figyelem

Tájékoztatás az adathalász levelek veszélyeiről

Szeretnénk felhívni figyelmét az un. - adathalász - levelek által jelentett veszélyekre és egyben tanácsokkal ellátni a védekezéshez.

Részletek

Tisztelt Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az un. - adathalász - levelek által jelentett veszélyekre és egyben tanácsokkal ellátni a védekezéshez.

Az illegális adathalászok hamis feladójú e-mailben kérik el személyes adatait vagy terelik át olyan weboldalakra, amelyeken az ismert honlapot, céget imitálva, Önt megtévesztve próbálják megszerezni például felhasználónevét, jelszavát, PIN kódját, egyéb adatát.

Az Invitel a bankokhoz, pénzintézetekhez és más, személyes adatokat felelősen kezelő szolgáltatókhoz hasonlóan e-mail-ben soha nem kér ilyen adatokat. Ha ilyennel találkozik, hagyja figyelmen kívül!

Fontos, hogy ellenőrizze a látogatott weblapokat is! Illegális adathalászat áldozata lehet, ha egy megtévesztő információ, e-mail alapján az eredetihez csak hasonló nevű és kinézetű oldalon adja meg az adatait.

Az Invitel webmail szolgáltatását kizárólag a http://webmail.invitel.hu/ oldalon érheti el, kérjük, minden alkalommal ellenőrizze a böngészője címsorát!

Jelszót, illetve PIN kódot soha ne adjon meg nem biztonságos helyen, nyilvános dokumentumban, weboldalon, fórumban vagy e-mail-ben!

A fenti javaslatok, tanácsok az Ön érdekeit szolgálják, a leírtak figyelmen kívül hagyásából eredő esetleges károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Kérjük, az ilyen típusú levekre soha ne válaszoljon! 


Tisztelettel:

Invitel Távközlési Zrt. Ügyfélszolgálat

figyelem

Tájékoztatás bankszámla változásról

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az Invitel Távközlési Zrt. bankszámlaszámai megváltoztak.

Részletek

Tisztelt Előfizetőink!

 
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az Invitel Távközlési Zrt. bankszámlaszámai megváltoztak. 
Az MKB és K&H Banknál vezetett bankszámlaszámok megszűntek, kérjük a jövőben ne utaljanak azokra a számlákra pénzt.

Az új bankszámlaszám adatai a következők:
 
Bankszámlaszám: 10950009-00000005-03861524
Pénzintézet: UniCredit Bank Hungary Zrt.
  
Kérjük, hogy a jövőben az új bankszámlaszámot vegyék figyelembe utalás esetén!

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!


Köszönettel:
Invitel Távközlési Zrt.

 

figyelem

Tájékoztatás a postafiók címének változásáról

2020.02.01-el változik postafiók címünk

Részletek

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Előfizetőinket, hogy az Invitel Távközlési Zrt. postafiók címe megváltozott.

Az új postafiók cím: 1392 Budapest, Pf: 263.

Kérjük, hogy a levélpostai küldeményeket mostantól kizárólag erre a címre szíveskedjenek részünkre megküldeni!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Köszönettel:

Invitel Távközlési Zrt.

 

figyelem

Tájékoztatás a Csoportos balesetbiztosítási szerződéssel kapcsolatos kiegészítő szolgáltatásunkról

Szerződéshez csatlakozott Biztosított vonatkozásában a Biztosító kockázatviselése 2020. február 10. napjával megszűnik,

Részletek

Tisztelt Biztosított!

Az INVITEL Távközlési Zrt. (1134 Budapest, Váci út 37., cégjegyzékszám: 01-10-09957, a továbbiakban: „INVITEL” vagy „Szerződő”) az INVITEL, mint Szerződő és az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., mint Biztosító között 2014 februárjában kötött Csoportos balesetbiztosítási szerződéssel (a továbbiakban: „Szerződés”) összefüggésben, melyhez Ön a Szerződő felé tett erre irányuló nyilatkozatával Biztosítottként csatlakozott, a következőkről értesíti.

A Szerződő és a Biztosító között létrejött és fent jelölt Szerződés 2019 februárjában történt megszüntetésére tekintettel, összhangban az „Aegon Csoportos Biztosítások Általános Feltételek, Záradék az Invitel Csoportos Balesetbiztosításához” elnevezésű dokumentum IV.2. a) pontjában foglaltakra, ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön, mint a Szerződéshez csatlakozott Biztosított vonatkozásában a Biztosító kockázatviselése 2020. február 10. napjával megszűnik, mellyel egyidejűleg Ön mentesül további biztosítási díjfizetési kötelezettsége alól. 

Egyúttal szeretnénk megköszönni, hogy eddig igénybe vette fenti szolgáltatásunkat, az annak megszüntetésével okozott kellemetlenségekért pedig szíves elnézését kérjük.

További együttműködését és a fentiek tudomásulvételét köszönjük.

Üdvözlettel: Invitel Távközlési Zrt.

Technikai segítség és információk

Szevizszolgáltatás

Próbálja ki új, kényelmi szervizszolgáltatásunkat!

Ügyfeleink gyakran fordulnak hozzánk olyan számítástechnikai kérdéssel, amely nem része az Invitel szolgáltatásoknak – például számítógépes szoftverekkel, vagy biztonsági beállításokkal kapcsolatban. Az ügyfelek igényének eleget téve elindítottuk a telefonos Invitel szervizszolgálatot, amely akár eseti alapon, percdíjasan, akár állandó havi rendelkezésre állással, havidíjas alapon az alábbi szolgáltatásokkal várja az Ön hívását:

  • Levelezőprogram alkalmazások beállítása mobiltelefonra
  • Segítségnyújtás otthoni hálózat kialakításában
  • Segítségnyújtás a nem Inviteltől bérelt eszközök (pl.: wifi modem) kezeléséhez, beállításához, konfigurálásához
  • Hardver eszközök beállítása egyéb eszközökön (pendrive, külső merevlemez, PDA)
  • Driverfrissítés, hálózati eszközök beállítása
  • Számítógépes szoftverek, illetve biztonsági beállítások
  • Szolgáltatáshoz nem kapcsolható készülékbeállítások
  • Az Invitel által értékesített, de nem üzemeltetett eszközök kezeléséhez, beállításához segítségnyújtás

A szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges technikai beállításokhoz természetesen továbbra is ingyenes támogatást nyújtunk ügyfeleink számára, belföldi vezetékes számról.

Mostantól azonban a háztartásokban előforduló telefon-, internet- és tévészolgáltatásokkal kapcsolatos leggyakoribb számítástechnikai kérdésekben is tudunk ezen a módon segítséget nyújtani.

  Havidíjas
szolgáltatás*
Percdíjas
szolgáltatás*
Havi díj 590 Ft/hó 0 Ft
Percdíj 0 Ft/perc 100 Ft/perc

Szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető. A havidíjas fizetési feltétel megrendeléséhez kérjük, hívja Ügyfélszolgálatunkat, vagy látogasson el a legközelebbi Invitel Pontba! 

*Az ajánlat visszavonásig érvényes, az Invitel optika, rezes és kábeles szolgáltatási területein, meglévő lakossági előfizetők részére, belföldi telefonhálózatokból. A havidíjas szolgáltatás határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe, és bármikor következmények nélkül felmondható írásban vagy telefonon 8 napos felmondási idővel. A szolgáltatás havi díja nem időarányos díj, a szolgáltató tört havi díjat nem számláz. A szolgáltató teljes havi díjra jogosult a szolgáltatás tört havi igénybevétele esetén is.
Az árak bruttó árak. Teljes körű tájékoztatásért forduljon kollégáinkhoz. A szolgáltatás díja az esetleges kiszállási költséget nem tartalmazza.
Az Invitel Zrt. a telefonos szervizszolgáltatás során nyújtott tevékenységéért szavatosságot nem vállal, a beavatkozás során előforduló, előre nem látható adatvesztés, rendszerösszeomlás, illetve hardver meghibásodás miatt felelősséget nem vállal.

 

Kérem, várjon!