Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Hasznos információk

Szolgáltató váltás - Szünetmentes ISP internet szolgáltatóváltás

Magyar Telekom Nyrt, mint társszolgáltató szolgáltatási területén.

A meglévő és működő ADSL internet szolgáltatás igénybevétele esetén a váltás a központban történik, így Ön szünetmentesen veheti igénybe az internet szolgáltatást.

A szerződéskötést követő folyamat zökkenőmentes végrehajtása érdekében érdemes az alábbiakat megvizsgálnia mielőtt belevágna.

  1. Ellenőrizze az internetszolgáltáshoz kapcsolódó előfizetői szerződése időtartamát!
    Amennyiben jelenlegi internetszolgáltatójánál határozatlan idejű szerződése van, vagy lejárt a szerződés határozott ideje, úgy a szünetmentes váltásnak nincs akadálya. Ha azonban jelenlegi internet szolgáltatójánál hűségnyilatkozatot tett (határozott idejű szerződés) és az még nem járt le, akkor a szerződés megszűnésével kapcsolatos jogkövetkezmények (pl. kötbér) Önt terhelik, ill. előfordulhat, hogy a szünetmentes szolgáltatóváltás nem lehetséges. Ennek feltételeiről és a szerződés határozott idő alatt történő megszűnésének következményeiről érdeklődjön jelenlegi internet szolgáltatójánál.
  2. Magasabb sebességű internet csomagot választana?
    Ha a meglévőtől eltérő sebességű internet szolgáltatást szeretne igénybe venni, annak műszaki feltételeit az Invitel megvizsgálja, és annak pozitív eredményétől függően a megrendelt sebességen, míg műszaki akadály esetén a meglévővel azonos sebességen nyújtja és számlázza.

 

A szolgáltató váltás előnyei

Invitel internetszolgáltatásra váltana?

Meglévő és működő ADSL internet szolgáltatás igénybevétele esetén, amennyiben jelenlegi internetszolgáltatójánál határozatlan idejű szerződése van, vagy lejárt a szerződés határozott ideje, úgy lehetősége van szünetmentes internet szolgáltató váltással (ISP váltás) áttérni az Invitel ADSL internet szolgáltatás csomagjára.

Szolgáltatóváltás műszakilag a központban történik, így Ön szünetmentesen veheti igénybe az internetszolgáltatást. A meglévő ADSL modemet a szolgáltatóváltás után is ugyanúgy kell használni annyi eltéréssel, hogy az Invitel által átadott bejelentkezési azonosítókat kell megadni. 

Nincs modem kiszállítás és telepítés, Önnek nem kell lemondania meglévő szolgáltatását, elegendő az előfizetői szerződés kötéskor az Invitel számára megbízást adni és az Invitel elvégzi Ön helyett a további feladatokat. Ha valamilyen okból a modemet mégis le kell cserélni (pl. a jelenlegi szolgáltató tulajdona vagy eltérő sebességű csomag azt indokolja), az Invitel biztosítja az új modemet.

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!