Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Milyen csomagok érhetők el nálad? Add meg a címed!
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed

  * kötelező kitölteni

   Bezár

   Hasznos információk

   Internet technológiák | Invitel Zrt.

   DSL szolgáltatás

   A DSL technológia a legáltalánosabban elterjedt szélessávú internet hozzáférési mód a fejlett országokban.
   Az ADSL technológia a hagyományos rézdrótokat használó telefonhálózaton keresztül képes a nagysebességű adattovábbításra. Az ADSL szolgáltatás igénybevételének nem feltétele a hagyományos telefonszolgáltatás igénybevétele.

   Kábelnet

   A kábeltelevíziós hálózaton keresztül biztosított szélessávú kapcsolat havidíj alapon korlátlan internetezést tesz lehetővé.

   Optika

   Az optikai hálózat a ma elérhető legkorszerűbb adatátviteli technológia, ami a hagyományos rézdrótok és fémhuzalok helyett üvegszálas kábeleket használ az adattovábbításra. Az optikai kábeleken közel fénysebességgel futnak az adatok, ezáltal az optikai szolgáltatás minden eddiginél gyorsabb és jobb minőségű internetszolgáltatást biztosít.

   WiFi

   Wifinek nevezzük a vezeték nélküli mikrohullámú kommunikációt. A technológia segítségével egyszerre több eszközzel is csatlakozhatunk a világhálóra egy internetelérésen keresztül.

   Várakozás a rendszerre

   Kérem, várjon!