Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - Akciós csomagok

FilmBox Pak

Minden, ami FilmBox Pak, HD minőségben is! A csomag 5 FilmBox csatornát tartalmaz: Filmbox Premium, FilmBox Stars, Filmbox Family, Filmbox Arthouse és Filmbox Extra HD. Népszerű mozifilmek, díjnyertes alkotások, sorozatok, dokumentumfilmek, rajzfilmek, művészfilmek és kiváló minőségű műsorok az egész családnak egy helyen.

12 hó esetén
Határozatlan időtartammal
990 Ft/hó
1 990 Ft/hó
FilmBox Arthouse

A FilmBox Arthouse egy új, világszerte elérhető tévécsatorna, melynek köszönhetően számtalan kiváló független és művészfilm válik széles körben elérhetővé. Fesztiválkörökben elismert új filmek mellett a csatorna kínálatában számos európai, amerikai és ázsiai művészfilm-klasszikus is szerepel.
Részletek

FilmBox Extra HD

A FilmBox Extra HD azoknak szól, akik nem érik be a jóval: a tökéletest keresik. Pengeéles kép, lenyűgöző hang: a legnagyobb filmsikerek, klasszikusok és újdonságok, utánozhatatlan minőségben a nap 24 órájában, magyarul!
Részletek

FilmBox Family

A FilmBox Family önfeledt szórakozást kínál az egész család részére! Klasszikus rajzfilmek, vadonatúj sorozatok és családbarát filmek. Közös kikapcsolódás reklámok, megszakítás és erőszak nélkül.
Részletek

FilmBox Stars

Még több klasszikus, még több mozisláger! A népszerű amerikai produkcióktól, a sorozatokon át, a lélegzetelállító dokumentumfilmekig minden, ami a nagyközönség számára szól! Világsztárok, sztárrendezők a prémium tartalommal felturbózott alapcsatornán!
Részletek

FilmBox Premium

A legfrissebb mozifilmek, díjnyertes alkotások a stúdiók és a független film világából. A legnagyobb művészek, elismert sztárok, díjazott filmek magyar szinkronnal, napi 24 órában!
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Ügyfélszolgálat