Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Milyen csomagok érhetők el nálad? Add meg a címed!
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed

  * kötelező kitölteni

   Bezár
   Válassz szolgáltatást:
   Tévé
   Internet
   Telefon
   Tripla M
   Digitális
   Családi HD
   94  + 34 HD
   94 db tévé- és rádiócsatorna + 34 HD csatorna
   NET
   60
   Kínált sebesség

   60,00 / 5,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   10,00 / 2,00 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft/perc

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft/perc

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások, melyek díjmentesek

   Vevőegység - CA modul

   Vevőegység - CA modul

   Díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások, melyek díjmentesen kipróbálhatók

   Mixer

   Mixer


   (60 napig dijmentes)
   FilmBox HD

   FilmBox HD


   (60 napig dijmentes)
   Start Régió

   Start Régió


   (60 napig dijmentes)

   Digitális Családi HD

   • HD

    AMC HD
    ATV HD
    Cool HD
    DIGI Sport 1 HD
    DIGI Sport 2 HD
    DIGI Sport 3 HD
    Duna HD
    Duna World HD
    Film Café HD
    Film+ HD
    Fit HD
    Life Tv HD
    M1 HD
    M2 HD
    M4 Sport HD
    MTV LIVE HD
    M5 HD
    Nickelodeon HD
    OzoneTv HD
    RTL II HD
    RTL Klub HD
    Spektrum HD
    Spíler1 TV HD
    Sport1 HD
    Sport2 HD
    Super TV2 HD
    TV2 HD
    Eurosport 1 HD
    Eurosport 2 HD
    Food Network HD
    National Geographic Wild HD
    National Geographic HD
    Travel Channel HD
   • Sport

    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport
    Eurosport 2
    Fit TV
    Spíler1 TV
    M4 Sport
    Sport1
    Sport2
   • Hírek

    ATV
    Hír TV
   • Közszolgálati

    Duna
    Duna World
    M1
    M2
    M5
   • Kereskedelmi

    SuperTV2
    RTL II
    RTL Klub
    TV2
   • Zene

    Zenebutik
    H!T Music Channel
    MTV
    MTV Hits
    Music Channel
    Muzsika TV
    Sláger TV
   • Filmek/sorozatok

    RTL Spike
    Humor+
    Sony Movie Channel
    Sony Max
    AXN
    AMC
    Comedy Central
    Comedy Central Family
    Cool TV
    Izaura TV
    Film Café
    Film+
    RTL GOLD
    FilmBox
    Epic
    Jocky TV
    Moziverzum
    Paramount Channel HD
    Paramount Channel
    Mozi+
    RTL+
    Sorozat+
    TV4
    STORY4
    VIASAT3
    VIASAT6
   • Gyerek

    Kiwi TV
    Disney Channel
    JimJam
    Megamax
    Minimax
    NickToons
    Nick Jr.
    Nickelodeon
   • Ismeretterjesztő

    Da Vinci TV
    Discovery Channel
    National Geographic Wild
    National Geographic
    OzoneTv
    Spektrum
    Spektrum Home
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
   • Életmód

    FEM3
    Food Network
    LiChi TV
    Bonum TV
    d1 TV
    Prime
    Galaxy4
    hatoscsatorna
    LifeTv
    Pax TV
    TLC
    TV Paprika
   • Rádió

    Sláger FM
    Bartók Rádió
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1
   Bezár
   • AMC HD

    AMC HD

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető. Mindez HD-ban.

   • ATV HD

    ATV HD

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna műsorai HD felbontásban. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • Cool HD

    Cool HD

    A Cool HD 2003 óta sugározza az RTL Klub ismert sorozatait, filmeket és szórakoztató műsorokat. Több mint 2,5 millió magyar háztartásban érhető el, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is fogható a nap 24 órájában. Olyan izgalmas sorozatokat tűz műsorra, mint a CSI: A helyszínelők, Cobra11, Dr csont, Gyilkos elmék, Magnum, Showder Klub, Vámpírnaplók, a Mentalista és a Vészhelyzet.

   • DIGI Sport 1 HD

    DIGI Sport 1 HD

    A Digi Sport 1 csatorna műsorai HD felbontásban. A csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2 HD

    DIGI Sport 2 HD

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink. Ha ez nem elég, mindez HD minőségben nézhető.

   • DIGI Sport 3 HD

    DIGI Sport 3 HD

    DIGI Sport 3 HD

   • Duna HD

    Duna HD

    A Duna csatorna műsorai HD felbontásban. A csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World HD

    Duna World HD

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • Film Café HD

    Film Café HD

    Film Café HD

   • Film+ HD

    Film+ HD

    A Film+ HD a második legnézettebb kábeltelevíziós csatorna, ahol a nap 24 órájában a filmeké a főszerep. Az RTL kábelportfóliójának tagja, több mint 2,5 millió háztartásban érhető el. Amerikai akciófilmek, thrillerek, sci-fi, horror és lebilincselő bűnügyi történetek láthatók itt és olyan filmek, melyek az RTL Klub műsorstruktúrájából kimaradtak. A csatorna filmkínálatában jelenleg a legsikeresebb mozifilmek találhatóak meg. Az akciófilmek, sci-fik közül: Terminátor - A halálosztó, Red, A specialista, A hatodik napon, X-Men - A kívülállók, Elrabolva. A vígjátékok, romantikus filmek közül pedig: A randiguru, Ishtar, Folt a zsákját, Nemzetbiztonság Bt., Totál beépülve, Zseni az apám.

   • Fit HD

    Fit HD

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • Life Tv HD

    Life Tv HD

    A Life Tv HD hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.

   • M1 HD

    M1 HD

    Az M1 csatorna műsora HD felbontásban . Az csatorna műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2 HD

    M2 HD

    Az M2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna műsorai oktatják, nevelik, és mindeközben szórakoztatják is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M4 Sport HD

    M4 Sport HD

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • MTV LIVE HD

    MTV LIVE HD

    24 órás, angol nyelvű zenecsatorna, kínálatában többféle stílusú zene, koncertek, zenei díjátadó gálák és a legnépszerűbb zeneszámok klipjei érhetőek el HD felbontásban.

   • M5 HD

    M5 HD

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • Nickelodeon HD

    Nickelodeon HD

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal köti le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot és tanulhatnak, mindezt angolul, HD felbontásban.

   • OzoneTv HD

    OzoneTv HD

    Az OzoneTV HD Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! Mind ez HD felbontásban!

   • RTL II HD

    RTL II HD

    Az RTL II HD egy általános szórakoztató kábelcsatorna, saját gyártású műsorokkal, premiersorozatokkal és filmekkel. A műsorvezetők között megtaláljuk Baló Györgyöt, Istenes Bencét, Jáksó Lászlót, Máté Krisztát és Szabó Zsófit is. A saját készítésű műsorok mellett a csatornán több sorozat, telenovella és napi valóságshow is látható. Láthatjuk itt a Dallas, az Agymenők, az Új csaj, A Homeland és a CSI: Miami helyszínelők epizódjait is.

   • RTL Klub HD

    RTL Klub HD

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Spektrum HD

    Spektrum HD

    A Spektrum csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Spíler1 TV HD

    Spíler1 TV HD

    A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további népszerű sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket.

   • Sport1 HD

    Sport1 HD

    A Sport1 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2 HD

    Sport2 HD

    A Sport2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Super TV2 HD

    Super TV2 HD

    A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, fiatalos kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.

   • TV2 HD

    TV2 HD

    A TV2 műsora HD felbontásban. A csatorna változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Eurosport 1 HD

    Eurosport 1 HD

    A műsorát 2008-ban a Roland Garros mérkőzéseivel indító Eurosport HD nagy képfelbontású minőségben közvetíti az Eurosport műsorait.

   • Eurosport 2 HD

    Eurosport 2 HD

    Az Eurosport2 HD sportcsatornán az Eurosport2 műsora érhető el HD minőségben. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Food Network HD

    Food Network HD

    A Food Network az Egyesül Államok egyik legnézettebb csatornája, de 2013-ban megkapta a legjobb tematikus adó díját Nagy-Britanniában is. Világszerte 94 országban van jelen, napi 24 órában, 6 nyelven sugározza műsorait, melyek a főzést, és a gasztronómiai érdekességeket új oldalukról mutatják be. Miközben széles skáláját nyújtja a gyakorlati konyhai tanácsoknak és recepteknek, egyben betekintést nyújt a popkultúrába, a különböző városok, országok, földrészek kulináris sajátosságaiba. Kalandot, szórakozást és hasznos információkat is kaphatnak azok, akik szeretnek főzni, vagy csupán kíváncsiak a különféle konyhák és sztárséfek titkaira. A csatornán látható többek között Adam Richman, a "Fald fel Amerikát!" sztárjának legújabb, az „Ételek nyomában” című sorozata, amelyben olyan éttermeket és ételeket mutat be, amelyek az útikalauzokban nem szerepelnek. Szarvasgomba egy magánnyomozó-irodának álcázott étteremben Angliában, barbacoa bárány egy mexikói barlangban, citromfüves sertéshús egy lakótelep emeletén Vietnamban.

   • National Geographic Wild HD

    National Geographic Wild HD

    A National Geographic Wild HD azon nézőknek kívánja kielégíteni a kíváncsiságát, akik a vadvilággal és a környezetvédelemmel foglalkozó műsorokat részesítik előnyben. A kizárólag itt látható programoktól kezdve a népszerű National Geographic Television sorozatok, magas színvonalú természetfilmek, sorozatok szórakoztatják nézőinket immár HD minőségben is.

   • National Geographic HD

    National Geographic HD

    A National Geographic HD a megszokott National Geographic műsorösszeállítást, ösztönző, elgondolkodtató sorozatokat kínál HD minőségben. Olyan sokakat érdeklő témákat jár körbe, például hogy mit tudunk a világról, hogy látjuk azt és mi hajt bennünket előre. Célja a tudomány, a technika, a történelem megismerése könnyed formában.

   • Travel Channel HD

    Travel Channel HD

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport

    Eurosport

    Az Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A Fit TV tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • Spíler1 TV

    Spíler1 TV

    A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további népszerű sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket.

   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M5

    M5

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • SuperTV2

    SuperTV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Zenebutik

    Zenebutik

    A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével. Zenei kínálatában helyet kap magyar és nemzetköz pop, rock, mulatós, tánczene és még az operett is. A csatorna küldetésének tekinti a fiatal tehetségek támogatását, ezért számos műsorában lehetőséget biztosít számukra a bemutatkozásra. A Zenebutik célja, hogy széles zenei kínálattal, változatos műsorszerkezettel, és a legnépszerűbb hazai sztárok közreműködésével az ország egyik legkedveltebb zenei csatornája legyen.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • MTV Hits

    MTV Hits

    Az MTV Hits a legfrissebb, jelenlegi és jövőbeli slágerek csatornája: a zenei toplisták otthona. Kizárólag a legnagyobb, legmenőbb és legújabb zenei videókat mutatja be fiatal közönségének. A csatorna olyan szupersztárokat vonultat fel, mint Beyoncé, Bruno Mars, Jessie J, Justin Bieber, Justin Timberlake, Katy Perry, Nicki Minaj, Olly Murs, One Direction, Pink, Rihanna, Taylor Swift, The Saturday, The Wanted, avagy Will I Am.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • Sláger TV

    Sláger TV

    A Sláger TV Magyarország kedvenc zenei adója, magyar és külföldi slágergyárosokkal. A Sláger TV zenei világa minden magyarországi stílust, kort, életérzést képvisel. Legyen az klasszikus zene, operett, magyar szerelmes dalok, cigányzene vagy mulatós pop, esetleg a magyar rock stílusa. A csatorna nagy hangsúlyt fektet a nosztalgiára, így zenei kínálatából hiányoznak a ma slágerei. A cigányzene, mint a magyar zenei kultúra szerves része, sem maradt ki a kínálatból. A mulatós pop, az elmúlt évek feltörekvő és egyre sikeresebb zenei irányzata, szintén helyet kap a műsorban.

   • RTL Spike

    RTL Spike

    Az RTL Spike egy új, izgalmas tévécsatorna, amely egyedi, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatokat és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmakat kínál. Az ígéretek szerint az amerikai Jersey Shore mintájára lesz majd Budapest Shore. A horrorsorozatok közül láthatóak lesznek az iZombie és az Ash vs Evil Dead című sorozatok. A sci-fik közül helyet kap a The 100 és az Orphan Black című sorozat. Látható lesz továbbá a Wynonna Earp című fantasysorozat is. A vetélkedők és realityk közül a Bellator, az Ice Road Truckers és a 1000 Ways To Die, valamint műsorra kerül a Top Gear. Az animációs filmek között találkozhatunk majd Batmannel (Batman: A rajzfilmsorozat), Pókemberrel (Pókember elképesztő kalandjai) és a Star Wars (Star Wars: Lázadók) kedvelt figuráival is, és persze a Marvel hősökről sem feledkezünk meg (Marvel's Guardians of Galaxy). Az amerikai bemutatók után, később műsorra kerülhet A köd, és a Red Mars című sci-fi is.

   • Humor+

    Humor+

    A Humor+ a TV2 csoport egyik legújabb csatornája, ami a legszomorúbb napokon is jókedvre deríti majd nézőit. A csatorna legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás és a nevettetés. A prémium vásárolt tartalmak mellett saját gyártású műsorokkal várja nézőit, de régi nagy kedvencekkel is találkozhatunk, mint például a Simpson család, Atyám, Zorn!, az Amerikai fater, Az ítélet: család, az Ember vs. Légy vagy Egy rémrendes család.

   • Sony Movie Channel

    Sony Movie Channel

    A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek, kiegészítve ezt a népszerű filmek minőségi sorozat feldolgozásaival. A világ egyik legnagyobb mozigyártójának tévécsatornája férfiasabb tartalmakat kínál, gondosan összeválogatott különleges tematikák mentén, hogy a különböző stílusok rajongói is megtalálják kedvenceiket.

   • Sony Max

    Sony Max

    A Sony Max a fiatalos női közönséget szólítja meg, különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok teszik ellenállhatatlanná kínálatát. Saját gyártású műsort is kap majd a csatorna egyéb exkluzív tartalmai mellett. A Sony Max-on minden megtalálható lesz, ami a fiatal női nézők számára nyújt garantált szórakozást.

   • AXN

    AXN

    Az AXN hollywoodi, európai és nemzetközi adásokat sugároz. Műsorában szerepelnek világszerte nagy sikert aratott filmsorozatok, mint például a CSI: New York-i helyszínelők, Lost – Eltűntek (1. évadnál: Pokoli éden), The Shield: Kemény zsaruk, NCIS, Gyilkos elmék, filmek, saját gyártású alkotások, valamint kaland-, sport- és valóságshow-k (Survivor, Versenyfutás a világ körül, rali-vb közvetítés).

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Family

    Comedy Central Family

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Izaura TV

    Izaura TV

    A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál az Izaura TV, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • RTL GOLD

    RTL GOLD

    Egyedülálló magyar csatorna, melyen szinte csak hazai gyártású műsorok futnak. Nádai Anikó önálló talk show-ján, az Anikó #show-n kívül az 1 perc és nyersz!, a Gyertek át szombat este!, A széf, a Legyen ön is milliomos, A kód, a Kalandra fal vagy a Dr. Tóth korábbi évadai, illetve a kultikus státuszba érő Mónika-, illetve Balázs Show adásait is itt láthatják a nézők.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • Epic

    Epic

    Kalandozz el a rejtélyekkel és intrikákkal teli történelmi ihletésű drámák világába!

   • Jocky TV

    Jocky TV

    A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik.Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és Te szent ég című sorozat is.

   • Moziverzum

    Moziverzum

    A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.

   • Paramount Channel HD

    Paramount Channel HD

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • Mozi+

    Mozi+

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • TV4

    TV4

    A TV4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Kiwi TV

    Kiwi TV

    A Kiwi TV a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert brandek és nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban. Régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • JimJam

    JimJam

    Az óvodások számára létrehozott csatorna játékosan, vidámsággal próbálja tanítani a gyermekeket. A klasszikus gyermekműsorok mellett, éneklős műsorok, bábozás, animációs mesék, mesemondás és a "Tanulj játszva" blokk várja a kicsiket.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • NickToons

    NickToons

    A NickToons amerikai és brit kínálatát olyan sorozatok határozzák meg, mint a Sanjay és Craig, az Avatar, a Spongyabob Kockanadrág, A tigris, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Csőrös Harvey, az Alvinnn!!! és a mókusok, a Tündéri keresztszülők vagy a Jimmy Neutron kalandjai.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Da Vinci TV

    Da Vinci TV

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci TV olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • National Geographic Wild

    National Geographic Wild

    A National Geographic Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic

    National Geographic

    A National Geographic elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneTv

    OzoneTv

    Az OzoneTv Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Spektrum Home

    Spektrum Home

    A Spektrum Home szűkebb univerzumunkat, saját világunkat, otthonunkat veszi szemügyre: praktikus tippeket, kreatív ötleteket és hasznos tanácsokat kínál mindenkinek, aki barátságosabbá szeretné tenni környezetét. A csatornáról lakberendezési tippek, lakásfelújítással kapcsolatos praktikák és kertészeti tanácsok egyaránt beszerezhetők.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 életvidám, szenvedélyes nőknek szól, akik éppen olyan izgalmas és változatos műsorokra vágynak, mint ahogyan napjaikat élik. A programstruktúra alappilléreit reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják. Számos ismerős köszön ránk a képernyőről, ha a FEM3-ra kapcsolunk, hiszen ott van Joshi, a legjobb barát; a Micsoda nők! Várkonyi Andreával; Berki Krisztián; a Falforgatók átalakító-lakberendező műsor, a Stílusvadász, a Joga TV és a Menyasszörnyek.

   • Food Network

    Food Network

    A Food Network az Egyesül Államok egyik legnézettebb csatornája, de 2013-ban megkapta a legjobb tematikus adó díját Nagy-Britanniában is. Világszerte 94 országban van jelen, napi 24 órában, 6 nyelven sugározza műsorait, melyek a főzést, és a gasztronómiai érdekességeket új oldalukról mutatják be. Miközben széles skáláját nyújtja a gyakorlati konyhai tanácsoknak és recepteknek, egyben betekintést nyújt a popkultúrába, a különböző városok, országok, földrészek kulináris sajátosságaiba. Kalandot, szórakozást és hasznos információkat is kaphatnak azok, akik szeretnek főzni, vagy csupán kíváncsiak a különféle konyhák és sztárséfek titkaira. A csatornán látható többek között Adam Richman, a "Fald fel Amerikát!" sztárjának legújabb, az „Ételek nyomában” című sorozata, amelyben olyan éttermeket és ételeket mutat be, amelyek az útikalauzokban nem szerepelnek. Szarvasgomba egy magánnyomozó-irodának álcázott étteremben Angliában, barbacoa bárány egy mexikói barlangban, citromfüves sertéshús egy lakótelep emeletén Vietnamban.

   • LiChi TV

    LiChi TV

    -

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • d1 TV

    d1 TV

    A kultúra televíziója, közösségi csatorna. A legjobb választás tudásra szomjazóknak és a koncertek kedvelőinek!

   • Prime

    Prime

    Az új életmód csatorna programkínálatát prémium vásárolt és megnövelt számú saját gyártású tartalom képezi. A PRIME elsősorban a női nézőket célozza meg, azokat, akik szívesen kapcsolnak egy olyan csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják.

   • Galaxy4

    Galaxy4

    A GALAXY4 főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY4 kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. Igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • LifeTv

    LifeTv

    A LifeTv hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.

   • Pax TV

    Pax TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Sláger FM

    Sláger FM

    ...

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1

    Rádió 1

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • AMC HD
   • ATV HD
   • Cool HD
   • DIGI Sport 1 HD
   • DIGI Sport 2 HD
   • DIGI Sport 3 HD
   • Duna HD
   • Duna World HD
   • Film Café HD
   • Film+ HD
   • Fit HD
   • Life Tv HD
   • M1 HD
   • M2 HD
   • M4 Sport HD
   • MTV LIVE HD
   • M5 HD
   • Nickelodeon HD
   • OzoneTv HD
   • RTL II HD
   • RTL Klub HD
   • Spektrum HD
   • Spíler1 TV HD
   • Sport1 HD
   • Sport2 HD
   • Super TV2 HD
   • TV2 HD
   • Eurosport 1 HD
   • Eurosport 2 HD
   • Food Network HD
   • National Geographic Wild HD
   • National Geographic HD
   • Travel Channel HD
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • Spíler1 TV
   • M4 Sport
   • Sport1
   • Sport2
   • ATV
   • Hír TV
   • Duna
   • Duna World
   • M1
   • M2
   • M5
   • SuperTV2
   • RTL II
   • RTL Klub
   • TV2
   • Zenebutik
   • H!T Music Channel
   • MTV
   • MTV Hits
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • Sláger TV
   • RTL Spike
   • Humor+
   • Sony Movie Channel
   • Sony Max
   • AXN
   • AMC
   • Comedy Central
   • Comedy Central Family
   • Cool TV
   • Izaura TV
   • Film Café
   • Film+
   • RTL GOLD
   • FilmBox
   • Epic
   • Jocky TV
   • Moziverzum
   • Paramount Channel HD
   • Paramount Channel
   • Mozi+
   • RTL+
   • Sorozat+
   • TV4
   • STORY4
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Kiwi TV
   • Disney Channel
   • JimJam
   • Megamax
   • Minimax
   • NickToons
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Da Vinci TV
   • Discovery Channel
   • National Geographic Wild
   • National Geographic
   • OzoneTv
   • Spektrum
   • Spektrum Home
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • FEM3
   • Food Network
   • LiChi TV
   • Bonum TV
   • d1 TV
   • Prime
   • Galaxy4
   • hatoscsatorna
   • LifeTv
   • Pax TV
   • TLC
   • TV Paprika
   • Sláger FM
   • Bartók Rádió
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1

   NET 60

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   60,00 / 5,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   10,00 / 2,00 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi és helyközi hívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft
   Bezárom, más csomagot választok
   *Az ajánlat 2018. szeptember 3-tól visszavonásig érvényes, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel a digitális kábeles, Docsis 3.0 szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára és új (az elmúlt 90 napban nem volt Invitel szolgáltatás) hozzáférési pontokra.
   A határozott időtartam a Mixer minicsomagra, a Filmbox minicsomagra és a Start Régió kiegészítő szolgáltatásra nem vonatkozik, azok bármikor következmények nélkül felmondhatóak. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatások havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 60 napos időszak alatt fel nem mondott Mixer minicsomag, a Filmbox minicsomag és a Start Régió havi díjával.
   Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla.
   Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák.
   Tripla XL
   Digitális
   Családi HD
   94  + 34 HD
   94 db tévé- és rádiócsatorna + 34 HD csatorna
   NET
   250
   Kínált sebesség

   250,00 / 15,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   30,00 / 4,00 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft/perc

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft/perc

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   díjmentes Wifi eszköz
   Díjmentes Wifi eszköz

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások, melyek díjmentesek

   Mixer

   Mixer

   FilmBox HD

   FilmBox HD

   További vevőegység - CA modul

   További vevőegység - CA modul

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   Díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások, melyek díjmentesen kipróbálhatók

   Start Régió

   Start Régió


   (60 napig dijmentes)

   Digitális Családi HD

   • HD

    AMC HD
    ATV HD
    Cool HD
    DIGI Sport 1 HD
    DIGI Sport 2 HD
    DIGI Sport 3 HD
    Duna HD
    Duna World HD
    Film Café HD
    Film+ HD
    Fit HD
    Life Tv HD
    M1 HD
    M2 HD
    M4 Sport HD
    MTV LIVE HD
    M5 HD
    Nickelodeon HD
    OzoneTv HD
    RTL II HD
    RTL Klub HD
    Spektrum HD
    Spíler1 TV HD
    Sport1 HD
    Sport2 HD
    Super TV2 HD
    TV2 HD
    Eurosport 1 HD
    Eurosport 2 HD
    Food Network HD
    National Geographic Wild HD
    National Geographic HD
    Travel Channel HD
   • Sport

    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport
    Eurosport 2
    Fit TV
    Spíler1 TV
    M4 Sport
    Sport1
    Sport2
   • Hírek

    ATV
    Hír TV
   • Közszolgálati

    Duna
    Duna World
    M1
    M2
    M5
   • Kereskedelmi

    SuperTV2
    RTL II
    RTL Klub
    TV2
   • Zene

    Zenebutik
    H!T Music Channel
    MTV
    MTV Hits
    Music Channel
    Muzsika TV
    Sláger TV
   • Filmek/sorozatok

    RTL Spike
    Humor+
    Sony Movie Channel
    Sony Max
    AXN
    AMC
    Comedy Central
    Comedy Central Family
    Cool TV
    Izaura TV
    Film Café
    Film+
    RTL GOLD
    FilmBox
    Epic
    Jocky TV
    Moziverzum
    Paramount Channel HD
    Paramount Channel
    Mozi+
    RTL+
    Sorozat+
    TV4
    STORY4
    VIASAT3
    VIASAT6
   • Gyerek

    Kiwi TV
    Disney Channel
    JimJam
    Megamax
    Minimax
    NickToons
    Nick Jr.
    Nickelodeon
   • Ismeretterjesztő

    Da Vinci TV
    Discovery Channel
    National Geographic Wild
    National Geographic
    OzoneTv
    Spektrum
    Spektrum Home
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
   • Életmód

    FEM3
    Food Network
    LiChi TV
    Bonum TV
    d1 TV
    Prime
    Galaxy4
    hatoscsatorna
    LifeTv
    Pax TV
    TLC
    TV Paprika
   • Rádió

    Sláger FM
    Bartók Rádió
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1
   Bezár
   • AMC HD

    AMC HD

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető. Mindez HD-ban.

   • ATV HD

    ATV HD

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna műsorai HD felbontásban. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • Cool HD

    Cool HD

    A Cool HD 2003 óta sugározza az RTL Klub ismert sorozatait, filmeket és szórakoztató műsorokat. Több mint 2,5 millió magyar háztartásban érhető el, Szlovákiában, Romániában és Szerbiában is fogható a nap 24 órájában. Olyan izgalmas sorozatokat tűz műsorra, mint a CSI: A helyszínelők, Cobra11, Dr csont, Gyilkos elmék, Magnum, Showder Klub, Vámpírnaplók, a Mentalista és a Vészhelyzet.

   • DIGI Sport 1 HD

    DIGI Sport 1 HD

    A Digi Sport 1 csatorna műsorai HD felbontásban. A csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2 HD

    DIGI Sport 2 HD

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink. Ha ez nem elég, mindez HD minőségben nézhető.

   • DIGI Sport 3 HD

    DIGI Sport 3 HD

    DIGI Sport 3 HD

   • Duna HD

    Duna HD

    A Duna csatorna műsorai HD felbontásban. A csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World HD

    Duna World HD

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • Film Café HD

    Film Café HD

    Film Café HD

   • Film+ HD

    Film+ HD

    A Film+ HD a második legnézettebb kábeltelevíziós csatorna, ahol a nap 24 órájában a filmeké a főszerep. Az RTL kábelportfóliójának tagja, több mint 2,5 millió háztartásban érhető el. Amerikai akciófilmek, thrillerek, sci-fi, horror és lebilincselő bűnügyi történetek láthatók itt és olyan filmek, melyek az RTL Klub műsorstruktúrájából kimaradtak. A csatorna filmkínálatában jelenleg a legsikeresebb mozifilmek találhatóak meg. Az akciófilmek, sci-fik közül: Terminátor - A halálosztó, Red, A specialista, A hatodik napon, X-Men - A kívülállók, Elrabolva. A vígjátékok, romantikus filmek közül pedig: A randiguru, Ishtar, Folt a zsákját, Nemzetbiztonság Bt., Totál beépülve, Zseni az apám.

   • Fit HD

    Fit HD

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • Life Tv HD

    Life Tv HD

    A Life Tv HD hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.

   • M1 HD

    M1 HD

    Az M1 csatorna műsora HD felbontásban . Az csatorna műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2 HD

    M2 HD

    Az M2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna műsorai oktatják, nevelik, és mindeközben szórakoztatják is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M4 Sport HD

    M4 Sport HD

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • MTV LIVE HD

    MTV LIVE HD

    24 órás, angol nyelvű zenecsatorna, kínálatában többféle stílusú zene, koncertek, zenei díjátadó gálák és a legnépszerűbb zeneszámok klipjei érhetőek el HD felbontásban.

   • M5 HD

    M5 HD

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • Nickelodeon HD

    Nickelodeon HD

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal köti le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot és tanulhatnak, mindezt angolul, HD felbontásban.

   • OzoneTv HD

    OzoneTv HD

    Az OzoneTV HD Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! Mind ez HD felbontásban!

   • RTL II HD

    RTL II HD

    Az RTL II HD egy általános szórakoztató kábelcsatorna, saját gyártású műsorokkal, premiersorozatokkal és filmekkel. A műsorvezetők között megtaláljuk Baló Györgyöt, Istenes Bencét, Jáksó Lászlót, Máté Krisztát és Szabó Zsófit is. A saját készítésű műsorok mellett a csatornán több sorozat, telenovella és napi valóságshow is látható. Láthatjuk itt a Dallas, az Agymenők, az Új csaj, A Homeland és a CSI: Miami helyszínelők epizódjait is.

   • RTL Klub HD

    RTL Klub HD

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Spektrum HD

    Spektrum HD

    A Spektrum csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Spíler1 TV HD

    Spíler1 TV HD

    A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további népszerű sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket.

   • Sport1 HD

    Sport1 HD

    A Sport1 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2 HD

    Sport2 HD

    A Sport2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Super TV2 HD

    Super TV2 HD

    A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, fiatalos kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.

   • TV2 HD

    TV2 HD

    A TV2 műsora HD felbontásban. A csatorna változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Eurosport 1 HD

    Eurosport 1 HD

    A műsorát 2008-ban a Roland Garros mérkőzéseivel indító Eurosport HD nagy képfelbontású minőségben közvetíti az Eurosport műsorait.

   • Eurosport 2 HD

    Eurosport 2 HD

    Az Eurosport2 HD sportcsatornán az Eurosport2 műsora érhető el HD minőségben. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Food Network HD

    Food Network HD

    A Food Network az Egyesül Államok egyik legnézettebb csatornája, de 2013-ban megkapta a legjobb tematikus adó díját Nagy-Britanniában is. Világszerte 94 országban van jelen, napi 24 órában, 6 nyelven sugározza műsorait, melyek a főzést, és a gasztronómiai érdekességeket új oldalukról mutatják be. Miközben széles skáláját nyújtja a gyakorlati konyhai tanácsoknak és recepteknek, egyben betekintést nyújt a popkultúrába, a különböző városok, országok, földrészek kulináris sajátosságaiba. Kalandot, szórakozást és hasznos információkat is kaphatnak azok, akik szeretnek főzni, vagy csupán kíváncsiak a különféle konyhák és sztárséfek titkaira. A csatornán látható többek között Adam Richman, a "Fald fel Amerikát!" sztárjának legújabb, az „Ételek nyomában” című sorozata, amelyben olyan éttermeket és ételeket mutat be, amelyek az útikalauzokban nem szerepelnek. Szarvasgomba egy magánnyomozó-irodának álcázott étteremben Angliában, barbacoa bárány egy mexikói barlangban, citromfüves sertéshús egy lakótelep emeletén Vietnamban.

   • National Geographic Wild HD

    National Geographic Wild HD

    A National Geographic Wild HD azon nézőknek kívánja kielégíteni a kíváncsiságát, akik a vadvilággal és a környezetvédelemmel foglalkozó műsorokat részesítik előnyben. A kizárólag itt látható programoktól kezdve a népszerű National Geographic Television sorozatok, magas színvonalú természetfilmek, sorozatok szórakoztatják nézőinket immár HD minőségben is.

   • National Geographic HD

    National Geographic HD

    A National Geographic HD a megszokott National Geographic műsorösszeállítást, ösztönző, elgondolkodtató sorozatokat kínál HD minőségben. Olyan sokakat érdeklő témákat jár körbe, például hogy mit tudunk a világról, hogy látjuk azt és mi hajt bennünket előre. Célja a tudomány, a technika, a történelem megismerése könnyed formában.

   • Travel Channel HD

    Travel Channel HD

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport

    Eurosport

    Az Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A Fit TV tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • Spíler1 TV

    Spíler1 TV

    A férfias szórakozást kínáló televízió a Premier League (2016-2019) mérkőzései mellett további népszerű sportközvetítésekkel várja a képernyők elé a nézőket.

   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • M5

    M5

    Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.

   • SuperTV2

    SuperTV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Zenebutik

    Zenebutik

    A Zenebutik könnyed kikapcsolódást biztosít a legnépszerűbb hazai előadók és a világ legismertebb zenészeinek közreműködésével. Zenei kínálatában helyet kap magyar és nemzetköz pop, rock, mulatós, tánczene és még az operett is. A csatorna küldetésének tekinti a fiatal tehetségek támogatását, ezért számos műsorában lehetőséget biztosít számukra a bemutatkozásra. A Zenebutik célja, hogy széles zenei kínálattal, változatos műsorszerkezettel, és a legnépszerűbb hazai sztárok közreműködésével az ország egyik legkedveltebb zenei csatornája legyen.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • MTV Hits

    MTV Hits

    Az MTV Hits a legfrissebb, jelenlegi és jövőbeli slágerek csatornája: a zenei toplisták otthona. Kizárólag a legnagyobb, legmenőbb és legújabb zenei videókat mutatja be fiatal közönségének. A csatorna olyan szupersztárokat vonultat fel, mint Beyoncé, Bruno Mars, Jessie J, Justin Bieber, Justin Timberlake, Katy Perry, Nicki Minaj, Olly Murs, One Direction, Pink, Rihanna, Taylor Swift, The Saturday, The Wanted, avagy Will I Am.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • Sláger TV

    Sláger TV

    A Sláger TV Magyarország kedvenc zenei adója, magyar és külföldi slágergyárosokkal. A Sláger TV zenei világa minden magyarországi stílust, kort, életérzést képvisel. Legyen az klasszikus zene, operett, magyar szerelmes dalok, cigányzene vagy mulatós pop, esetleg a magyar rock stílusa. A csatorna nagy hangsúlyt fektet a nosztalgiára, így zenei kínálatából hiányoznak a ma slágerei. A cigányzene, mint a magyar zenei kultúra szerves része, sem maradt ki a kínálatból. A mulatós pop, az elmúlt évek feltörekvő és egyre sikeresebb zenei irányzata, szintén helyet kap a műsorban.

   • RTL Spike

    RTL Spike

    Az RTL Spike egy új, izgalmas tévécsatorna, amely egyedi, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatokat és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmakat kínál. Az ígéretek szerint az amerikai Jersey Shore mintájára lesz majd Budapest Shore. A horrorsorozatok közül láthatóak lesznek az iZombie és az Ash vs Evil Dead című sorozatok. A sci-fik közül helyet kap a The 100 és az Orphan Black című sorozat. Látható lesz továbbá a Wynonna Earp című fantasysorozat is. A vetélkedők és realityk közül a Bellator, az Ice Road Truckers és a 1000 Ways To Die, valamint műsorra kerül a Top Gear. Az animációs filmek között találkozhatunk majd Batmannel (Batman: A rajzfilmsorozat), Pókemberrel (Pókember elképesztő kalandjai) és a Star Wars (Star Wars: Lázadók) kedvelt figuráival is, és persze a Marvel hősökről sem feledkezünk meg (Marvel's Guardians of Galaxy). Az amerikai bemutatók után, később műsorra kerülhet A köd, és a Red Mars című sci-fi is.

   • Humor+

    Humor+

    A Humor+ a TV2 csoport egyik legújabb csatornája, ami a legszomorúbb napokon is jókedvre deríti majd nézőit. A csatorna legfőbb célja a felhőtlen szórakoztatás és a nevettetés. A prémium vásárolt tartalmak mellett saját gyártású műsorokkal várja nézőit, de régi nagy kedvencekkel is találkozhatunk, mint például a Simpson család, Atyám, Zorn!, az Amerikai fater, Az ítélet: család, az Ember vs. Légy vagy Egy rémrendes család.

   • Sony Movie Channel

    Sony Movie Channel

    A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek, kiegészítve ezt a népszerű filmek minőségi sorozat feldolgozásaival. A világ egyik legnagyobb mozigyártójának tévécsatornája férfiasabb tartalmakat kínál, gondosan összeválogatott különleges tematikák mentén, hogy a különböző stílusok rajongói is megtalálják kedvenceiket.

   • Sony Max

    Sony Max

    A Sony Max a fiatalos női közönséget szólítja meg, különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok teszik ellenállhatatlanná kínálatát. Saját gyártású műsort is kap majd a csatorna egyéb exkluzív tartalmai mellett. A Sony Max-on minden megtalálható lesz, ami a fiatal női nézők számára nyújt garantált szórakozást.

   • AXN

    AXN

    Az AXN hollywoodi, európai és nemzetközi adásokat sugároz. Műsorában szerepelnek világszerte nagy sikert aratott filmsorozatok, mint például a CSI: New York-i helyszínelők, Lost – Eltűntek (1. évadnál: Pokoli éden), The Shield: Kemény zsaruk, NCIS, Gyilkos elmék, filmek, saját gyártású alkotások, valamint kaland-, sport- és valóságshow-k (Survivor, Versenyfutás a világ körül, rali-vb közvetítés).

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Family

    Comedy Central Family

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Izaura TV

    Izaura TV

    A romantikus sorozatok kedvelőinek garantált kikapcsolódást kínál az Izaura TV, hiszen a világ minden tájáról elhozza a szerelmes, drámai és történelmi műfajok legjobbjait.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • RTL GOLD

    RTL GOLD

    Egyedülálló magyar csatorna, melyen szinte csak hazai gyártású műsorok futnak. Nádai Anikó önálló talk show-ján, az Anikó #show-n kívül az 1 perc és nyersz!, a Gyertek át szombat este!, A széf, a Legyen ön is milliomos, A kód, a Kalandra fal vagy a Dr. Tóth korábbi évadai, illetve a kultikus státuszba érő Mónika-, illetve Balázs Show adásait is itt láthatják a nézők.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • Epic

    Epic

    Kalandozz el a rejtélyekkel és intrikákkal teli történelmi ihletésű drámák világába!

   • Jocky TV

    Jocky TV

    A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik.Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és Te szent ég című sorozat is.

   • Moziverzum

    Moziverzum

    A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.

   • Paramount Channel HD

    Paramount Channel HD

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • Mozi+

    Mozi+

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • TV4

    TV4

    A TV4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Kiwi TV

    Kiwi TV

    A Kiwi TV a mesék birodalmába kalauzolja a 4-12 éves gyerekeket. A csatornán a legújabb mesék mellett jól ismert brandek és nagy kedvencek is képernyőre kerülnek a nap 24 órájában. A vadonatúj gyerekcsatornán oktató és szórakoztató tartalmak is helyet kapnak: bemutatkoznak a rosszcsont, de szeretnivaló földönkívüli karakterek a Zűrgombócok című saját gyártású műsorban. Régi kedves ismerősök is felbukkannak, így a Bogyó és Babóca, a Babar, a Popeye, a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, vagy éppen a Dixi kutya szereplői sem maradnak majd ki a kínálatból. Az erdő mélyére is elkalauzol a Kiwi TV, hiszen korábbról ismert és kedvelt epizódokkal, valamint hazánkban eddig nem látott részekkel érkezik a Hupikék Törpikék. Emellett külön blokkot kapnak a Magyar népmesék, valamint a Mesék Mátyás királyról ikonikus történetei is.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • JimJam

    JimJam

    Az óvodások számára létrehozott csatorna játékosan, vidámsággal próbálja tanítani a gyermekeket. A klasszikus gyermekműsorok mellett, éneklős műsorok, bábozás, animációs mesék, mesemondás és a "Tanulj játszva" blokk várja a kicsiket.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • NickToons

    NickToons

    A NickToons amerikai és brit kínálatát olyan sorozatok határozzák meg, mint a Sanjay és Craig, az Avatar, a Spongyabob Kockanadrág, A tigris, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Csőrös Harvey, az Alvinnn!!! és a mókusok, a Tündéri keresztszülők vagy a Jimmy Neutron kalandjai.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Da Vinci TV

    Da Vinci TV

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci TV olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • National Geographic Wild

    National Geographic Wild

    A National Geographic Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic

    National Geographic

    A National Geographic elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneTv

    OzoneTv

    Az OzoneTv Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Spektrum Home

    Spektrum Home

    A Spektrum Home szűkebb univerzumunkat, saját világunkat, otthonunkat veszi szemügyre: praktikus tippeket, kreatív ötleteket és hasznos tanácsokat kínál mindenkinek, aki barátságosabbá szeretné tenni környezetét. A csatornáról lakberendezési tippek, lakásfelújítással kapcsolatos praktikák és kertészeti tanácsok egyaránt beszerezhetők.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 életvidám, szenvedélyes nőknek szól, akik éppen olyan izgalmas és változatos műsorokra vágynak, mint ahogyan napjaikat élik. A programstruktúra alappilléreit reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják. Számos ismerős köszön ránk a képernyőről, ha a FEM3-ra kapcsolunk, hiszen ott van Joshi, a legjobb barát; a Micsoda nők! Várkonyi Andreával; Berki Krisztián; a Falforgatók átalakító-lakberendező műsor, a Stílusvadász, a Joga TV és a Menyasszörnyek.

   • Food Network

    Food Network

    A Food Network az Egyesül Államok egyik legnézettebb csatornája, de 2013-ban megkapta a legjobb tematikus adó díját Nagy-Britanniában is. Világszerte 94 országban van jelen, napi 24 órában, 6 nyelven sugározza műsorait, melyek a főzést, és a gasztronómiai érdekességeket új oldalukról mutatják be. Miközben széles skáláját nyújtja a gyakorlati konyhai tanácsoknak és recepteknek, egyben betekintést nyújt a popkultúrába, a különböző városok, országok, földrészek kulináris sajátosságaiba. Kalandot, szórakozást és hasznos információkat is kaphatnak azok, akik szeretnek főzni, vagy csupán kíváncsiak a különféle konyhák és sztárséfek titkaira. A csatornán látható többek között Adam Richman, a "Fald fel Amerikát!" sztárjának legújabb, az „Ételek nyomában” című sorozata, amelyben olyan éttermeket és ételeket mutat be, amelyek az útikalauzokban nem szerepelnek. Szarvasgomba egy magánnyomozó-irodának álcázott étteremben Angliában, barbacoa bárány egy mexikói barlangban, citromfüves sertéshús egy lakótelep emeletén Vietnamban.

   • LiChi TV

    LiChi TV

    -

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • d1 TV

    d1 TV

    A kultúra televíziója, közösségi csatorna. A legjobb választás tudásra szomjazóknak és a koncertek kedvelőinek!

   • Prime

    Prime

    Az új életmód csatorna programkínálatát prémium vásárolt és megnövelt számú saját gyártású tartalom képezi. A PRIME elsősorban a női nézőket célozza meg, azokat, akik szívesen kapcsolnak egy olyan csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják.

   • Galaxy4

    Galaxy4

    A GALAXY4 főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY4 kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. Igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • LifeTv

    LifeTv

    A LifeTv hazánk első számú életmódcsatornája. Hétköznapi, de mégis fontos kérdésekre fókuszál, kiemelten foglalkozik az egészséges életmód és a család témakörével, különleges és megindító emberi történetekkel, kapcsolatokkal. Műsoraival szórakoztat, praktikus tippeket ad és segít eligazodni az emberi, kiváltképp a női lét útvesztőiben.

   • Pax TV

    Pax TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Sláger FM

    Sláger FM

    ...

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1

    Rádió 1

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • AMC HD
   • ATV HD
   • Cool HD
   • DIGI Sport 1 HD
   • DIGI Sport 2 HD
   • DIGI Sport 3 HD
   • Duna HD
   • Duna World HD
   • Film Café HD
   • Film+ HD
   • Fit HD
   • Life Tv HD
   • M1 HD
   • M2 HD
   • M4 Sport HD
   • MTV LIVE HD
   • M5 HD
   • Nickelodeon HD
   • OzoneTv HD
   • RTL II HD
   • RTL Klub HD
   • Spektrum HD
   • Spíler1 TV HD
   • Sport1 HD
   • Sport2 HD
   • Super TV2 HD
   • TV2 HD
   • Eurosport 1 HD
   • Eurosport 2 HD
   • Food Network HD
   • National Geographic Wild HD
   • National Geographic HD
   • Travel Channel HD
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • Spíler1 TV
   • M4 Sport
   • Sport1
   • Sport2
   • ATV
   • Hír TV
   • Duna
   • Duna World
   • M1
   • M2
   • M5
   • SuperTV2
   • RTL II
   • RTL Klub
   • TV2
   • Zenebutik
   • H!T Music Channel
   • MTV
   • MTV Hits
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • Sláger TV
   • RTL Spike
   • Humor+
   • Sony Movie Channel
   • Sony Max
   • AXN
   • AMC
   • Comedy Central
   • Comedy Central Family
   • Cool TV
   • Izaura TV
   • Film Café
   • Film+
   • RTL GOLD
   • FilmBox
   • Epic
   • Jocky TV
   • Moziverzum
   • Paramount Channel HD
   • Paramount Channel
   • Mozi+
   • RTL+
   • Sorozat+
   • TV4
   • STORY4
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Kiwi TV
   • Disney Channel
   • JimJam
   • Megamax
   • Minimax
   • NickToons
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Da Vinci TV
   • Discovery Channel
   • National Geographic Wild
   • National Geographic
   • OzoneTv
   • Spektrum
   • Spektrum Home
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • FEM3
   • Food Network
   • LiChi TV
   • Bonum TV
   • d1 TV
   • Prime
   • Galaxy4
   • hatoscsatorna
   • LifeTv
   • Pax TV
   • TLC
   • TV Paprika
   • Sláger FM
   • Bartók Rádió
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1

   NET 250

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   250,00 / 15,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   30,00 / 4,00 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi és helyközi hívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft
   Bezárom, más csomagot választok
   *Az ajánlat 2018. szeptember 3-tólvisszavonásig érvényes, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel a digitális kábeles, Docsis 3.0 szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára és új (az elmúlt 90 napban nem volt Invitel szolgáltatás) hozzáférési pontokra.
   A határozott időtartam a Start Régió kiegészítő szolgáltatásra nem vonatkozik, az bármikor következmények nélkül felmondható. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatás havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 60 napos időszak alatt fel nem mondott Start Régió havi díjával.
   Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla.
   Várakozás a rendszerre

   Kérem, várjon!