Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Hasznos információk

Telefon extrák

Start Régió

A Start Régió kiegészítő csomaggal bármely normál díjazású helyi és helyközi vezetékes hálózatba 0 Ft-os percdíjjal telefonálhatsz!

Start Extra

Az Invitel előfizetők mellett bármilyen más belföldi vezetékes számot is díjmentesen hívhat a kedvezményes időszakban (hétköznap este 6-tól reggel 7-ig, valamint hétvégén és ünnepnapokon egész nap)!

Start Max

Az Invitel előfizetők mellett minden belföldi vezetékes szám hívása csúcs és kedvezményes időszakban egyaránt díjmentes!

Telefon készülék (normál) bérlet

Telefon készülék (normál) bérlet

Vezetékes telefonkészülék a hosszú beszélgetésekhez! Dőljön hátra és intézze hívásait kényelmesen! 

Telefon készülék bérlet (vezeték nélküli)

Telefon készülék bérlet (vezeték nélküli)

Élvezze a telefonálás közbeni szabadságot és használja készülékét bárhol otthonában beszélgetéseihez.

Mobil 15

Csupán bruttó 15 Ft/percdíjon hívhatja ismerőseit mobilon vezetékes telefonról! A hívások díja megkezdett perc alapon kerül elszámolásra.

Beszédes kettes

Válassza ki az Ön számára fontos 2 családtag, barát vagy ismerős belföldi vezetékes telefonszámát, és beszélgessen velük egész hónapban éjjel-nappal díjmentesen (forgalmi és kapcsolási díj nélkül)!

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!