Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - HD csomagok

HD Színes

790 Ft/hó 24 hó esetén
1 090 Ft/hó 12 hó esetén
2 090 Ft/hó Hűségidő nélkül

Film, zene, hír és kereskedelmi csatornák HD minőségben.

FilmBox Extra HD

A FilmBox Extra HD azoknak szól, akik nem érik be a jóval: a tökéletest keresik. Pengeéles kép, lenyűgöző hang: a legnagyobb filmsikerek, klasszikusok és újdonságok, utánozhatatlan minőségben a nap 24 órájában, magyarul!
Részletek

MTV LIVE HD

24 órás, angol nyelvű zenecsatorna, kínálatában többféle stílusú zene, koncertek, zenei díjátadó gálák és a legnépszerűbb zeneszámok klipjei érhetőek el HD felbontásban.
Részletek

Nickelodeon HD

A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal köti le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot és tanulhatnak, mindezt angolul, HD felbontásban.
Részletek

Sundance TV HD

A Sundance Channel csatornát Robert Redford alapította. Azokhoz a nézőkhöz szól, akik valami másra, valami különlegesre vágynak. Műsorán kitűnő független filmek - nagyrészt a világ különböző fesztiváljain díjazott alkotások -, valamint nagysikerű, igényes sorozatok és saját gyártású műsorok is szerepelnek.
Részletek

Super TV2 HD

A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, fiatalos kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.
Részletek

TV2 HD

A TV2 műsora HD felbontásban. A csatorna változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!