figyelem

Új telefonszám

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 1288-as lakossági ügyfeleink részére és a 06 80 881 881 kisvállalati ügyfeleink részére fenntartott telefonszámaink 2019 július 3.-tól megszűnek. Ezentúl a 1443-as telefonszámon érnek el minket.

Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

figyelem

Kecskeméti Invitel Pont bezárása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy kecskeméti Invitel Pontunkat 2019. május 15-el bezárjuk.

Továbbiakban az ügyintézés a helyi DIGI Pontban (6000 Kecskemét, Korona u 2./ 1. emelet) lehetséges, keressék kollégáinkat bizalommal. Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

figyelem

Veszprémi Invitel Pont bezárása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy veszprémi Invitel Pontunkat 2019. május 15-el bezárjuk.

Továbbiakban az ügyintézés a helyi DIGI Pontban (8200 Veszprém, Budapesti út 20-28.,Balaton Pláza) lehetséges, keressék kollégáinkat bizalommal. Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

figyelem

Változik telefonos ügyfélszolgálatunk nyitvatartása

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk 2019.09.01-től az alábbi időpontokba lesz elérhető:

Hétfő-Péntek: 08.00-20:00; Szombat: Zárva

Köszönjük a megértést, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

figyelem

Tájékoztatás az adathalász levelek veszélyeiről

Szeretnénk felhívni figyelmét az un. - adathalász - levelek által jelentett veszélyekre és egyben tanácsokkal ellátni a védekezéshez.

Részletek

Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az un. - adathalász - levelek által jelentett veszélyekre és egyben tanácsokkal ellátni a védekezéshez.

Az illegális adathalászok hamis feladójú e-mailben kérik el személyes adatait vagy terelik át olyan weboldalakra, amelyeken az ismert honlapot, céget imitálva, Önt megtévesztve próbálják megszerezni például felhasználónevét, jelszavát, PIN kódját, egyéb adatát.

Az Invitel a bankokhoz, pénzintézetekhez és más, személyes adatokat felelősen kezelő szolgáltatókhoz hasonlóan e-mail-ben soha nem kér ilyen adatokat. Ha ilyennel találkozik, hagyja figyelmen kívül!

Fontos, hogy ellenőrizze a látogatott weblapokat is! Illegális adathalászat áldozata lehet, ha egy megtévesztő információ, e-mail alapján az eredetihez csak hasonló nevű és kinézetű oldalon adja meg az adatait.

Az Invitel webmail szolgáltatását kizárólag a http://webmail.invitel.hu/ oldalon érheti el, kérjük, minden alkalommal ellenőrizze a böngészője címsorát!

Jelszót, illetve PIN kódot soha ne adjon meg nem biztonságos helyen, nyilvános dokumentumban, weboldalon, fórumban vagy e-mail-ben!

A fenti javaslatok, tanácsok az Ön érdekeit szolgálják, a leírtak figyelmen kívül hagyásából eredő esetleges károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Kérjük, az ilyen típusú levekre soha ne válaszoljon! 


Tisztelettel:

Invitel Távközlési Zrt. Ügyfélszolgálat

Technikai segítség és információk

Szevizszolgáltatás

Próbálja ki új, kényelmi szervizszolgáltatásunkat!

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk olyan számítástechnikai kérdéssel, amely nem része az Invitel szolgáltatásoknak – például számítógépes szoftverekkel, vagy biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Az ügyfelek igényének eleget téve elindítottuk a telefonos Invitel szervizszolgálatot, amely akár eseti alapon, percdíjasan, akár állandó havi rendelkezésre állással, havidíjas alapon az alábbi szolgáltatásokkal várja az Ön hívását:

  • Levelezőprogram alkalmazások beállítása mobiltelefonra
  • Segítségnyújtás otthoni hálózat kialakításában
  • Segítségnyújtás a nem Inviteltől bérelt eszközök (pl.: wifi modem) kezeléséhez, beállításához, konfigurálásához
  • Hardver eszközök beállítása egyéb eszközökön (pendrive, külső merevlemez, PDA)
  • Driverfrissítés, hálózati eszközök beállítása
  • Számítógépes szoftverek, illetve biztonsági beállítások
  • Szolgáltatáshoz nem kapcsolható készülékbeállítások
  • Az Invitel által értékesített, de nem üzemeltetett eszközök kezeléséhez, beállításához segítségnyújtás

A szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges technikai beállításokhoz természetesen továbbra is ingyenes támogatást nyújtunk ügyfeleink számára, belföldi vezetékes számról.

Mostantól azonban a háztartásokban előforduló telefon-, internet- és tévészolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb számítástechnikai kérdésekben is tudunk ezen a módon segítséget nyújtani.

  Havidíjas
szolgáltatás*
Percdíjas
szolgáltatás*
Havi díj 590 Ft/hó 0 Ft
Percdíj 0 Ft/perc 100 Ft/perc

Szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető. A havidíjas fizetési feltétel megrendeléséhez kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat, vagy látogasson el a legközelebbi Invitel Pontba! 

*Az ajánlat visszavonásig érvényes, az Invitel optika, rezes és kábeles szolgáltatási területein, meglévő lakossági előfizetők részére, belföldi telefonhálózatokból. A havidíjas szolgáltatás határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe, és bármikor következmények nélkül felmondható írásban vagy telefonon 8 napos felmondási idővel. A szolgáltatás havi díja nem időarányos díj, a szolgáltató tört havi díjat nem számláz. A szolgáltató teljes havi díjra jogosult a szolgáltatás tört havi igénybevétele esetén is.
Az árak bruttó árak. Teljes körű tájékoztatásért forduljon kollégáinkhoz. A szolgáltatás díja az esetleges kiszállási költséget nem tartalmazza.
Az Invitel Zrt. a telefonos szervizszolgáltatás során nyújtott tevékenységéért szavatosságot nem vállal, a beavatkozás során előforduló, előre nem látható adatvesztés, rendszerösszeomlás, illetve hardver meghibásodás miatt felelősséget nem vállal.

 

Kérem, várjon!