Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Milyen csomagok érhetők el nálad? Add meg a címed!
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed

  * kötelező kitölteni

   Bezár

   Hasznos információk

   Mozifilmek csupán néhány gombnyomással a nap 24 órájában!

   Az Invitel videotékával új távlatok nyílnak Ön előtt, hiszen a kiválasztott filmet 24 órán belül tetszőleges alkalommal nézheti meg. A lejátszást bármikor elkezdheti, megállíthatja, a jeleneteket előre és visszatekerheti, mintha egy DVD-t játszana le! 

   Még a fizetéssel sem kell bajlódnia, mert a kölcsönzés díját a következő havi számlájával együtt számlázzuk ki Önnek.

   Ön is a filmek szerelmese és igazi prémium tartalomra vágyik? Válasszon havi díjas ajánlatainkból, hogy az adott mappák kínálatát Ön korlátlanul nézhesse a nap 24 órájában, filmenkénti egyszeri költségek nélkül!. A változatos műsorkínálatmappánként havonta frissül.

   Szeretné megtudni, hogy mely díjcsomagok esetében érhető el az Invitel IPTV Videotéka? Kattintson ide!

   Hogyan kölcsönözhet filmet?

   A Videotéka menüből elérhetők a Videotéka kategóriák, és azokon belül az egyes filmek. A filmek az Ön felhasználói PIN kódja segítségével kölcsönözhetők. Kölcsönzés esetén az Ön előfizetésével kölcsönzött filmek az összes további felhasználó számára elérhetőek (amennyiben van további felhasználó beállítva). 

   TIPP: Fontos megjegyezni, hogy amennyiben kiskorúak is vannak a családban, és részükre külön felhasználói profil kerül beállításra, akkor a Gyerekzár használata kifejezetten javasolt.  

   Filmkölcsönzés menete 

   1. A távirányító  vagy PORTAL gombjának megnyomásával nyissa meg a főmenüt!

   2. A  gomb megnyomásával navigáljon a Videotékára, majd az  gomb megnyomásával nyissa meg! Különféle kategóriák jelennek meg jellemezően zsáner (Dráma, Krimi, stb.), vagy gyártó (HBO On Demand, TV2, stb.) szerint. 

    
   Videotéka

   3. A rendelkezésre álló kategóriák tartalmai között a  és  gombokkal böngészhet, a kategóriából való kilépéshez használja  gombot!

    
   Böngészés a videotéka tartalmai között

   4. Amikor kiválasztotta a megtekinteni kívánt filmet, nyomja meg az  gombot, és egy új oldal nyílik meg, amely a film adatait tartalmazza. Itt a Lehetőségek menüből ki tudja választani a filmelőzetes megtekintését is. 

    


   Filmek adatai

   5. A film megvásárlásához nyomja meg a  gombot, vagy a Lehetőségek menüben válassza a Megrendelés lehetőséget!

    


   Film megrendelése 1.

   6. Adja meg a főfelhasználó (előfizető) PIN kódját - azt, amelyet a bejelentkezéshez használ; az eredeti PIN kód - ha még nem változtatta meg - az Előfizetői Szerződésen is szerepel, majd nyomja meg az  gombot!

    


   Film megrendelése 2.

   7. Ha a vásárlás sikeres volt, a tartalom képe alatt megjelenik, hogy az adott film meddig nézhető meg. 

   8. Ha a filmet azonnal meg kívánja tekinteni, akkor a lejátszáshoz újból nyomja meg a  gombot.

    


   Film megtekintése 

   TIPP: A felvételen belüli előre- és hátratekeréshez (, ) használhatja lejátszás vezérlő gombokat, de a leggyorsabb haladás érdekében használhatja a  és  gombokat is! A lejátszás megállítása előtt a gomb megnyomásával Könyvjelzőt is létrehozhat, ha nem tudja a teljes filmet azonnal végignézni. Ha esetleg ezt elfelejtené, akkor se aggódjon, mert a rendszer mindig automatikus könyvjelzőt készít a megállításkor, és amikor legközelebb folytatja a film nézését, a rendszer megkérdezi, hogy onnan szeretné-e folytatni, ahol legutóbb megállította. Minden tartalomra öt könyvjelző hozható létre, és ha (a tartalom nézése közben) megnyomja a  gombot, akkor mindegyikbe bele tud pillantani. Egy könyvjelző kiválasztásához, azaz, hogy egy korábban megjelölt ponttól tudja folytatni a film nézését, a  gombok segítségével megkeresett helyes könyvjelzőnél nyomja meg az gombot.

   Szeretné megtudni, hogy mely díjcsomagok esetében érhető el az Invitel IPTV Videotéka? Kattintson ide!

   Tekintse meg IPTV Videotéka porgramajánlónkat: AXN NowMegamax kalandtárMinimax mesetárFilmkínálat.

   Várakozás a rendszerre

   Kérem, várjon!