összeget.

A Kaspersky Internet Security rendelkezik az összes szükséges képességgel a zsaroló kártevők megállítására. A 2018-os verzió a korábbi időszak tapasztalatai alapján finom hangolt védelmi mechanizmusokat alkalmaz. A gyártó védelme képes kiszűrni az eddig ismeretlen kártevőket is a veszélyesnek ítélt programok emulálásával, viselkedéselemzéssel és a felhasználó fájljainak felügyeletével. Gyanús fájlműveletek, kriptokártevő jelenlétére utaló jelek esetén biztonsági mentést készít az adatokról, így ha a vírus esetleg képes is volna titkosítani azokat, a védelem automatikusan visszaállítja a korábbi állapotot és az adatok folyamatosan használhatóak maradnak.

Ne csak számítógépét, okostelefonját vagy tabletjét is óvja meg a veszélyektől

A Kaspersky Internet Security – Multi-Device programcsomag segítségével kényelmesen védheti eszközeinek bármely kombinációját. Például egy öt eszközös licenccel védheti az alábbiakat:

1 x asztali számítógép, 2 x laptop és 2 x Androidos okostelefon, vagy
2 x Androidos okostelefon, 2 x Androidos tablet és 1 x Mac

Bármilyen készülékkombinációt is használ, az eszközök mindegyikének biztosítható a védelme a Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái segítségével.
Az Inviteltől kapott, érvényes licenc felhasználásával tetszőlegesen változtathat a védelem összetételén, áthelyezheti a védelmet az egyik eszközről a másikra a megrendelt eszköz licenc típus figyelembevételével.

Védje magát a rosszindulatú programok ellen

Az internetes bűnözők naponta több 100 000 rosszindulatú programot engednek szabadjára. Ha biztosítani akarja számítógépeit, mobil eszközeit és bizalmas adatait, akkor olyan biztonsági megoldásra van szüksége, mely lépést tart a legújabb veszélyekkel.

A Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái híresek arról, hogy a legújabb veszélyekkel is képesek elbánni és felismerni azokat. Független tesztek során bebizonyosodott, hogy a Kaspersky felhőalapú védelme 0,02 másodperc alatt képes azonosítani az új veszélyeket. A valós idejű frissítéseknek, valamint az új rosszindulatú programok és veszélyek elleni hihetetlenül gyors védelemnek köszönhetően a Kaspersky Lab jelenti a legjobb választást.

Védje androidos telefonjait és táblagépeit

A mobileszközöket célzó rosszindulatú programok 99%-a androidos eszközök ellen irányul. Ráadásul, mivel az okostelefonok és táblagépek felettébb kis méretűek, könnyű őket elveszíteni - vagy ellopni - így személyes adatai, bankszámla- vagy hitelkártya-információi rossz kezekbe is kerülhetnek.

A Kaspersky Lab egyszerűen használható mobilbiztonsági technológiái és felhő által támogatott védelmi funkciói révén optimális eszközöket nyújt androidos telefonja és táblagépe védelméhez a legújabb vírusok, kémprogramok, interneten keresztül érkező támadások és egyéb veszélyforrások ellen. Az adatvédelmi funkció segítségével pedig elrejtheti névjegyei, hívásai, üzenetei és naplói részleteit, ha pedig telefonját elveszíti vagy eltulajdonítják, a speciális lopásgátló funkciók révén lezárhatja az eszközt, törölheti róla az adatokat és azt is ellenőrizheti, hogy hol van.

Akadályozza meg pénze és pénzügyi adatai ellopását

Az online banki ügyintézés, vásárlás és fizetés számtalan mindennapi feladatot segített leegyszerűsíteni - ám komoly biztonsági kockázatokat is teremtett, többek között ellophatják jelszavait, folyószámla adatait vagy akár a pénzét is.

Mindegy, hogy Windows vagy Mac rendszerű számítógépet használ online banki ügyintézésre, vásárlásra vagy fizetésre, a Kaspersky Lab egyedülálló Safe Money technológiája ellenőrzi, hogy a meglátogatott honlap biztonságos-e, biztosítja, hogy Ön ne legyen hamis vagy visszaélés szándékával létrehozott weboldal áldozata, és a honlapot speciális, védett módban nyitja meg. A Safe Money funkció magasabb biztonsági szintre emeli pénzügyi tranzakcióit - segít távol tartani az internetes bűnözőket folyószámla-, hitelkártya- és személyes adataitól.

Ne hagyja, hogy a bűnözők webkameráját használva Ön után kémkedjenek*

Az internetes bűnözők gyorsan felismerték, hogyan használhatják ki a növekvő webkamera-használatban rejlő lehetőségeket - a média pedig naponta számol be olyan esetekről, amikor ártatlan felhasználók webkameráit használták fel bűncselekményekhez. Hogyan állíthatja meg a kémeket?

A Kaspersky Lab újonnan kifejlesztett webkamera-védelmi technológiái meggátolják, hogy jogosulatlan felhasználók távolról férjenek hozzá készülékéhez. A számítógépes védelmünknek hála, többet nem kell aggódnia, hogy valaki megfertőzte számítógépét, és webkameráját használva kémkedik Ön és környezete után.

*A webkamera-védelem egyedül Windows operációs rendszer esetén érhető el.

Ne engedje be a "személyazonosság-tolvajokat"

Képzelje el, milyen káoszt okozna, ha valaki hozzáférne a bizalmas adataihoz. Ha a bűnözők megszereznék jelszavait és személyes adatait, képesek lennének átvenni az Ön "digitális személyazonosságát", kicsalhatnák pénzét, és hosszú távú károkat okozhatnának.

Mivel akár a szabályoknak megfelelően működő weboldalak is fertőzöttek lehetnek - melynek következtében rosszindulatú kódok töltődnének le automatikusan számítógépére, okostelefonjára vagy táblagépére -, a Kaspersky Lab termékei automatikusan ellenőriznek minden webes hivatkozást, és megbizonyosodnak azok biztonságáról… még mielőtt Ön meglátogatná az oldalt. Termékeink emellett átvizsgálják e-mail üzeneteit is - ezzel biztosítva, hogy az adathalász programok ne csalhassák ki Öntől személyes adatait, amelyek birtokában mások felölthetik személyazonosságát és ellophatják a pénzét.

Biztosítson olyan védelmet, amely nem rontja, lassítja eszközei teljesítményt

Windows és Macintosh alapú számítógépek esetén az Ön számítógépén előforduló biztonsági rések feltérképezésén kívül a Kaspersky Internet Security 2018 elemzi és szabályozza azoknak a programoknak a működését, amelyek biztonsági kockázatot jelenthetnek.

Legyen tudatos és felelős szülő, hogy gyermekei biztonságosan használhassák az internetet

Mikor nem tud gyermekei mellett lenni, a díjnyertes Szülői felügyelet funkciónk, akkor is megvédi őket az internetes veszélyforrásoktól - a szexuális ragadozókat is ideértve. A Kaspersky Lab leegyszerűsíti Önnek gyermeke internethasználatának felügyeletét, melynek során meghatározhatja, hogy mikor lehet online és kivel kommunikálhat - függetlenül attól, hogy gyermeke Windows vagy Mac rendszerű számítógépet használ. Blokkolhatja a letöltéseket, a nem megfelelő oldalakat, felügyelheti a közösségi oldalakon való tevékenységét és megakadályozhatja, hogy gyermeke kulcsfontosságú személyes adatokat küldjön el másoknak.

Automatikus letöltés és telepítés - időt és energiát takaríthat meg

A telepítéshez most sokkal kevesebb kézi beavatkozás szükséges. Amikor először tölti le a programot, az automatikusan frissül a legújabb termékverzióra és ellenőrzi a rosszindulatú szoftvereket, mielőtt elindítja a telepítést.