Szevizszolgáltatás

Próbálja ki új, kényelmi szervizszolgáltatásunkat!

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk olyan számítástechnikai kérdéssel, amely nem része az Invitel szolgáltatásoknak – például számítógépes szoftverekkel, vagy biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Az ügyfelek igényének eleget téve elindítottuk a telefonos Invitel szervizszolgálatot, amely akár eseti alapon, percdíjasan, akár állandó havi rendelkezésre állással, havidíjas alapon az alábbi szolgáltatásokkal várja az Ön hívását:

  • Levelezőprogram alkalmazások beállítása mobiltelefonra
  • Segítségnyújtás otthoni hálózat kialakításában
  • Segítségnyújtás a nem Inviteltől bérelt eszközök (pl.: wifi modem) kezeléséhez, beállításához, konfigurálásához
  • Hardver eszközök beállítása egyéb eszközökön (pendrive, külső merevlemez, PDA)
  • Driverfrissítés, hálózati eszközök beállítása
  • Számítógépes szoftverek, illetve biztonsági beállítások
  • Szolgáltatáshoz nem kapcsolható készülékbeállítások
  • Az Invitel által értékesített, de nem üzemeltetett eszközök kezeléséhez, beállításához segítségnyújtás

A szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges technikai beállításokhoz természetesen továbbra is ingyenes támogatást nyújtunk ügyfeleink számára, belföldi vezetékes számról.

Mostantól azonban a háztartásokban előforduló telefon-, internet- és tévészolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb számítástechnikai kérdésekben is tudunk ezen a módon segítséget nyújtani.

  Havidíjas
szolgáltatás*
Percdíjas
szolgáltatás*
Havi díj 590 Ft/hó 0 Ft
Percdíj 0 Ft/perc 100 Ft/perc

Szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető.  A havidíjas fizetési feltétel megrendeléséhez kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat, vagy látogasson el a legközelebbi Invitel Pontba! 

*Az ajánlat visszavonásig érvényes, az Invitel optika, rezes és kábeles szolgáltatási területein, meglévő lakossági előfizetők részére, belföldi telefonhálózatokból. A havidíjas szolgáltatás határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe, és bármikor következmények nélkül felmondható írásban vagy telefonon 8 napos felmondási idővel. A szolgáltatás havi díja nem időarányos díj, a szolgáltató tört havi díjat nem számláz. A szolgáltató teljes havi díjra jogosult a szolgáltatás tört havi igénybevétele esetén is.
Az árak bruttó árak. Teljes körű tájékoztatásért forduljon kollégáinkhoz. A szolgáltatás díja az esetleges kiszállási költséget nem tartalmazza.
Az Invitel Zrt. a telefonos szervizszolgáltatás során nyújtott tevékenységéért szavatosságot nem vállal, a beavatkozás során előforduló, előre nem látható adatvesztés, rendszerösszeomlás, illetve hardver meghibásodás miatt felelősséget nem vállal.

 

Kérem, várjon!