Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Hasznos információk

AXN Now

Mozizzon a nap 24 órájában!

Előre megjósolt bűnügyek megakadályozása, vidám tengerparti nyaralásból véres fordulat, és egy különleges képességű detektív visszatérése az AXN Now repertoárjában.

 

A játékos – Fogadás életre-halálra

(The Player, amerikai akciósorozat, 2015)

Alex Cane, a volt elit kommandós jelenleg Las Vegasban biztonsági szakértőként dolgozik. Egy nap különös munkaajánlatot kap egy dúsgazdag személyek által létrehozott titkos szervezettől, a Háztól. A Ház egy különleges technológia segítségével meg tudja jósolni, hogy milyen bűncselekményeket fognak elkövetni. Alexnek, mint Játékosnak az lenne a feladata, hogy igyekezzen megakadályozni a megjósolt bűnügyeket. A szervezet milliárdos tagjai abban lelik szórakozásukat, hogy óriási összegű fogadásokat kötnek arra, hogy sikerül-e a Játékosnak végrehajtania a feladatot. Alex először elutasítja az ajánlatot, végül azonban igent mond rá, mivel arra gyanakszik, hogy a szervezetnek köze lehet nemrég meggyilkolt exfelesége halálához.

 

 

Mad Dogs - Kutyaütők

(Mad Dogs, amerikai vígjátéksorozat, 2015)

A történet öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Az egyikőjük, Milo elhívja a többieket belize-i luxusvillájába, hogy együtt ünnepeljék meg korai nyugdíjba vonulását. A találkozás kellemesen indul, ám hamarosan sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz.

 

 

Felejthetetlen IV. évad

(Unforgettable IV., amerikai krimisorozat, 2015)

A New York-i nyomozó, Carrie Wells különleges képességekkel bír. Memóriája hihetetlen teljesítményre képes: minden hely, beszélgetés, öröm és bánat örökre bevésődik az emlékezetébe. Carrie úgy érzi, különleges képességei nem engedik, hogy átlagos, normális életet éljen, ezért néhány éve már abbahagyta a nyomozói munkát. Ám egy véletlen folytán újra találkozik volt barátjával és nyomozótársával, Al Burns detektívvel, aki meggyőzi őt, hogy különleges képességét hasznosítsa a bűnüldözésben. Carrie - Al tanácsára és Al nyomozótársaként - visszatér a queensi rendőrséghez. A IV. évadban Carrie-nek pályája legnagyobb kihívásait jelentő ügyeket kell megoldania. A szériában új szereplők is feltűnnek: Delina Michaels orvosszakértő, Denny Padilla nyomozó és Sandra Russo kapitány, a csapat új főnöke.

 

 

Az AXN NOW lehetővé teszi előfizetői számára, hogy az AXN által vetített sorozatokat a nap 24 órájában bármikor megnézhessék. Annak érdekében, hogy mindig változatos műsorkínálatot tudjunk biztosítani, a mappa tartalma havonta frissül.

IPTV előfizetőink egyszerűen férhetnek hozzá a kívánt műsorokhoz az IPTV videotéka menüjéből az AXN NOW kiválasztásával.

Válassza most IPTV Alap, Családi vagy Családi HD díjcsomag előfizetése mellé az AXN NOW kiegészítő csomagot - 12 vagy 24 hónapos határozott idejű szerződés esetén - csupán bruttó 690Ft/hó-ért.

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!