Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Miért válassza az Invitelt?

    

   Megbízható szolgáltatások, csúcsminőségben.

   Az Invitel folyamatosan fejleszti technológiai hátterét, így egyre több területen érhető el a legmodernebb szolgáltatás, amely segítségével:

   • akár 150 Mbit/s –os sebességgel is száguldhat a világhálón
   • nézhet 26HD csatornát
   • IPTV, az interaktív televíziózás élménye: megállíthatja, visszanézheti, felveheti kedvenc műsorait, elektronikus műsorújság, videotéka funkciók
   • a biztonságos tévézést a gyerekzár segíti

    

   Széleskörű termékpaletta, egyéni megoldások.

   Személyre szabható szolgáltatásaink közül Ön válogathatja össze az igényeinek legjobban megfelelő szolgáltatáscsomagot! 26 HD csatornával és bőséges csatornakínálattal várjuk!

   Magyarország legnagyobb saját tulajdonú optikai gerinchálózatával rendelkezünk.

   Azért fejlesztünk, hogy az Ön cége fejlődjön. A hatékony üzletmenethez megbízható műszaki hátteret biztosítunk.

   Rugalmas, szakszerű, ügyfélkiszolgálás.

   Személyesen, telefonon és online egyaránt intézheti ügyei. Invitel Pontjainkban dolgozó munkatársaink az ország 27 pontján várják! Hibaelhárítási vonalunk a nap 24 órájában szolgálja az ön kényelmét.

   Testreszabott üzleti szolgáltatások

   Előfizethető, havidíjas konstrukcióban veheti igénybe rugalmas, személyre szabott informatikai szolgáltatásainkat, stratégiai IT tanácsadást és akár a teljes vállalati informatikát megújíthatja így.

   Díjmentesen létesítjük szolgáltatásainkat.

   A szolgáltatások telepítésekor megbízott szerelőink pár lépésben ismertetik Önnel a megrendelt szolgáltatás működésének főbb lépéseit, hogy Ön azonnal használhassa azokat.

   Csúcsminőségű szerverek, felhőből vezérelt előfizethető szolgáltatások

   Beruházás nélkül élvezheti a csúcsminőségű szerverek előnyeit, a teljes körű adatátviteli megoldásokat, vagy akár a felhőből működő vállalati telefonhálózatot. Használja adatközpontunkat, és biztonságban tudhatja üzleti folyamatait.

    

   Kérem, várjon!