Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Hasznos információk

   Comedy Central Mókatár

   Nevetni vágyók figyelem!

   A Comedy Central Mókatár csomagban már elérhetők a Comedy Central Bemutatja 6. és 7. évadai, valamint egy különleges válogatás a South Park, Röhej, Reno 911 és Punk'd epizódokból.

   A Comedy Central Mókatár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Comedy Central által vetített humoros műsorokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Comedy Central mappa kiválasztásával.

   Válassza most a Comedy Central Mókatár kiegészítő csomagot csupán bruttó 690 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   Nickelodeon Videotár

   A Nickelodeon Videotárban minden korosztály megtalálhatja kedvenc műsorait!

   A Nickelodeon Videotárban a legkisebbek például a Dóra a felfedezővel, vagy Bubi Guppik sorozattal kalandozhatnak a mesék birodalmában. A nagyobbakról sem feledkeztünk meg, a csomagban a klasszikus SpongyaBob Kockanadrág epizódok ugyanúgy megtekinthetőek, mint a Tini Nindzsa Teknőcök 1. évadának izgalmas részei. Válogatásunkból a nagy rajongásnak örvendő Big Time Rush epizódok sem maradhattak ki, de ezen kívül még sok érdekesség várja az előfizetőket.

   Nickelodeon Videotár

   A Nickelodeon Videotár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Nickelodeon által vetített mese filmeket, sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Nickelodeon mappa kiválasztásával.

   Válassza most a Nickelodeon Videotár kiegészítő csomagot csupán bruttó 590 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   AXN Now

   Mozizzon a nap 24 órájában!

   Előre megjósolt bűnügyek megakadályozása, vidám tengerparti nyaralásból véres fordulat, és egy különleges képességű detektív visszatérése az AXN Now repertoárjában.

    

   A játékos – Fogadás életre-halálra

   (The Player, amerikai akciósorozat, 2015)

   Alex Cane, a volt elit kommandós jelenleg Las Vegasban biztonsági szakértőként dolgozik. Egy nap különös munkaajánlatot kap egy dúsgazdag személyek által létrehozott titkos szervezettől, a Háztól. A Ház egy különleges technológia segítségével meg tudja jósolni, hogy milyen bűncselekményeket fognak elkövetni. Alexnek, mint Játékosnak az lenne a feladata, hogy igyekezzen megakadályozni a megjósolt bűnügyeket. A szervezet milliárdos tagjai abban lelik szórakozásukat, hogy óriási összegű fogadásokat kötnek arra, hogy sikerül-e a Játékosnak végrehajtania a feladatot. Alex először elutasítja az ajánlatot, végül azonban igent mond rá, mivel arra gyanakszik, hogy a szervezetnek köze lehet nemrég meggyilkolt exfelesége halálához.

    

    

   Mad Dogs - Kutyaütők

   (Mad Dogs, amerikai vígjátéksorozat, 2015)

   A történet öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo elhívja a többieket belize-i luxusvillájába, hogy együtt ünnepeljék meg korai nyugdíjba vonulását. A találkozás kellemesen indul, ám hamarosan sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz.

    

    

   Felejthetetlen IV. évad

   (Unforgettable IV., amerikai krimisorozat, 2015)

   A New York-i nyomozó, Carrie Wells különleges képességekkel bír. Memóriája hihetetlen teljesítményre képes: minden hely, beszélgetés, öröm és bánat örökre bevésődik az emlékezetébe. Carrie úgy érzi, különleges képességei nem engedik, hogy átlagos, normális életet éljen, ezért néhány éve már abbahagyta a nyomozói munkát. Ám egy véletlen folytán újra találkozik volt barátjával és nyomozótársával, Al Burns detektívvel, aki meggyőzi őt, hogy különleges képességét hasznosítsa a bűnüldözésben. Carrie - Al tanácsára és Al nyomozótársaként - visszatér a queensi rendőrséghez. A IV. évadban Carrie-nek pályája legnagyobb kihívásait jelentő ügyeket kell megoldania. A szériában új szereplők is feltűnnek: Delina Michaels orvosszakértő, Denny Padilla nyomozó és Sandra Russo kapitány, a csapat új főnöke.

    

    

   Az AXN NOW lehetővé teszi előfizetői számára, hogy az AXN által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az IPTV videotéka menüjéből az AXN NOW kiválasztásával.

   Válassza most IPTV Alap, Családi vagy Családi HD díjcsomag előfizetése mellé az AXN NOW kiegészítő csomagot - 12 vagy 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén - csupán bruttó 690Ft/hó-ért.

   Megamax Kalandtár

   A legmenőbb kalandhősök bármikor az Invitel IPTV videotékájában!

   Szórakoztató rajzfilmek, melyek a nap bármely szakaszában elérhetőek, és újra, és újra visszanézhetőek a Megamax kalandtárban!

   A nagy sikerű Lego NinjagosorozatbanLord Garmadon egy hatalmas küldetésre indul. Feladata, hogy összegyűjtse a Spinjitzu négy Arany Fegyverét, hogy végül a világ ura lehessen. Vajon képes lesz valaki útját állni a gonosznak, hogy ezzel megmentse a világot?

   A Megamax Kalandtár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Megamax által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Megamax Kalandtár kiválasztásával.

   Válassza most a Megamax Kalandtár kiegészítő csomagot csupán bruttó 590 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   Minimax mesetár

   A legjobb mesék bármikor az Invitel IPTV videotékájában!

   Szórakoztató rajzfilmek, melyek a nap bármely szakaszában elérhetőek, és újra, és újra visszanézhetőek a Minimax Mesetárban!

   Babar és Badou kalandjai: Babar és barátai újabb kalandokkal várja a gyerekeket, és nem hiányozhat a főhősök közül Babar 8 éves unokája, Badou sem. Nemcsak régi ismerősökkel, hanem sok új szereplővel is találkozhatnak a csöppségek, ha követik Babar legújabb részeit!

   A Minimax Mesetár lehetővé teszi előfizetői számára, hogy a Minimax által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

   IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az Invitel IPTV videotéka menüjéből a Minimax Mesetár kiválasztásával.

   Válassza most a Minimax Mesetár kiegészítő csomagot csupán bruttó 590 Ft havidíjért új vagy meglévő Invitel IPTV csomagjára vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.

   Kérem, várjon!