Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár
   Válassz szolgáltatást:
   Tévé
   Internet
   Telefon
   Hűségidő:
   Online
   kedvezmény
   Mixer kiegészítő csomag 5 választható tévécsatornával
   Válogasd össze 30 tévécsatorna közül az általad legjobban kedvelt 5 csatornát, és nézd 90 napig díjmentesen!*

   IPTV Alap

   • Sport

    DIGI Sport 1
    Fit TV
    M4 Sport
    Sport1
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    Duna
    Duna World
    M1
    M2
    M5
   • Kereskedelmi

    RTL Klub
    TV2
   • Zene

    Zenebutik
    Muzsika TV
    VIVA
   • Filmek/sorozatok

    Comedy Central
    Cool TV
    Izaura TV
    RTL+
    STORY4
    VIASAT3
   • Gyerek

    Nickelodeon
   • Ismeretterjesztő

    Nat Geo Wild
   • Életmód

    Bonum TV
   • Helyi

    7. TV
    Makó Városi Televízió
    Kurca TV
    Csaba TV
    Balaton TV
    DunaMédia TV
    ES Térségi TV
    Gyöngyös TV
    Körös TV
    Szentes TV
    VTV Szeged
    Vásárhelyi Televízió
   • Rádió

    Sláger FM
    Bartók Rádió
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
   Bezár
   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • Fit TV

    Fit TV

    A Fit TV tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M5

    M5

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Zenebutik

    Zenebutik

    A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével. Zenei kínálatában helyet kap magyar és nemzetköz pop, rock, mulatós, tánczene és még az operett is. A csatorna küldetésének tekinti a fiatal tehetségek támogatását, ezért számos műsorában lehetőséget biztosít számukra a bemutatkozásra. A Zenebutik célja, hogy széles zenei kínálattal, változatos műsorszerkezettel, és a legnépszerűbb hazai sztárok közreműködésével az ország egyik legkedveltebb zenei csatornája legyen.

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Izaura TV

    Izaura TV

    A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál az Izaura TV, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó Városi Televízió

    Makó Városi Televízió

    A Makói Városi Televízió Makó és a makói kistérség 16 településének lakosságát látja el hírekkel, információkkal.

   • Kurca TV

    Kurca TV

    A Kurca Televízió legfőbb célja a szegvári események rögzítése, de a nagyközség mellett a kistérség számos településének híreit is közvetíti. Adása 90 perces, amellyel hetente kétszer, szerdán és szombaton jelentkezik. Az adást folyamatosan, minden páros órában megismétli, a fennmaradó időt a képújság tölti ki. Műsoraiban beszámol a sugárzási területet érintő legfontosabb közéleti, kulturális és sporteseményekről ill. rendszeresen jelentkezik az Agrárpercek, Honvéd7 és Sztárportré.

   • Csaba TV

    Csaba TV

    A Csaba Televízió legfontosabb célja a nézők hiteles, objektív és széleskörű tájékoztatása, valamint a helyi értékek bemutatása és megőrzése. A CSABA Televízió, Magyarország első, helyi, 100%-ig magánkézben lévő televíziója, mely 1991-ben alakult meg. A földfelszíni sugárzáson túl Békés megye összes településén a helyi kábelszolgáltatók kínálatában nézhető műsora. A 24 órás adásidőből hétköznap naponta 10 órás műsorsugárzás valósul meg, melyből napi több órás műsor készül az itt élők mindennapjairól. A napi műsorszerkezet legfontosabb elemeit a helyi hírek, magazinok, dokumentumfilmek, nemzetiségi- és kulturális műsorok alkotják. A hétvégi műsorfolyam péntek délután 17.00-kor kezdődik és hétfő reggel 09.00-ig tart.

   • Balaton TV

    Balaton TV

    Balaton Televízió –  A Balaton hírforrása (88-as és 89-es vezetékes telefonkörzetben (primer) érhető el) Műsorszerkezetével a helyi igények kiszolgálására, a Balaton körül, illetve annak vonzáskörzetében élők lehetőség szerinti legjobb tájékoztatására, egyfajta közösségi tér megteremtésére törekszik. Műsoraiban a Balaton és környékének legfontosabb információit, programjait és érdekes eseményeit juttatja el a helyi közösségekhez. 

   • DunaMédia TV

    DunaMédia TV

    A DunaMédia változatos magazinműsorokat és tudósításokat készít Szigetszentmiklós, Tököl és Dunavarsány életéről. A DunaMédia TV helyi adó a 24-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • ES Térségi TV

    ES Térségi TV

    Az Elektro Szignál televízió a Vác térségben fogható legrégebben működő és legismertebb médium. A csatornán hetente jelentkező műsorok a térség legfontosabb eseményeit, így a sport, a közélet, politika, vallás és kultúra területeit mutatják be. Az ES Térségi Televízió filozófiája, hogy csak a minőségi műsorok készítésével lehetséges a versenyt felvenni az adásaikkal egy időben fogható többi országos csatornával szemben. Mindemellett fő feladatuknak tekintik a nézők korrekt pontos és kiegyensúlyozott tájékoztatását. Az ES Térségi TV helyi adó az 27-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • Gyöngyös TV

    Gyöngyös TV

    A Gyöngyös TV a térségben élők egyik legfontosabb hírforrása. 24 órás adás, minden este 2 és félórányi saját gyártású műsorral, napi 3 híradóval. Helyi hírek, aktualitások, magazin műsorok. A Gyöngyös TV helyi adó az 57-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • Körös TV

    Körös TV

    A csatorna műsorai Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében Szarvas, Kunszentmárton, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Kondoros városokban és a vonzáskörzetükben élőkről szólnak, a hét minden napján hírműsorok, magazinok és élő műsorok formájában.

   • Szentes TV

    Szentes TV

    A Szentes TV helyi adó, mely a 62-es, 63-as telefonkörzetekben érhető el. Műsorai a Szentes, Csongrád, Mindszent, Kunszentmárton és a kistérségek községeiben élőkhöz szólnak, főképp lakóhelyük és a térségük fontos eseményeiről. A hét más és más hétköznapján gazdasági, kulturális, intézményi, és sportmagazinokkal jelentkezik.

   • VTV Szeged

    VTV Szeged

    A szegedi Városi Televízió arra vállalkozik, hogy mindig újat tanulva, friss szemlélettel, új képi megoldásokkal, tiszta hanggal tárja nézők elé Szeged város és környéke mindennapjait, legyen szó közéletről, a művészet, a tudomány, a kultúra, a természet világáról, vagy szórakozásról, szabadidőről, egészségről, sportról.

   • Vásárhelyi Televízió

    Vásárhelyi Televízió

    A hódmezővásárhelyi VTV műsora mintegy 100 ezer háztartásba jut el Hódmezővásárhelyen és környékén (Algyő, Szentes, Makó, Nagylak, Orosháza, Székkutas, Szegvár, Mindszent, Mártély). A Vásárhelyi TV az Invitel 62-es primer körzetében érhető el IPTV előfizetőink számára.

   • Sláger FM

    Sláger FM

    ...

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • DIGI Sport 1
   • Fit TV
   • M4 Sport
   • Sport1
   • ATV
   • BBC World News
   • euronews
   • Hír TV
   • Duna
   • Duna World
   • M1
   • M2
   • M5
   • RTL Klub
   • TV2
   • Zenebutik
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • Comedy Central
   • Cool TV
   • Izaura TV
   • RTL+
   • STORY4
   • VIASAT3
   • Nickelodeon
   • Nat Geo Wild
   • Bonum TV
   • 7. TV
   • Makó Városi Televízió
   • Kurca TV
   • Csaba TV
   • Balaton TV
   • DunaMédia TV
   • ES Térségi TV
   • Gyöngyös TV
   • Körös TV
   • Szentes TV
   • VTV Szeged
   • Vásárhelyi Televízió
   • Sláger FM
   • Bartók Rádió
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások, melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   Bezárom, más csomagot választok
   Családi HD
   IPTV
   Családi HD
   87  + 27 HD
   87 db tévé- és rádiócsatorna + 27 HD csatorna

   0 Ft belépési díj

   Online
   kedvezmény
   Mixer kiegészítő csomag 5 választható tévécsatornával
   Válogasd össze 30 tévécsatorna közül az általad legjobban kedvelt 5 csatornát, és nézd 90 napig díjmentesen!*

   IPTV Családi HD

   • HD

    AMC HD
    ATV HD
    Cool HD
    DIGI Sport 1 HD
    DIGI Sport 2 HD
    DIGI Sport 3 HD
    Duna HD
    Duna World HD
    Film Café HD
    Film+ HD
    Fit HD
    Life Network HD
    M1 HD
    M2 HD
    M4 Sport HD
    MTV LIVE HD
    M5 HD
    Nickelodeon HD
    Ozone Network HD
    RTL II HD
    RTL Klub HD
    Spektrum HD
    Spíler TV HD
    Sport1 HD
    Sport2 HD
    Super TV2 HD
    TV2 HD
   • Sport

    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Fit TV
    Spíler TV
    M4 Sport
    SportM
    Sport1
    Sport2
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    Duna
    Duna World
    M1
    M2
    M5
   • Kereskedelmi

    SuperTV2
    RTL II
    RTL Klub
    TV2
   • Zene

    Zenebutik
    H!T Music Channel
    MTV
    Music Channel
    Muzsika TV
    Sláger TV
    VIVA
   • Filmek/sorozatok

    RTL Spike
    Humor+
    AXN
    AMC
    Comedy Central
    Comedy Central Extra
    Cool TV
    Izaura TV
    Film Café
    Film+
    Film+2
    FilmBox
    FOX
    Paramount Channel
    Mozi+
    RTL+
    Sorozat+
    STORY4
    STORY5
    VIASAT3
    VIASAT6
   • Gyerek

    Kiwi TV
    Disney Jr.
    Disney Channel
    Megamax
    Minimax
    Nick Jr.
    Nickelodeon
   • Ismeretterjesztő

    BBC Earth
    Da Vinci Learning
    Nat Geo Wild
    National Geographic
    OzoneNetwork
    Spektrum
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
   • Életmód

    FEM3
    Food Network
    Chili TV
    Bonum TV
    Prime
    Galaxy TV
    hatoscsatorna
    Life Network
    Pax TV
    TV Paprika
   • Helyi

    7. TV
    Makó Városi Televízió
    Kurca TV
    Csaba TV
    Balaton TV
    DunaMédia TV
    ES Térségi TV
    Gyöngyös TV
    Körös TV
    Szentes TV
    VTV Szeged
    Vásárhelyi Televízió
   • Rádió

    Sláger FM
    Bartók Rádió
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
   Bezár
   • AMC HD

    AMC HD

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető. Mindez HD-ban.

   • ATV HD

    ATV HD

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna műsorai HD felbontásban. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • Cool HD

    Cool HD

    A Cool HD 2003 óta sugározza az RTL Klub ismert sorozatait, filmeket és szórakoztató műsorokat. Több mint 2,5 millió magyar háztartásban érhető el, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is fogható a nap 24 órájában. Olyan izgalmas sorozatokat tűz műsorra, mint a CSI: A helyszínelők, Cobra11, Dr csont, Gyilkos elmék, Magnum, Showder Klub, Vámpírnaplók, a Mentalista és a Vészhelyzet.

   • DIGI Sport 1 HD

    DIGI Sport 1 HD

    A Digi Sport 1 csatorna műsorai HD felbontásban. A csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2 HD

    DIGI Sport 2 HD

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink. Ha ez nem elég, mindez HD minőségben nézhető.

   • DIGI Sport 3 HD

    DIGI Sport 3 HD

    DIGI Sport 3 HD

   • Duna HD

    Duna HD

    A Duna csatorna műsorai HD felbontásban. A csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World HD

    Duna World HD

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • Film Café HD

    Film Café HD

    Film Café HD

   • Film+ HD

    Film+ HD

    A Film+ HD a második legnézettebb kábeltelevíziós csatorna, ahol a nap 24 órájában a filmeké a főszerep. Az RTL kábelportfóliójának tagja, több mint 2,5 millió háztartásban érhető el. Amerikai akciófilmek, thrillerek, sci-fi, horror és lebilincselő bűnügyi történetek láthatók itt és olyan filmek, melyek az RTL Klub műsorstruktúrájából kimaradtak. A csatorna filmkínálatában jelenleg a legsikeresebb mozifilmek találhatóak meg. Az akciófilmek, sci-fik közül: Terminátor - A halálosztó, Red, A specialista, A hatodik napon, X-Men - A kívülállók, Elrabolva. A vígjátékok, romantikus filmek közül pedig: A randiguru, Ishtar, Folt a zsákját, Nemzetbiztonság Bt., Totál beépülve, Zseni az apám.

   • Fit HD

    Fit HD

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • Life Network HD

    Life Network HD

    A Life Network HD hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.

   • M1 HD

    M1 HD

    Az M1 csatorna műsora HD felbontásban . Az csatorna műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2 HD

    M2 HD

    Az M2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna műsorai oktatják, nevelik, és mindeközben szórakoztatják is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M4 Sport HD

    M4 Sport HD

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • MTV LIVE HD

    MTV LIVE HD

    24 órás, angol nyelvű zenecsatorna, kínálatában többféle stílusú zene, koncertek, zenei díjátadó gálák és a legnépszerűbb zeneszámok klipjei érhetőek el HD felbontásban.

   • M5 HD

    M5 HD

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • Nickelodeon HD

    Nickelodeon HD

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal köti le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot és tanulhatnak, mindezt angolul, HD felbontásban.

   • Ozone Network HD

    Ozone Network HD

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! Mind ez HD felbontásban!

   • RTL II HD

    RTL II HD

    Az RTL II HD egy általános szórakoztató kábelcsatorna, saját gyártású műsorokkal, premiersorozatokkal és filmekkel. A műsorvezetők között megtaláljuk Baló Györgyöt, Istenes Bencét, Jáksó Lászlót, Máté Krisztát és Szabó Zsófit is. A saját készítésű műsorok mellett a csatornán több sorozat, telenovella és napi valóságshow is látható. Láthatjuk itt a Dallas, az Agymenők, az Új csaj, A Homeland és a CSI: Miami helyszínelők epizódjait is.

   • RTL Klub HD

    RTL Klub HD

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Spektrum HD

    Spektrum HD

    A Spektrum csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Spíler TV HD

    Spíler TV HD

    A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további népszerű sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket.

   • Sport1 HD

    Sport1 HD

    A Sport1 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2 HD

    Sport2 HD

    A Sport2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Super TV2 HD

    Super TV2 HD

    A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, fiatalos kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.

   • TV2 HD

    TV2 HD

    A TV2 műsora HD felbontásban. A csatorna változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Fit TV

    Fit TV

    A Fit TV tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • Spíler TV

    Spíler TV

    A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további népszerű sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket.

   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • SportM

    SportM

    A SportM napi 8 alkalommal jelentkezik a legfrissebb magyar és külföldi sporthírekkel. Emellett sakkmagazin, a Szurkoljunk című esélyegyenlőségi magazin, illetve a külföldi és a hazai sportéletet bemutató díjnyertes dokumentumsorozatok szerepelnek a csatorna kínálatában.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo TV Magyarország első gazdasági tematikájú, közéleti és információs csatornája, a nap 24 órájában sugározza műsorait, a hírek, hírvideók és aktuális események naprakész információit szolgáltatja az érdeklődőknek.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M5

    M5

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • SuperTV2

    SuperTV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Zenebutik

    Zenebutik

    A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével. Zenei kínálatában helyet kap magyar és nemzetköz pop, rock, mulatós, tánczene és még az operett is. A csatorna küldetésének tekinti a fiatal tehetségek támogatását, ezért számos műsorában lehetőséget biztosít számukra a bemutatkozásra. A Zenebutik célja, hogy széles zenei kínálattal, változatos műsorszerkezettel, és a legnépszerűbb hazai sztárok közreműködésével az ország egyik legkedveltebb zenei csatornája legyen.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • Sláger TV

    Sláger TV

    A Sláger TV Magyarország kedvenc zenei adója, magyar és külföldi slágergyárosokkal. A Sláger TV zenei világa minden magyarországi stílust, kort, életérzést képvisel. Legyen az klasszikus zene, operett, magyar szerelmes dalok, cigányzene vagy mulatós pop, esetleg a magyar rock stílusa. A csatorna nagy hangsúlyt fektet a nosztalgiára, így zenei kínálatából hiányoznak a ma slágerei. A cigányzene, mint a magyar zenei kultúra szerves része, sem maradt ki a kínálatból. A mulatós pop, az elmúlt évek feltörekvő és egyre sikeresebb zenei irányzata, szintén helyet kap a műsorban.

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • RTL Spike

    RTL Spike

    Az RTL Spike egy új, izgalmas tévécsatorna, amely egyedi, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatokat és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmakat kínál. Az ígéretek szerint az amerikai Jersey Shore mintájára lesz majd Budapest Shore. A horrorsorozatok közül láthatóak lesznek az iZombie és az Ash vs Evil Dead című sorozatok. A sci-fik közül helyet kap a The 100 és az Orphan Black című sorozat. Látható lesz továbbá a Wynonna Earp című fantasysorozat is. A vetélkedők és realityk közül a Bellator, az Ice Road Truckers és a 1000 Ways To Die, valamint műsorra kerül a Top Gear. Az animációs filmek között találkozhatunk majd Batmannel (Batman: A rajzfilmsorozat), Pókemberrel (Pókember elképesztő kalandjai) és a Star Wars (Star Wars: Lázadók) kedvelt figuráival is, és persze a Marvel hősökről sem feledkezünk meg (Marvel's Guardians of Galaxy). Az amerikai bemutatók után, később műsorra kerülhet A köd, és a Red Mars című sci-fi is.

   • Humor+

    Humor+

    A Humor+ a TV2 csoport egyik legújabb csatornája, ami a legszomorúbb napokon is jókedvre deríti majd nézőit. A csatorna legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás és a nevettetés. A prémium vásárolt tartalmak mellett saját gyártású műsorokkal várja nézőit, de régi nagy kedvencekkel is találkozhatunk, mint például a Simpson család, Atyám, Zorn!, az Amerikai fater, Az ítélet: család, az Ember vs. Légy vagy Egy rémrendes család.

   • AXN

    AXN

    Az AXN hollywoodi, európai és nemzetközi adásokat sugároz. Műsorában szerepelnek világszerte nagy sikert aratott filmsorozatok, mint például a CSI: New York-i helyszínelők, Lost – Eltűntek (1. évadnál: Pokoli éden), The Shield: Kemény zsaruk, NCIS, Gyilkos elmék, filmek, saját gyártású alkotások, valamint kaland-, sport- és valóságshow-k (Survivor, Versenyfutás a világ körül, rali-vb közvetítés).

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Izaura TV

    Izaura TV

    A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál az Izaura TV, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • Film+2

    Film+2

    A Film+2 műsorát a nap 24 órájában magyar nyelven sugározza. Műsorkínálatában ugyanúgy megtalálhatók a vígjátékok, romantikus filmek, mint a kalandfilmek és a drámák.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • FOX

    FOX

    A népszerű tévésorozatokat felvonultató FOX csatorna a legnagyobb filmstúdiók alkotásait mutatja be. A csatorna magyarországi debütálásával először láthatók magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • Mozi+

    Mozi+

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY5

    STORY5

    A STORY5 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Kiwi TV

    Kiwi TV

    A Kiwi TV a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert brandek és nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban. Régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

   • Disney Jr.

    Disney Jr.

    A Disney Junior szórakoztató, de egyben értékes és képességfejlesztő műsorok széles választékát kínálja, elsősorban 2-7 éves gyerekek számára. A csatorna a nap 24 órájában elérhető, ahol a nézők már jól ismert Disney kedvencekkel találkozhatnak, de vadonatúj sorozatokat is nézhetnek.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • BBC Earth

    BBC Earth

    A BBC Earth Európa egyik legsikeresebb vegyes ismeretterjesztő csatornája, fő műfajai a természettudomány, a tényfeltárás, a tudomány és a technológia. A BBC Earth egy olyan globális csatorna, amely a közönségét a természetvilág legcsodálatosabb képeivel és a tudomány legújabb felfedezéseivel inspirálja. Sorozataiban és filmjeiben egyaránt szerepelnek realityk és oktatósorozatok, mint például Attenborough: A madarak paradicsoma, A természet csodái, a Naprendszer titkai, Dara O’Brian tudósklub, Cabbie külföldön és Cuki állatok.

   • Da Vinci Learning

    Da Vinci Learning

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci Learning olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic

    National Geographic

    A National Geographic elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneNetwork

    OzoneNetwork

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 életvidám, szenvedélyes nőknek szól, akik éppen olyan izgalmas és változatos műsorokra vágynak, mint ahogyan napjaikat élik. A programstruktúra alappilléreit reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják. Számos ismerős köszön ránk a képernyőről, ha a FEM3-ra kapcsolunk, hiszen ott van Joshi, a legjobb barát; a Micsoda nők! Várkonyi Andreával; Berki Krisztián; a Falforgatók átalakító-lakberendező műsor, a Stílusvadász, a Joga TV és a Menyasszörnyek.

   • Food Network

    Food Network

    A Food Network az Egyesül Államok egyik legnézettebb csatornája, de 2013-ban megkapta a legjobb tematikus adó díját Nagy-Britanniában is. Világszerte 94 országban van jelen, napi 24 órában, 6 nyelven sugározza műsorait, melyek a főzést, és a gasztronómiai érdekességeket új oldalukról mutatják be. Miközben széles skáláját nyújtja a gyakorlati konyhai tanácsoknak és recepteknek, egyben betekintést nyújt a popkultúrába, a különböző városok, országok, földrészek kulináris sajátosságaiba. Kalandot, szórakozást és hasznos információkat is kaphatnak azok, akik szeretnek főzni, vagy csupán kíváncsiak a különféle konyhák és sztárséfek titkaira. A csatornán látható többek között Adam Richman, a "Fald fel Amerikát!" sztárjának legújabb, az „Ételek nyomában” című sorozata, amelyben olyan éttermeket és ételeket mutat be, amelyek az útikalauzokban nem szerepelnek. Szarvasgomba egy magánnyomozó-irodának álcázott étteremben Angliában, barbacoa bárány egy mexikói barlangban, citromfüves sertéshús egy lakótelep emeletén Vietnamban.

   • Chili TV

    Chili TV

    -

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • Prime

    Prime

    Az új életmód csatorna programkínálatát prémium vásárolt és megnövelt számú saját gyártású tartalom képezi. A PRIME elsősorban a női nézőket célozza meg, azokat, akik szívesen kapcsolnak egy olyan csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják.

   • Galaxy TV

    Galaxy TV

    A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. új csatornája a GALAXY, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. A 2015-ben indult GALAXY igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • Life Network

    Life Network

    A Life Network hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.

   • Pax TV

    Pax TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó Városi Televízió

    Makó Városi Televízió

    A Makói Városi Televízió Makó és a makói kistérség 16 településének lakosságát látja el hírekkel, információkkal.

   • Kurca TV

    Kurca TV

    A Kurca Televízió legfőbb célja a szegvári események rögzítése, de a nagyközség mellett a kistérség számos településének híreit is közvetíti. Adása 90 perces, amellyel hetente kétszer, szerdán és szombaton jelentkezik. Az adást folyamatosan, minden páros órában megismétli, a fennmaradó időt a képújság tölti ki. Műsoraiban beszámol a sugárzási területet érintő legfontosabb közéleti, kulturális és sporteseményekről ill. rendszeresen jelentkezik az Agrárpercek, Honvéd7 és Sztárportré.

   • Csaba TV

    Csaba TV

    A Csaba Televízió legfontosabb célja a nézők hiteles, objektív és széleskörű tájékoztatása, valamint a helyi értékek bemutatása és megőrzése. A CSABA Televízió, Magyarország első, helyi, 100%-ig magánkézben lévő televíziója, mely 1991-ben alakult meg. A földfelszíni sugárzáson túl Békés megye összes településén a helyi kábelszolgáltatók kínálatában nézhető műsora. A 24 órás adásidőből hétköznap naponta 10 órás műsorsugárzás valósul meg, melyből napi több órás műsor készül az itt élők mindennapjairól. A napi műsorszerkezet legfontosabb elemeit a helyi hírek, magazinok, dokumentumfilmek, nemzetiségi- és kulturális műsorok alkotják. A hétvégi műsorfolyam péntek délután 17.00-kor kezdődik és hétfő reggel 09.00-ig tart.

   • Balaton TV

    Balaton TV

    Balaton Televízió –  A Balaton hírforrása (88-as és 89-es vezetékes telefonkörzetben (primer) érhető el) Műsorszerkezetével a helyi igények kiszolgálására, a Balaton körül, illetve annak vonzáskörzetében élők lehetőség szerinti legjobb tájékoztatására, egyfajta közösségi tér megteremtésére törekszik. Műsoraiban a Balaton és környékének legfontosabb információit, programjait és érdekes eseményeit juttatja el a helyi közösségekhez. 

   • DunaMédia TV

    DunaMédia TV

    A DunaMédia változatos magazinműsorokat és tudósításokat készít Szigetszentmiklós, Tököl és Dunavarsány életéről. A DunaMédia TV helyi adó a 24-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • ES Térségi TV

    ES Térségi TV

    Az Elektro Szignál televízió a Vác térségben fogható legrégebben működő és legismertebb médium. A csatornán hetente jelentkező műsorok a térség legfontosabb eseményeit, így a sport, a közélet, politika, vallás és kultúra területeit mutatják be. Az ES Térségi Televízió filozófiája, hogy csak a minőségi műsorok készítésével lehetséges a versenyt felvenni az adásaikkal egy időben fogható többi országos csatornával szemben. Mindemellett fő feladatuknak tekintik a nézők korrekt pontos és kiegyensúlyozott tájékoztatását. Az ES Térségi TV helyi adó az 27-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • Gyöngyös TV

    Gyöngyös TV

    A Gyöngyös TV a térségben élők egyik legfontosabb hírforrása. 24 órás adás, minden este 2 és félórányi saját gyártású műsorral, napi 3 híradóval. Helyi hírek, aktualitások, magazin műsorok. A Gyöngyös TV helyi adó az 57-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • Körös TV

    Körös TV

    A csatorna műsorai Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében Szarvas, Kunszentmárton, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Kondoros városokban és a vonzáskörzetükben élőkről szólnak, a hét minden napján hírműsorok, magazinok és élő műsorok formájában.

   • Szentes TV

    Szentes TV

    A Szentes TV helyi adó, mely a 62-es, 63-as telefonkörzetekben érhető el. Műsorai a Szentes, Csongrád, Mindszent, Kunszentmárton és a kistérségek községeiben élőkhöz szólnak, főképp lakóhelyük és a térségük fontos eseményeiről. A hét más és más hétköznapján gazdasági, kulturális, intézményi, és sportmagazinokkal jelentkezik.

   • VTV Szeged

    VTV Szeged

    A szegedi Városi Televízió arra vállalkozik, hogy mindig újat tanulva, friss szemlélettel, új képi megoldásokkal, tiszta hanggal tárja nézők elé Szeged város és környéke mindennapjait, legyen szó közéletről, a művészet, a tudomány, a kultúra, a természet világáról, vagy szórakozásról, szabadidőről, egészségről, sportról.

   • Vásárhelyi Televízió

    Vásárhelyi Televízió

    A hódmezővásárhelyi VTV műsora mintegy 100 ezer háztartásba jut el Hódmezővásárhelyen és környékén (Algyő, Szentes, Makó, Nagylak, Orosháza, Székkutas, Szegvár, Mindszent, Mártély). A Vásárhelyi TV az Invitel 62-es primer körzetében érhető el IPTV előfizetőink számára.

   • Sláger FM

    Sláger FM

    ...

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • AMC HD
   • ATV HD
   • Cool HD
   • DIGI Sport 1 HD
   • DIGI Sport 2 HD
   • DIGI Sport 3 HD
   • Duna HD
   • Duna World HD
   • Film Café HD
   • Film+ HD
   • Fit HD
   • Life Network HD
   • M1 HD
   • M2 HD
   • M4 Sport HD
   • MTV LIVE HD
   • M5 HD
   • Nickelodeon HD
   • Ozone Network HD
   • RTL II HD
   • RTL Klub HD
   • Spektrum HD
   • Spíler TV HD
   • Sport1 HD
   • Sport2 HD
   • Super TV2 HD
   • TV2 HD
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Fit TV
   • Spíler TV
   • M4 Sport
   • SportM
   • Sport1
   • Sport2
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • Duna
   • Duna World
   • M1
   • M2
   • M5
   • SuperTV2
   • RTL II
   • RTL Klub
   • TV2
   • Zenebutik
   • H!T Music Channel
   • MTV
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • Sláger TV
   • VIVA
   • RTL Spike
   • Humor+
   • AXN
   • AMC
   • Comedy Central
   • Comedy Central Extra
   • Cool TV
   • Izaura TV
   • Film Café
   • Film+
   • Film+2
   • FilmBox
   • FOX
   • Paramount Channel
   • Mozi+
   • RTL+
   • Sorozat+
   • STORY4
   • STORY5
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Kiwi TV
   • Disney Jr.
   • Disney Channel
   • Megamax
   • Minimax
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • BBC Earth
   • Da Vinci Learning
   • Nat Geo Wild
   • National Geographic
   • OzoneNetwork
   • Spektrum
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • FEM3
   • Food Network
   • Chili TV
   • Bonum TV
   • Prime
   • Galaxy TV
   • hatoscsatorna
   • Life Network
   • Pax TV
   • TV Paprika
   • 7. TV
   • Makó Városi Televízió
   • Kurca TV
   • Csaba TV
   • Balaton TV
   • DunaMédia TV
   • ES Térségi TV
   • Gyöngyös TV
   • Körös TV
   • Szentes TV
   • VTV Szeged
   • Vásárhelyi Televízió
   • Sláger FM
   • Bartók Rádió
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások, melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Bezárom, más csomagot választok
   *Az ajánlat 2017. február 1-jétől visszavonásig érvényes, 24 hónapos határozott idejű szerződéssel, optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. A szolgáltatás igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel a fenti díjhoz képest havi 100 Ft-tal, azaz évi 1200 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod szolgáltatásunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az e-számla kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges.
   Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla. Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt az ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák. A szolgáltatás igénybevételnek feltétele a TÜSZ szolgáltatás, melyet havidíj-mentesen biztosít a szolgáltató.

   Kérem, várjon!