Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - Minicsomagok

Zenélj!

790 Ft/hó 24 hó esetén
790 Ft/hó 12 hó esetén 900 Ft/hó Hűségidő nélkül

Zene nélkül mit érek én? Pop, rock, RnB, soul, esetleg pezsgő latin ritmusok vagy halhatatlan klasszikusok? Kínálatunkban bárki megtalálja a hozzá leginkább illő stílust és zenei világot. Lazítson, perdüljön táncra, varázsolja otthonába a világ nagy koncerttermeit!

MTV Music

A ma és a holnap legjobb slágerei 24 órában! Csak a legújabb és legdögösebb klipek azoknak a fiataloknak, akik tudják mit akarnak!”
Részletek

H!T Music Channel

A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.
Részletek

MTV Dance

A csatorna, amely sosem alszik. Az MTV Dance othonába hozza a legjobb bulikat a nap bármely szakában. Olyan szupersztárokat vonultat fel, mint Calvin Harris, David Guetta, Avicii, Swedish House Mafia vagy a Daft Punk.
Részletek

MTV Rocks

Egy csatorna a rock zene szerelmeseinek! Az MTV Rocks riffekkel és akkordokkal fűszerezett zenei egyvelegével igazi szórakozást nyújt a keményebb zene kedvelőinek. A csatorna az Indie és Rock világ legnagyobb sztárjait és legígéretesebb feltörekvő tehetségeit vonultatja fel: Arctic Moneys, Biffy Clyro, Coldplay, Foo Fighters, Green Day, Kasabian, Kings of Leon, Linkin Park, Mumford & Sons, Muse, My Chemical Romance, Paramore, Snow Patrol.
Részletek

Music Channel

A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 
Részletek

TRACE Urban

A TRACE több mint zenei csatorna, célja a városi életmód és kultúra terjesztése a világon.
Részletek

VH1

A VH1 egy megszakítások nélküli zenei csatorna, melyen napjaink nemzetközi slágerei mellett megtalálhatóak az elmúlt 30 év legnépszerűbb klipjei. A csatornát azoknak ajánljuk, akik imádnak ismerős dallamokat dúdolni, és nem a legújabb zenei trendek után kutatnak.
Részletek

VH1 Classic

A VH1 Classic egy megszakítások nélküli zenei csatorna, melyen a klasszikus zenei videók mellett a nézők meghallgathatják a 20. század legnagyobb slágereit. A csatorna nézői részt vehetnek egy olyan időutazásban, amelyen felidézhetik azokat a zenei pillanatokat, amelyekhez nosztalgikus emlékek kötik őket.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!