Változnak az európai adatkezelési jogszabályok

Az Invitelnél mindig kiemelten figyelünk ügyfeleink adatainak védelmére. Az Európai Unióban változnak a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok, melynek keretében mi is áttekintettük és az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (röviden GDPR) követelményeit szem előtt tartva frissítettük az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a jövőben is megbízható partnerként tekintsenek az Invitelre, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a továbbiakban is kiérdemeljük a belénk vetett bizalmat. Arra kérjük, hogy tekintse át a frissített Adatvédelmi nyilatkozatot. Az új Adatvédelmi nyilatkozat 2018. május 25-én lép hatályba, ha ezen a napon vagy később használja a szolgáltatásainkat, azzal tudomásul veszi és elfogadja a módosításokat.

Részletek

Karbantartás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy hétvégén az online ügyfélszolgálati felületünkön karbantartást végzünk. A karbantartás ideje alatt a belépés átmenetileg szünetel. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Eszközök/ Készülékek

Kérjük válasszon az alábbi táblázatokban található eszközök beállítási segédletei és leírásai közül, és a bővebb információért kattintson az adott leírás címére!

Kérem, várjon!