Széchenyi 2020

figyelem

Adathalász e-mailek az Invitel nevében!

Kedves Előfizetőink!
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy adathalász levél érkezhet postafiókjukba a service@ndtv.store e-mail címről.
Amennyiben a service@ndtv.store e-mail címről kaptak levelet, melyben azt kérik, hogy a linkre kattitva 24 órán belül jelentkezzenek be Invitel e-mail fiókjukba, kérjük ne tegyék, ne nyissák meg a megadott linket!
A linkre rákattintva egy olyan weboldal nyílik meg, mely megtévesztésig hasonlít a webmail.invitel.hu oldalra, ahol a támadók nagy valószínűséggel az Önök adatait akarják megszerezni és később illegálisan felhasználni.
Kérjük, körültekintően kezeljék a hasonló leveleket, minden esetben ellenőrizzék a feladóját, és ne nyissák meg az abban hivatkozott linkeket. Az adathalászatról itt olvashat további tudnivalókat! 

figyelem

Csúcsfutball a DIGI kínálatában - Az ARENA4 és a MATCH4 elhozza a legjobb angol, német és francia meccseket

 
 • Augusztus 5-től megjelenik a DIGI Magyarország kínálatában a népszerű ARENA4 és az újonnan induló MATCH4 sportcsatorna. 
 • A DIGI előfizetői igényelhetik az ARENA4+ streaming platform szolgáltatásait is. 
 • Az ARENA4 és a MATCH4 minden korábbinál szélesebb sportválasztékot és nagyobb arányú élő közvetítést nyújt a DIGI előfizetőknek. 
 • Az új sportcsatornák egyből nézhetők, az ügyfelek többségének nem kell újrahangolnia készülékét. 

Meg tudja valaki törni Németországban a Bayern 2013 óta tartó egyeduralmát? Meg lehet szorítani a francia bajnokságban a legutóbb 15 pontos előnnyel aranyat nyerő PSG-t? Újra az utolsó forduló dönt majd az angol élvonalban? Tényleg kiesnek a világbajnok franciák a Nemzetek Ligája elit csoportjából? Fabio Quartararo megőrzi előnyét a MotoGP-ben? 

Augusztus 5-től mindez kiderül Magyarország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornáin a DIGI előfizetői számára.  

Az ARENA4 a német Bundesliga és a Bundesliga 2, valamint az UEFA Nemzetek Ligája, labdarúgó Eb- és vb-selejtezők közvetítése mellett az NFL és NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság és az NHL meccseit is elhozza a nézőknek, akik a nyári szünet után visszatérő MotoGP és az IndyCar közvetítésekbe is becsatlakozhatnak. A küzdősportok világából pedig a PBC és MMA/Bellator gálák tekinthetők meg. Az ARENA4 népszerűségét a széleskörű kínálata mellett annak is köszönheti, hogy műsoridejének mintegy 50 százalékában a nézők élőben követhetik az eseményeket. 

A DIGI Magyarország előfizető számára az elsők között válik elérhetővé a MATCH4, mely átveszi a DIGI Sport csatornák korábbi exkluzív tartalmait, így a nézők továbbra is láthatják a népszerű Nap Hőse című magazint Gyenesei Leilával és az angol bajnoki fordulókat felvezető Háromoroszlánt, melynek műsorvezetője ismét Monoki Lehel lesz, csakúgy, mint a fordulókat lezáró összefoglalókat. A kínálat elsősorban a foci köré épül, így a műsorok között helyet kap az a világ legnépszerűbb futballbajnoksága, a Premier League, a szintén angol Ligakupa, továbbá a skót Premiership is. Ezeken felül megtalálhatók lesznek a NASCAR versenyei és a szeptembertől folytatódó darts-idény meccsei, továbbá a DIGI előfizetők által kedvelt WTA Tour nő tenisztornák és a francia LIGUE 1 összecsapásai is. 

„Minden nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleinkhez szórakoztató tartalmakat juttassunk el, akár az Internet, akár a TV szolgáltatásainkon keresztül. Ehhez az egyik kulcs a TV-csatornák kínálata, különösen a keresett sportszériák képernyőre vitele. Az augusztusi bővítésnek köszönhetően arra is lehetőség nyílik, hogy előfizetőink mobil készülékeken is fogyaszthassák a nekik tetsző tartalmakat” – emelte ki a DIGI Magyarország ügyvezetője, Tábori Tamás

„Új időszámítás kezdődik a Network4 sportcsatornáinál, amelyek a világ öt topligája közül háromból közvetítenek izgalmas mérkőzéseket. A mostani döntésekkel rendkívül széles közönséghez tudjuk eljuttatni a magyar piacon egyedülálló kínálatunkat. Jó hír ez a sportrajongóknak, akik minőségi tartalmakhoz jutnak, valamint mérföldkő a Network4 történetében is, amely a szórakoztató csatornák, a TV4, STORY4, GALAXY4 és a FILM4 mellett most már egy megkerülhetetlen sportportfólióval is rendelkezik” - mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 csoport vezérigazgatója. 

A DIGI Magyarország és a Network4 együttműködésének köszönhetően a szolgáltató ügyfeleinek elérhető lesz az ország elsőszámú sportstreamingje, az ARENA4+, amely a hagyományos élő közvetítések mellett például élő statisztikai adatokkal kiegészített meccseket a Bundesliga multifeeddel, az NFL RedZone körkapcsolásos műsorát és a MotoGP választható kameraállásos közvetítéseit is kínálja az online platform előfizetőinek. 

Az ARENA4 és MATCH4 a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 helyén jelenik meg a csatornakiosztáson, ennek köszönhetően a televíziónézők többségének semmit sem kell tennie, mivel az új sportcsatornák minden pozíciója, vételi paramétere és minden más jellemzője megegyezik a korábbiakkal. Újrahangolásra csak az olyan készüléken van szükség, amely a csatorna neveket nem változtatja automatikusan. 

figyelem

Tájékoztató nyomtatott telefonkönyv kiadása érdekében történő adatszolgáltatásról az MTT Media Kft. részére

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Invitel Távközlési Zrt. az MTT Media Kft.-vel kötött megállapodásban foglaltak szerint, 2022.03.31. napján egyszeri adatszolgáltatást teljesít az MTT Media Kft. részére nyomtatott telefonkönyv kiadása céljából. Az adatszolgáltatásra az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 146. § (1) bekezdésében foglalt, Invitel Távközlési Zrt.-t terhelő jogi kötelezettség teljesítése érdekében kerül sor azon - 95, 89, 33, 25, 57, 63, 66, 68, 24, 27 és 28-as körzetszámú - előfizetők tekintetében, akik személyes adataik (név, lakcím, hívószám, illetve egyéb információk) előfizetői névjegyzékben történő szerepeltetéséhez hozzájárultak. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti adatszoláltatással az MTT Media az Invitel által átadott előfizetői adatok adatkezelőjévé válik. Az MTT Media által végett adatkezeléssel összefüggésben Önök a hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez, az adatkezelés korlátozásához való, illetve a jogorvoslati jogot közvetlenül az MTT Media-val szemben ( Az MTT média Kft. elérhetőségei a következők. Székhely: 2040 Budaörs, Baross u. 165.; telefon: +361 6777400; e-mail: ugyfelszolgalat(kukac)mtt.hu; web: mtt.hu ) érvényesíthetik. 

figyelem

Sikeresen lezárult a szupergyors internet program utolsó fejlesztési fázisa Makón és környékén

Az Invitel Távközlési Zrt. a Széchenyi 2020 Program keretében a Makói járás területén hét településen (Makó, Földeák, Királyhegyes, Kövegy, Maroslele, Óföldeák, Nagylak), jelentős beruházások keretében befejezte a vezetékes hálózat fejlesztését. A beruházások alapvető célja az volt, hogy szélesebb körben elérhetővé váljon a járásban élők és az ott dolgozók számára a minőségi, gyors internetszolgáltatás. A nemrégiben Kövegyen és Nagylakon megépített hálózatok átadásával lezárult projekt során 2265 lakossági, üzleti és közintézményi végpont került kiépítésre. A Pénzügyminisztérium, mint támogató, az Invitel Távközlési Zrt. részére 386,18 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást biztosított, vezetékes hálózatának fejlesztésére. 

A 2017-ben indult Szupergyors Internet Program (SZIP) a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia Digitális Infrastruktúra pillérének fontos eleme. A SZIP célja volt, hogy az Európai Unió Digitális Menetrendjével összhangban az unióban minden háztartás, illetve üzleti és kormányzati végpont számára elérhetővé váljon a legalább 30 Mbit/s sebességű, megbízható internetszolgáltatás. 

A SZIP „Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése” (GINOP-3.4.1-15) néven megjelent támogatási konstrukció célja a korszerű szélessávú (ún. NGA) internethálózattal korábban el nem ért lakossági területek lefedése volt. A támogatási projekt keretén belül a helyi hálózat, illetve annak kapacitása a Makói járás adott településein is alkalmassá vált a növekvő használati igények és nagy sávszélesség iránti elvárások kielégítésére, ezáltal lehetővé téve a digitális szolgáltatások akadálytalan terjedését. 

A fejlesztés Makó, Földeák, Királyhegyes, Kövegy, Maroslele, Óföldeák, Nagylak településeken valósult meg, ahol összesen 2265 igényhely lefedésére került sor. Az Invitel által FTTH vagy VDSL technológiával megépített hálózat hosszú távon a legkorszerűbb technológiai megoldást nyújtja a Makói járásban élők, valamint az ott működő kisvállalatok és közintézmények számára. 
A részben uniós forrásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően a járás minden településén elérhetővé vált a legalább 30, de többségében 100 Mbit/s-ot is meghaladó, vagy akár 1000 Mbit/sec sávszélességű internet. Ezen felül, az újgenerációs szélessávú infrastruktúra létrejöttével az ügyfelek immáron élvezhetik a minőségi digitális televízió szolgáltatást, valamint a költséghatékony vezetékes telefonálás előnyeit is. 

A projekt részleteiről bővebb információ ezen az oldalon található. 

Projektazonosító: GINOP-3.4.1-15-2016-00107 

figyelem

Sárvári Invitel Pont költözés

 Tisztelt Előfizetőink! 
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi címen elérhető (9600 Sárvár Batthyány u. 17.) Invitel pontunk bezárt. 
Személyes teljeskörű ügyintézési lehetőségre 2022. január 31-től megújult helyszínen, a megszokott nyitva tartással, elérhető irodánk áll az Önök rendelkezésére:  
 
9600 Sárvár, Pap köz 1. (Ady Endre utca 1-3.) 
Hétfő-Szerda-Péntek: 8.00-16.00 
Kedd Csütörtök: 10.00-18.00 
 
Várjuk Önöket!  
Üdvözlettel, 
Invitel Zrt. 

figyelem

Online ügyintézés

Tisztelt Előfizetőink, 
 
Mostantól Invitel előfizetőként az Ön számára is elérhető a DIGI Ügyfélkapu felülete! 
A regisztrációval számos funkció érhet el: 

 • Rendezheti aktuális számlaegyenlegét
 • Módosíthatja a szerződéséhez tartozó címadatait
 • Fizetési módot választhat
 • DIGIMobil szolgáltatás megrendelést indíthat
 • E-mail címet igényelhet
 • Inviteles ügyfélkapu regisztrációhoz, hozzárendelt DIGIMobil szerződéssel megtekintheti forgalmi egyenlegét

Ha még nincs regisztrációja kattintson a https://ugyfelkapu.digi.hu/register linkre. 

 • Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftver

  Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftver

 • Gyermekvédelmi szűrőszoftver

  Óvja meg gyermekeit az interneten! Töltse le díjmentesen a Norton Family szűrőszoftvert.
  Részletek
 • Elektronikus számlakezelés

  Elektronikus számlakezelés

 • E-számla

  Fizesse számláit elektronikusan, hogy időt és pénzt takarítson meg!
  Részletek