Sajtószoba

Invitel hírek, sajtóanyagok

Az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány ismét közösen teljesített egy kívánságot – ezúttal Hevesen

A kórházi szobák tereit tágítja megható találkozások során a telekommunikációs vállalat és a Csodalámpa Alapítvány

 

Budaörs, 2016. február 12.

 

Igazi kis hercegnőhöz illő rózsaszín ágy, bútorok, hófehér mobiltelefon vagy laptop és nagyteljesítményű asztali számítógép. Csak néhány, hétköznapinak tűnő tárgy, amelyek jelenleg egyenesen a világot jelentik olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen betegségben szenvedő gyermekek számára, akik pár hónappal ezelőtt papírra vetették kívánságukat. Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány Tegyünk egy kis csodát együtt! elnevezésű kezdeményezésének lezárultával a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra. Az elmúlt időszakban immáron 20 kisgyermek élhette át azt a csodát, hogy teljesülhetett kívánsága.

A támogatási összegből az Invitel szolgáltatási területén található, érintett húsz város közül ezúttal egy hevesi óhajt teljesített az Alapítvány. Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a tizenhárom éves Krisztiánhoz, aki minden sportban örömét leli, különösen focizni szeret, ám gyakran böngészik a világhálón is. A fiú ezért egy nagy teljesítményű számítógépet kért az Alapítványtól, amely segítségével az internetezés és online játékok mellett könnyebben elsajátíthatja az iskolai tananyagot is.

 

Invitel Csodalámpa Kívánságteljesítés Hevesen

 

 

„Köztudomású, hogy a jókedv és az öröm rendkívül kedvezően befolyásolja a gyógyulás folyamatát, az együttműködés során mindvégig ez a gondolat vezetett bennünket. Magam is részt vettem egy-egy ajándék átadásán, ami igen megindító élmény. Felemelő érzés látni, mekkora örömöt okozunk a gyermekeknek. Ha ily módon egy kicsit is hozzájárulhatunk mielőbbi felépülésükhöz, akkor már megérte belevágni. Valódi kis hősökről van szó, akiknek az arcán egyértelműen látszik: csodával határos élményként élik meg kívánságuk teljesülését. Elismerés és köszönet illeti a húsz település lakóit és az alapítvány odaadó munkatársait, az ő közreműködésükkel válhatnak valóra a gyermekek álmai” – fogalmazott Iski István, az Invitel marketingigazgatója.

A gyermekálmok teljesítésében élen járó Csodalámpa Alapítvány az elmúlt tizenkét esztendőben már több mint kettőezer-hétszáz gyermeknek okozott örömöt, amely nehezen sikerülhetett volna olyan partnerek segítsége nélkül, mint az Invitel. „Nagyon örülünk, hogy a közös kezdeményezésnek és az Invitel négymillió forintos támogatásának köszönhetően még több kisgyermek álmát válthatjuk valóra. Bizonyára mindnyájunkkal előfordult már, hogy egy-egy olyan apróságnak tűnő gesztus, mint hogy ránk mosolyogtak az utcán, vagy előzékenyek voltak velünk a boltban, jobb kedvre derített bennünket. Ezek a beteg gyermekek pontosan ugyanezt élik meg a megható ajándékátadások során az alapítványunknak és partnereinknek, mint most az Invitel munkatársainak köszönhetően. Többségük a gyógyulásukat követően évek múltán is örömmel gondol vissza a meglepetésre, amiről korábban álmodni sem mert volna”– mondta Felkai Márta, a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány kommunikációs szakértője.

Kérem várjon!