Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Hasznos információk

   Comedy Central Mókatár

   Nevetni vágyók figyelem!

   A Comedy Central Mókatár csomagban már elérhetők a Comedy Central Bemutatja 6. és 7. évadai, valamint egy különleges válogatás a South Park, Röhej, Reno 911 és Punk'd epizódokból.

   A Comedy Central Mókatár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Comedy Central által vetített humoros műsorokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Comedy Central mappa kiválasztásával.

   Válassza most a Comedy Central Mókatár kiegészítő csomagot csupán bruttó 690 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   Nickelodeon Videotár

   A Nickelodeon Videotárban minden korosztály megtalálhatja kedvenc műsorait!

   A Nickelodeon Videotárban a legkisebbek például a Dóra a felfedezővel, vagy Bubi Guppik sorozattal kalandozhatnak a mesék birodalmában. A nagyobbakról sem feledkeztünk meg, a csomagban a klasszikus SpongyaBob Kockanadrág epizódok ugyanúgy megtekinthetőek, mint a Tini Nindzsa Teknőcök 1. évadának izgalmas részei. Válogatásunkból a nagy rajongásnak örvendő Big Time Rush epizódok sem maradhattak ki, de ezen kívül még sok érdekesség várja az előfizetőket.

   Nickelodeon Videotár

   A Nickelodeon Videotár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Nickelodeon által vetített mese filmeket, sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Nickelodeon mappa kiválasztásával.

   Válassza most a Nickelodeon Videotár kiegészítő csomagot csupán bruttó 590 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   AXN Now

   Mozizzon a nap 24 órájában!

   A Crossing Lines – Határtalanul és a Hannibal című sorozat második évada már elérhető az AXN Now kínálatában

    

   Crossing Lines – Határtalanul

   2. évad

   A második évad elején a csapatnak meg kell bírkóznia Anne-Marie elvesztésével, és mindössze huszonnégy órájuk maradt, hogy megtalálják Louis-t és Rebeccát, mielőtt Dimitriv végez velük. Hickman és társai a Scotland Yard főnyomozóját is segítségül hívja a mentési akcióhoz. Dorn eközben ravasz, ám igen veszélyes játszmába kezd.

    

    

   Hannibal

   2. évad

   A második évad elején Will az orvosok segítségével visszanyeri elméje épségét és emlékezetét, majd arra is rájön, hogy ki áll a gyilkosságok mögött. Azt is tudja, hogy Hannibalnak köszönheti új elmegyógyintézeti lakosztályát, de amint összeszedi magát, kemény támadást indít Lecter ellen, hogy bebizonyítsa a férfi bűnösségét és saját ártatlanságát. Eközben Hannibal mit sem sejtve élvezi szabadságát. Ráadásul Jack felajánlja számára Will megüresesedett profilozói állását. Hannibal azonban még mindig Will bűvkörében él. Pszichiátere határozott tanácsa ellenére gyakorta meglátogatja Willt, és nem is sejti, vagy talán nem is érdekli, hogy végül ez a vonzalom okozhatja vesztét.

    

    

   Az AXN NOW lehetővé teszi előfizetői számára, hogy az AXN által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az IPTV videotéka menüjéből az AXN NOW kiválasztásával.

   Válassza most IPTV Alap vagy Családi díjcsomag előfizetése mellé az AXN NOW kiegészítő csomagot - 12 vagy 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén - csupán bruttó 690Ft/hó-ért.

   Megamax Kalandtár

   A legmenőbb kalandhősök bármikor az Invitel IPTV videotékájában!

   Szórakoztató rajzfilmek, melyek a nap bármely szakaszában elérhetőek, és újra, és újra visszanézhetőek a Megamax kalandtárban!

   A nagy sikerű Lego NinjagosorozatbanLord Garmadon egy hatalmas küldetésre indul. Feladata, hogy összegyűjtse a Spinjitzu négy Arany Fegyverét, hogy végül a világ ura lehessen. Vajon képes lesz valaki útját állni a gonosznak, hogy ezzel megmentse a világot?

   A Megamax Kalandtár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Megamax által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Megamax Kalandtár kiválasztásával.

   Válassza most a Megamax Kalandtár kiegészítő csomagot csupán bruttó 590 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   Minimax mesetár

   A legjobb mesék bármikor az Invitel IPTV videotékájában!

   Szórakoztató rajzfilmek, melyek a nap bármely szakaszában elérhetőek, és újra, és újra visszanézhetőek a Minimax Mesetárban!

   Babar és Badou kalandjai: Babar és barátai újabb kalandokkal várja a gyerekeket, és nem hiányozhat a főhősök közül Babar 8 éves unokája, Badou sem. Nemcsak régi ismerősökkel, hanem sok új szereplővel is találkozhatnak a csöppségek, ha követik Babar legújabb részeit!

   A Minimax Mesetár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Minimax által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Minimax Mesetár kiválasztásával.

   Válassza most a Minimax Mesetár kiegészítő csomagot csupán bruttó 590 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   Kérem, várjon!