Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - HD csomagok

HBO MaxPak HD

Minden, ami film HD minőségben is! A mozicsomag 6 csatornát tartalmaz: HBO HD-t, HBO-t, HBO2-t, HBO3-at, Cinemaxot, és Cinemax 2-t, ezen felül pedig az HBO házi filmtárát az HBO On Demand-ot (csak IPTV területen elérhető), és az HBO MAX-t, mely egy több mint 1300 óra műsort tartalmazó online filmtár.

12 hó esetén
Határozatlan időtartammal
2 990 Ft/hó
4 156 Ft/hó
HBO

Kínálatában díjnyertes, saját gyártású amerikai, magyar sorozatok és dokumentumfilmek premierjei ugyanúgy megtalálhatóak, mint a legutóbbi hollywoodi kasszasikerek tévés bemutatói és koncertek. A csatorna a nap 24 órájában elérhető, így a legnépszerűbb HBO sorozatokat az amerikai premierrel egy időben mutatja be.
Részletek

HBO 2

Családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és klasszikus mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokat, családi- és gyermekfilmeket, az esti és éjszakai órákban pedig drámákat, thrillereket, akció- és horrorfilmeket is kínál a nézőknek. Igazi televíziós élmény az egész család számára.
Részletek

HBO 3

Az HBO legjobb saját gyártású tartalmait kínálja napi 24 órában. A legújabb amerikai és magyar sorozatokat és filmeket hozza el otthonába. Újra képernyőre kerülnek a nemzetközi díjnyertes sorozatok korábbi évadai és a régi nagy klasszikus sorozatok évadai, akár maraton formájában. A legkiválóbb HBO-s tartalmak egy helyen.
Részletek

Cinemax

A CINEMAX a filmes műfajok legjavát mutatja be. A prémium csatorna hollywoodi filmeket, izgalmas és gyors tempójú drámákat és vígjátékokat, valamint a Cinemax saját gyártású sorozatait és a legfrissebb amerikai sorozatokat hozza el.
Részletek

Cinemax2

A CINEMAX2 a művészfilmek rajongóinak hozza el a legjobb minőségű kínálatot. A csatorna európai és nemzetközi független filmek széles választékát mutatja be, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Díjnyertes alkotások, fesztivál-kedvencek, kultsorozatok kerülnek képernyőre, a világ minden tájáról.
Részletek

HBO HD

Csúcsminőségű szabvány a televíziós technológiában. Az HBO tükörcsatornája. A műsorok Full HD minőségben (1920x1080) és Dolby Digital hangzással (5.1) érhetők el. A minőségi televíziós szórakozást kedvelő nézők számára.
Részletek

HBO MAX

Az HBO MAX online videotárban korlátlanul válogathat több száz sikerfilm és sorozat közül: Ön dönt, mikor mit néz meg. Mindezt extra díj nélkül, hiszen az HBO MAX szolgáltatás része az Ön HBO előfizetésének. A legnagyobb, legújabb sikerfilmek és HBO-sorozatok megtekinthetők okosTV-n, PC-n, tableten és okostelefonon – akár útközben is. Az HBO MAX több mint 2500 órányi műsort kínál: az újdonságok mellett elérhető az ismert, klasszikus HBO sorozatok összes évada, több, mint 60 sorozat közel 2000 része. A lejátszás bármikor megállítható, újraindítható vagy tekerhető. A kínálat magyarul és eredeti nyelven is megtekinthető.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Ügyfélszolgálat