Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Hasznos információk

   Invitel CA modul

   Élvezze digitális televízió szolgáltatásunkat vevőegység (set top box) nélkül!

   Az Invitel CA modullal az Invitel digitális kábeltelevíziós csomagjait veheti igénybe. Programozza fel a digitális csatornákat tévékészülékén, helyezze be a modult és benne a vevőkártyát (Smart Card) tévékészüléke CI - egyes készülékeken PCMCIA - bemenetébe és máris élvezheti a digitális televíziózás nyújtotta előnyöket! 

   • SD és HD programok vétele
   • EPG – Elektronikus műsorújság szolgáltatás
   • gyors és egyszerű üzembe helyezés
   • nincs szükség plusz távirányítóra és vevőegységre
   • kevesebb kábel, kevesebb készülék, kevesebb áramfogyasztás


   Miben különbözik a használata a vevőegységtől?

   • Nincs műsorrögzítés és megállítható adás funkció, így e lehetőségek csak abban az esetben érhetők el, ha TV készüléke erre alkalmas. 

   Mikor tud Ön CA modult használni a vevőegység helyett?

   Ha Önnek TV kártyafogadó egység illesztésére alkalmas tévékészüléke van (ha a televízió készülék rendelkezik DVB-C tunerrel és CA modul fogadására alkalmas illesztő felülettel pl:CI; PCMCIA, card slot), akkor abba szabványos kártyaolvasót - CI modult - tud helyezni. Ez a felület felismerhető, de ha nem biztos a dolgában, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze készüléke felhasználói útmutatóját vagy forduljon készüléke gyártójához, forgalmazójához bővebb információért!

   Amennyiben több készüléke van, Ön eldöntheti, hogy vevőegységet vagy CA modult használ (amennyiben alkalmas rá a tévékészüléke). 

   Hogyan működik? Mik az igénybevétel feltételei?

   1. Invitel digitális kábeltelevízió szolgáltatás

   Digitális kábeltelevízió szolgáltatásunk elérhetőség ellenőrzéséhez tekintse meg szolgáltatási területeink listáját, vagy konkrét csomagajánlataink megtekintéséhez használja - a bármely oldal tetején elérhető – cím alapú Szolgáltatáskeresőt.

   2. További műszaki feltételek

   A digitális kábeltelevízió szolgáltatás igénybe vételéhez egy vevőegységre (set top box) vagy CA modulra, valamint egy vevőkártyára van szüksége.  Amennyiben az első vevőeszköz CA modul, akkor az Invitel díjmentesen biztosítja!  A vevőegységeket (set top box) vagy a további CA modulokat bérleti díj ellenében vehet igénybe. 

   Fontos tudni, hogy a vevőkártya kizárólag az Inviteltől kapott modullal működik. Idegen modul használata esetén az Invitel digitális kábeltelevízió szolgáltatása nem fog hibátlanul működni. 

   A CA modul csak kompatibilis tévékészülékekhez választható! A televízió készüléknek rendelkeznie kell DVB-C tunerrel és CA modul fogadására alkalmas illesztő felülettel (CI; PCMCIA, card slot). Ez a felület felismerhető, de ha nem biztos a dolgában, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze készüléke felhasználói útmutatóját vagy forduljon készüléke gyártójához, forgalmazójához bővebb információért! 

   Figyelem! A digitális kábeltelevízió szolgáltatás mellett az analóg alapkínálat is elérhető akár több televízió készüléken is, vevőegység vagy CA modul használata és felár fizetése nélkül.
   Ha a digitális csatornákat még tökéletesebb minőségben szeretné élvezni, javasoljuk Full HD rendszerű - azaz nagy felbontású, 1920x1080 képpont megjelenítésére alkalmas - televíziókészüléket vásároljon.

   CA modulhoz tartozó bérleti díjról illetve akciós feltételeiről csomagajánlatainknál talál információt. 

   Gyakori kérdések és válaszok az Invitel CA modullal kapcsolatban  

    

   Kérem, várjon!