Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - Prémium csomag

HBO MaxPak

Minden, ami film! Az HBO MaxPak (csatornák: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, és Cinemax 2) elhozza előfizetőinek a legjobb filmeket, díjnyertes saját gyártású produkciókat, sorozatokat és koncertfilmeket, valamint színvonalas díjátadókat Hollywoodból és a világ minden tájáról. Szórakozást kínál az egész családnak a nap 24 órájában, reklámok nélkül. A fenti 5 csatornán kívül az HBO MAX online filmtár változatos műsorait is élvezheti!

12 hó esetén
Határozatlan időtartammal
2 990 Ft/hó
4 156 Ft/hó
HBO

Kínálatában díjnyertes, saját gyártású amerikai, magyar sorozatok és dokumentumfilmek premierjei ugyanúgy megtalálhatóak, mint a legutóbbi hollywoodi kasszasikerek tévés bemutatói és koncertek. A csatorna a nap 24 órájában elérhető, így a legnépszerűbb HBO sorozatokat az amerikai premierrel egy időben mutatja be.
Részletek

HBO 2

Családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és klasszikus mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokat, családi- és gyermekfilmeket, az esti és éjszakai órákban pedig drámákat, thrillereket, akció- és horrorfilmeket is kínál a nézőknek. Igazi televíziós élmény az egész család számára.
Részletek

HBO 3

Az HBO legjobb saját gyártású tartalmait kínálja napi 24 órában. A legújabb amerikai és magyar sorozatokat és filmeket hozza el otthonába. Újra képernyőre kerülnek a nemzetközi díjnyertes sorozatok korábbi évadai és a régi nagy klasszikus sorozatok évadai, akár maraton formájában. A legkiválóbb HBO-s tartalmak egy helyen.
Részletek

Cinemax

A CINEMAX a filmes műfajok legjavát mutatja be. A prémium csatorna hollywoodi filmeket, izgalmas és gyors tempójú drámákat és vígjátékokat, valamint a Cinemax saját gyártású sorozatait és a legfrissebb amerikai sorozatokat hozza el.
Részletek

Cinemax2

A CINEMAX2 a művészfilmek rajongóinak hozza el a legjobb minőségű kínálatot. A csatorna európai és nemzetközi független filmek széles választékát mutatja be, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Díjnyertes alkotások, fesztivál-kedvencek, kultsorozatok kerülnek képernyőre, a világ minden tájáról.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?