figyelem

DIGI értékesítési pont az Invitel üzletekben!

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy DIGI értékesítési Pont nyílt a gödöllő, kecskeméti és szigetszentmiklósi Invitel üzletben! Ezeken a ponton az Invitel ügyintézés mellett DIGI szolgáltatás is rendelhető, egyéb DIGI ügyintézés (számlabefizetés, szerződésmódosítás, stb.) jelenleg nem lehetséges.

Technikai segítség és információk

Szevizszolgáltatás

Próbálja ki új, kényelmi szervizszolgáltatásunkat!

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk olyan számítástechnikai kérdéssel, amely nem része az Invitel szolgáltatásoknak – például számítógépes szoftverekkel, vagy biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Az ügyfelek igényének eleget téve elindítottuk a telefonos Invitel szervizszolgálatot, amely akár eseti alapon, percdíjasan, akár állandó havi rendelkezésre állással, havidíjas alapon az alábbi szolgáltatásokkal várja az Ön hívását:

  • Levelezőprogram alkalmazások beállítása mobiltelefonra
  • Segítségnyújtás otthoni hálózat kialakításában
  • Segítségnyújtás a nem Inviteltől bérelt eszközök (pl.: wifi modem) kezeléséhez, beállításához, konfigurálásához
  • Hardver eszközök beállítása egyéb eszközökön (pendrive, külső merevlemez, PDA)
  • Driverfrissítés, hálózati eszközök beállítása
  • Számítógépes szoftverek, illetve biztonsági beállítások
  • Szolgáltatáshoz nem kapcsolható készülékbeállítások
  • Az Invitel által értékesített, de nem üzemeltetett eszközök kezeléséhez, beállításához segítségnyújtás

A szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges technikai beállításokhoz természetesen továbbra is ingyenes támogatást nyújtunk ügyfeleink számára, belföldi vezetékes számról.

Mostantól azonban a háztartásokban előforduló telefon-, internet- és tévészolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb számítástechnikai kérdésekben is tudunk ezen a módon segítséget nyújtani.

  Havidíjas
szolgáltatás*
Percdíjas
szolgáltatás*
Havi díj 590 Ft/hó 0 Ft
Percdíj 0 Ft/perc 100 Ft/perc

Szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető. A havidíjas fizetési feltétel megrendeléséhez kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat, vagy látogasson el a legközelebbi Invitel Pontba! 

*Az ajánlat visszavonásig érvényes, az Invitel optika, rezes és kábeles szolgáltatási területein, meglévő lakossági előfizetők részére, belföldi telefonhálózatokból. A havidíjas szolgáltatás határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe, és bármikor következmények nélkül felmondható írásban vagy telefonon 8 napos felmondási idővel. A szolgáltatás havi díja nem időarányos díj, a szolgáltató tört havi díjat nem számláz. A szolgáltató teljes havi díjra jogosult a szolgáltatás tört havi igénybevétele esetén is.
Az árak bruttó árak. Teljes körű tájékoztatásért forduljon kollégáinkhoz. A szolgáltatás díja az esetleges kiszállási költséget nem tartalmazza.
Az Invitel Zrt. a telefonos szervizszolgáltatás során nyújtott tevékenységéért szavatosságot nem vállal, a beavatkozás során előforduló, előre nem látható adatvesztés, rendszerösszeomlás, illetve hardver meghibásodás miatt felelősséget nem vállal.

 

Kérem, várjon!