Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - Prémium csomag

FilmBox Pak

Moziélmény az otthonodban! Szereted a különleges filmalkotásokat? Szeretsz kényelmesen, az otthonodban családi mozifilmeket nézni? A FilmBox Pak csomag előfizetése esetén korlátlan szórakozást nyújtanak a FilmBox Extra, FilmBox Stars, FilmBox ArtHouse és FilmBox Family csatornákon található díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood megasikerei!

12 hó esetén
Határozatlan időtartammal
990 Ft/hó
1 990 Ft/hó
FilmBox Premium

A legfrissebb mozifilmek, díjnyertes alkotások a stúdiók és a független film világából. A legnagyobb művészek, elismert sztárok, díjazott filmek magyar szinkronnal, napi 24 órában!
Részletek

FilmBox Stars

Még több klasszikus, még több mozisláger! A népszerű amerikai produkcióktól, a sorozatokon át, a lélegzetelállító dokumentumfilmekig minden, ami a nagyközönség számára szól! Világsztárok, sztárrendezők a prémium tartalommal felturbózott alapcsatornán!
Részletek

FilmBox Family

A FilmBox Family önfeledt szórakozást kínál az egész család részére! Klasszikus rajzfilmek, vadonatúj sorozatok és családbarát filmek. Közös kikapcsolódás reklámok, megszakítás és erőszak nélkül.
Részletek

FilmBox Arthouse

A FilmBox Arthouse egy új, világszerte elérhető tévécsatorna, melynek köszönhetően számtalan kiváló független és művészfilm válik széles körben elérhetővé. Fesztiválkörökben elismert új filmek mellett a csatorna kínálatában számos európai, amerikai és ázsiai művészfilm-klasszikus is szerepel.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Ügyfélszolgálat