Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Hasznos információk

Az HBO GO szolgáltatásról

Az HBO GO egy internet alapú filmtár, amelyen HBO MaxPak előfizetőként regisztráció után a legjobb filmeket és sorozatokat annyiszor nézheti meg számítógépén, táblagépén, okostelefonon vagy smart tv-n megfelelő internetkapcsolat esetén, ahányszor csak szeretné, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Milyen előnyöket nyújt az HBO GO? 

  • A szolgáltatás könnyedén elérhető egy egyszerű internet kapcsolaton keresztül.
  • Legális és korlátlan hozzáférést biztosít több mint 2000 órányi olyan exkluzív tartalomhoz, saját gyártású HBO produkcióhoz és sorozathoz, amelyek máshol nem érhetőek el. 
  • Megnézheti kedvenc műsorait ahol és amikor csak szeretné.
  • Az HBO GO egyszerű és könnyen kezelhető felületén gyorsan megtalálhatóak a keresett tartalmak.
  • Kiemelt sorozatok esetében akár már a TV premier előtt megtekintheti kedvenc sorozatata legújabb részét.

Az HBO GO szolgáltatást tartalmazó HBO MaxPak előfizetéssel kapcsolatban bővebb információkat itt talál, további részletes információért keresse 1443-as Ügyfélszolgálati vonalunkat, vagy fáradjon be személyesen az Önhöz legközelebb lévő Telepontba.

 

 

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!