figyelem

Ingyenes net a digitális oktatáshoz - meghosszabbítás

Tisztelt Előfizetőink!

A kormány 2020. november 14-én kihirdetett, a veszélyhelyzet idején a digitális oktatással kapcsolatos intézkedéseit 2020. december 10-én plusz 30 nappal hosszabbították, azaz a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok, továbbá az ily módon tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek újabb 30 napon keresztül.

Azon előfizetőinknek, akik 2020.11.18. és 2020.12.04. között igénybe vették a kedvezményt, további teendőjük nincs az ingyenes vezetékes internetszolgáltatással kapcsolatban, a kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül számukra!

Azon előfizetőink, akik eddig nem regisztráltak, ám jogosultak a kedvezményre, 2020.12.16. és 2020.12.27. között adhatják le igényeiket ITT

A kedvezmény a 2021. január hónapban kiállított számlára kerül, mely a 2021. februári havidíjakat tartalmazó számla.

figyelem

Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kormánya által hozott járványügyi intézkedések érintik alábbi Invitel Pontjaink nyitva tartását: 
Békéscsaba – Csaba Center, Kecskemét- Malom Központ, Veszprém – Balaton Pláza.
A járványügyi védekezés érdekében ezen ügyfélszolgálati irodánk 19 óráig tart nyitva.
A fenti időszak alatt és azon túl a 1443-as telefonszámunkon, illetve a 1445-ös hibabejelentő vonalunkon keresztül állunk Előfizetőink rendelkezésére!

Megértésüket köszönjük! 

figyelem

Tisztelt Ügyfeleink!
Tiszaújvárosban, Dunaújvárosban, Békéscsabán és Szeged meghatározott területein az INVITEL Távközlési Zrt.-től 2020. július 1. napjától kezdődően a kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet- és telefonszolgáltatást az Invinetwork Kft. veszi át. További információk az Invitel Pontokról: http://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolatok/szemelyes-ugyintezes/invitel-pontok.html 
További részletek: ugyfelszolgalat@invinetwork.hu, www.invinetwork.hu
Megértésüket köszönjük!