Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Hasznos információk

   Telefon extrák

   Start Régió

   A Start Régió kiegészítő csomaggal bármely normál díjazású helyi és helyközi vezetékes hálózatba 0 Ft-os percdíjjal telefonálhat!

   Start Extra

   Az Invitel előfizetők mellett bármilyen más belföldi vezetékes számot is díjmentesen hívhat a kedvezményes időszakban (hétköznap este 6-tól reggel 7-ig, valamint hétvégén és ünnepnapokon egész nap)!

   Start Max

   Az Invitel előfizetők mellett minden belföldi vezetékes szám hívása csúcs és kedvezményes időszakban egyaránt díjmentes!

   Telefon készülék (normál) bérlet

   Telefon készülék (normál) bérlet

   Vezetékes telefonkészülék a hosszú beszélgetésekhez! Dőljön hátra és intézze hívásait kényelmesen! 

   Telefon készülék bérlet (vezeték nélküli)

   Telefon készülék bérlet (vezeték nélküli)

   Élvezze a telefonálás közbeni szabadságot és használja készülékét bárhol otthonában beszélgetéseihez.

   Mobil 15

   Csupán bruttó 15 Ft/percdíjon hívhatja ismerőseit mobilon vezetékes telefonról! A hívások díja megkezdett perc alapon kerül elszámolásra.

   Beszédes kettes

   Válassza ki az Ön számára fontos 2 családtag, barát vagy ismerős belföldi vezetékes telefonszámát, és beszélgessen velük egész hónapban éjjel-nappal díjmentesen (forgalmi és kapcsolási díj nélkül)!

   Beszédes hármas

   Beszédes hármas kiegészítő csomaggal két vezetékes hívószám mellé egy mobilszámot is választhat! A vezetékes számokat díjmentesen (forgalmi és kapcsolási díj nélkül), a mobilszámot pedig rendkívül kedvezményes, bruttó 20 Ft/perc díjjal hívhatja!

   Beszédes hétvége

   Nemcsak pénteken, hanem SZOMBATON és VASÁRNAP is, azaz egész hétvégén szeretne kedvezményesen telefonálni? Az Akciós Beszédes hétvége opcióval díjmentesen hívhat minden belföldi vezetékes hívásirányt, legyen az bármely szolgáltató telefonszáma (Invitel, T-Home, UPC, Digi...). Ezen hívások kapcsolási és forgalmi díjai is jóváírásra kerülnek.

   Beszédes hétköznap

   Hétfőtől péntekig MINDEN belföldi vezetékes számot éjjel-nappal díjmentesen hívhat.

   Kérem, várjon!