Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Hasznos információk

Telefon technológiák

Kábel telefon

A kábelen elérhető telefonszolgáltatás igénybevételéhez szükséges a kiépített kábelhálózati kapcsolat.
A telepített kábelmodemhez bármilyen hagyományos telefonkészülék csatlakoztatható. A működési elvből kifolyólag a kábeles telefonszolgáltatás használatával egyidejűleg a kábelen elérhető többi szolgáltatás (internet, TV) is igénybe vehető. Tehát telefonálás közben nyugodtan nézheti a tévét vagy internetezhet.

Digitális telefon

Az ISDN-vonal előrelépés a hagyományos analóg telefonösszeköttetéshez képest, mivel képes a (minimum) kétcsatornás egyidejű adatátvitelre. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy egy ISDN-vonalon keresztül egyszerre lehet telefonálni, internetezni vagy faxolni. A szolgáltatások közül bármely kettő használható vagy akár párhuzamosan két telefonbeszélgetés lebonyolítása is lehetséges. Így az ISDN-vonal igénybevétele azok számára praktikus, akik két vagy több telefonvonalat szeretnének egyszerre használni, mivel a szolgáltatás kedvezőbb áron vehető igénybe, mint hasonló számú analóg előfizetés.
Ha a ISDN-vonalhoz internet szolgáltatást is igénybe szeretne venni, szükséges egy digitális elosztóra, ami biztosítja, hogy a szolgáltatást analóg telefonkészülékével is igénybe tudja venni.

Működtetéshez szükséges

Internet hozzáférés mellett szükség van egy digitális elosztóra (Home Gateway, optikai hálózaton ONT eszköz), mely biztosítja, hogy a meglevő analóg telefonkészülékével is igénybe tudja venni szolgáltatásunkat. Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük, a közeljövőben bevezetésre kerül számos olyan kényelmi szolgáltatás, melyek a hagyományos telefonon nem voltak elérhetőek, például: online számlainformáció, online kényelmi funkciók beállítása, hangposta e-mail-ben.

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!