Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - Minicsomagok

Sport+

790 Ft/hó 24 hó esetén
790 Ft/hó 12 hó esetén 1 650 Ft/hó Hűségidő nélkül

Sportrajongók és szurkolók kedvenc programjai! Él-hal a sportokért? Semmiről nem akar lemaradni? Ez a csomag Önnek szól! A népszerű sportágak nívós bajnokságai mellet a motor és extrém sport őrültek kedvencei is terítékre kerülnek. 

Extreme Sports Channel

Az Extreme Sports csatorna a világ legizgalmasabb és leginspirálóbb életmód, kaland és akciósport programjainak egyetlen televíziós otthona. Szörf, skateboard, snowboard, wakeboard, motocross és egyéb extrém sportosok várják a nézőket.
Részletek

Motorsport TV

A Motorsport TV méltán lehet népszerű a férfi előfizetők körében. A csatornán a legkülönfélébb műfajokban láthatóak műsorok, pl. az egyes országokban megrendezett autóverseny-bajnokságok, kupák, bicikliversenyek, hajókkal kapcsolatos műsorok és vízi bicikliversenyek.
Részletek

Havoc

A Havoc egy 15-18 éveseknek szóló akció/extrém sport és zenei csatorna egyben. Miközben 6 különböző sportot: snowboard, skateboard, motocross, BMX, szörf vagy wakeboard követ, zenei aláfestésként a legkülönfélébb modern zenei stílust hallgathat, köztük, az elektronikus, punk, metal, hip hop, reggae, club and alternative, vinyl és indie.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!