Technikai segítség

Jelszócsere

Fő a biztonság!
Cserélje le egyszerűen email vagy FTP fiókjához tartozó jelszavát!

Részletek
Forgalom lekérdezés

Ellenőrizné internet forgalmát? Kérdezze le forgalom arányos internet csomagja adatforgalmát pár gombnyomással!

Részletek
Karbantartás

Invitel Zrt. hálózati karbantartás információk, és áramszünet miatti szolgáltatás kimaradások.

Részletek

Hasznos információk

GYIK

Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, először nézzen körül a gyakran ismételt kérdések között, ahol a leggyakrabban felmerült problémákat és válaszokat gyűjtöttük össze – olyan témákat érintve, mint például a számlázás, a megrendelés vagy a különböző eszközök beállításai.

Részletek
Szervizszolgáltatás

Technikai problémája akadt? Segítünk! Vegye igénybe kényelmes és gyors telefonos szervizszolgáltatásunkat! Kollégáink bármilyen probléma megoldásában készségesen segítenek, legyen szó akár egy e-mail fiók beállításáról, vagy az otthoni hálózat beüzemeléséről.

Részletek
Adathalászat

Ne hagyja, hogy féltett adatai illetéktelen kezekbe kerüljenek! Tudjon meg többet az illegális adathalászatról, és gondoskodjon személyes adatai, illetve jelszavai biztonságáról!

Részletek
Közműegyeztetés

Olvassa el, milyen tennivalói vannak, ha olyan föld feletti vagy alatti építkezést tervez, amely érinti, vagy megközelíti az Invitel hírközlési építményeinek nyomvonalát.

Részletek
Netbarát

Tájékozódjon egyszerű és közérthető nyelven a gyerekekre leselkedő online veszélyekről. Oldalunkon ingyenes szűrőszoftverrel és hasznos tanácsokkal is segítünk a tudatos netezés elsajátításában.

Részletek