Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

IPTV - Felnőtt tartalom

Extrém

790 Ft/hó 24 hó esetén
790 Ft/hó 12 hó esetén 1 250 Ft/hó Hűségidő nélkül

Férfias szórakozást kedvelőknek! Férfias szórakozásra vágyik? Akkor az Ön számára az Extrém csomag az ideális választás! A színvonalas felnőtt tartalmakon túl a vadászat és a horgászat legizgalmasabb akciói is karnyújtásra kerülnek illetve nem feledkeztünk meg azokról sem, akik rajonganak az autókért, motorokért, vagy a vizes sportokért! Az Extrém minicsomagot 2017. január 1-től nem értékesítjük!

Brazzers TV

A Playboy TV kendőzetlen erotikus csatornája. Minden este hat órán keresztül ad vágatlan műsort kizárólag felnőtt nézők részére.
Részletek

Playboy Channel

Betekintés a legismertebb erotikus magazin világába, saját készítésű műsorokkal és magas színvonalú felnőtt szórakoztatással. A Playboy Channel-t 2017. január 1-től nem értékesítjük.
Részletek

Private TV

Private TV (korábbi nevén: Daring TV!) – Forró, vad és szexi. Magas színvonalú felnőtt csatorna, amely ötvözi az európai érzékiséget a magas minőséggel. A csatorna többféle műsort és sokszínű tartalmat nyújt felnőtt nézőinek.
Részletek

Havoc

A Havoc egy 15-18 éveseknek szóló akció/extrém sport és zenei csatorna egyben. Miközben 6 különböző sportot: snowboard, skateboard, motocross, BMX, szörf vagy wakeboard követ, zenei aláfestésként a legkülönfélébb modern zenei stílust hallgathat, köztük, az elektronikus, punk, metal, hip hop, reggae, club and alternative, vinyl és indie.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!