figyelem

Bankkártyás fizetés az Invitel Pontokban

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Invitel Pontjainkban a bankkártyás fizetés átmenetileg szünetel!

Megértését és türelmét köszönjük!

figyelem

Salgótarjáni Invitel Pont bezárása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy salgótarjáni Invitel Pontunkat 2019. március 31-el bezárjuk.

Továbbiakban az ügyintézés a helyi DIGI Pontban (Salgótarján, December 8. tér 4, 3100) lehetséges, keressék kollégáinkat bizalommal. Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

figyelem

Kecskeméti Invitel Pont bezárása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kecskeméti Invitel Pontunkat 2019. május 15-el bezárjuk.

Továbbiakban az ügyintézés a helyi DIGI Pontban (6000 Kecskemét, Korona u 2./ 1. emelet) lehetséges, keressék kollégáinkat bizalommal. Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

figyelem

Veszprémi Invitel Pont bezárása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy veszprémi Invitel Pontunkat 2019. május 15-el bezárjuk.

Továbbiakban az ügyintézés a helyi DIGI Pontban (8200 Veszprém, Budapesti út 20-28.,Balaton Pláza) lehetséges, keressék kollégáinkat bizalommal. Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Technikai segítség és információk

Tájékoztató az adathalászatról

Tisztelt Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét az ún. adathalász levelek által jelentett veszélyekre és egyben tanácsokkal lássuk el az ellenük történő védekezéshez.

Az illegális adathalászok legtöbbször hamis feladójú e-mailben kérik el személyes adatait vagy terelik át olyan weboldalakra, amelyeken egy ismert cég, vagy szervezet honlapját lemásolva, Önt megtévesztve próbálják megszerezni például felhasználónevét, jelszavát, PIN kódját, egyéb adatát.

Az Invitel más, a személyes adatokat szintén felelősen kezelő szolgáltatókhoz, bankokhoz, egyéb pénzintézetekhez hasonlóan e-mail-ben soha nem kér bizalmas információkat ügyfeleitől. Éppen ezért, ha ilyen levéllel találkozik, ne nyissa meg, hanem a SHIFT és DELETE billentyűk együttes lenyomásával azonnal törölje postafiókjából!

Fontos, hogy ellenőrizze a látogatott weblapokat is! Illegális adathalászat áldozata lehet, ha egy megtévesztő információ, e-mail alapján az eredetihez csak hasonló nevű és kinézetű oldalon adja meg az adatait.

Az Invitel webmail szolgáltatását kizárólag a https://webmail.invitel.hu/login/ oldalon érheti el, kérjük, minden alkalommal ellenőrizze a böngészője címsorát!

Jelszót, illetve PIN kódot soha ne adjon meg nem biztonságos helyen, nyilvános dokumentumban, weboldalon, fórumban vagy e-mail-ben!

Tájékoztatjuk, hogy fenti javaslataink, az Ön érdekeit szolgálják, a figyelmen kívül hagyásukból eredő esetleges károkért társaságunk felelősséget nem vállal!

Üdvözlettel,

Invitel

Kérem, várjon!