figyelem

Ingyenes net a digitális oktatáshoz

Tisztelt Előfizetőink! 
 
A kormány 2020. november 14-én kihirdetett, a veszélyhelyzet idején a digitális oktatással kapcsolatos intézkedései alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok, továbbá az ily módon tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napon keresztül. Az érintettek november 18. és december 4. között igényelhetik ittInvitel Zrt. 

figyelem

Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kormánya által hozott járványügyi intézkedések érintik alábbi Invitel Pontjaink nyitva tartását: 
Békéscsaba – Csaba Center, Kecskemét- Malom Központ, Veszprém – Balaton Pláza.
A járványügyi védekezés érdekében ezen ügyfélszolgálati irodánk 19 óráig tart nyitva.
A fenti időszak alatt és azon túl a 1443-as telefonszámunkon, illetve a 1445-ös hibabejelentő vonalunkon keresztül állunk Előfizetőink rendelkezésére!

Megértésüket köszönjük! 

figyelem

Tisztelt Ügyfeleink!
Tiszaújvárosban, Dunaújvárosban, Békéscsabán és Szeged meghatározott területein az INVITEL Távközlési Zrt.-től 2020. július 1. napjától kezdődően a kábeltelevízió, IPTV, illetve az internet- és telefonszolgáltatást az Invinetwork Kft. veszi át. További információk az Invitel Pontokról: http://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolatok/szemelyes-ugyintezes/invitel-pontok.html 
További részletek: ugyfelszolgalat@invinetwork.hu, www.invinetwork.hu
Megértésüket köszönjük!