Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Elektronikus számla

Túl sok pluszmunkát okoz a havi számlák befizetése? Unja a sorban állást és a sok a papírmunkát? Fizesse Invitel számláit a Interneten keresztül!

Miért érdemes Invitel számláit Interneten keresztül fizetnie?

Időt takarít meg: Nincs több postai sorban állás, a számlaadatok gyorsan, a nap 24 órájában elérhetőek és befizethetőek online.
Egy helyen kezelheti: Nincs több elkeveredett vagy elszakadt csekk: az elektronikus számlákat egy helyen kezelheti és tárolhatja.
Bárhonnan, kényelmesen: Az interneten keresztül bármikor megtekintheti, kifizetheti, rendszerezheti számláit.
Biztonságos fizetés: Bank által biztosított felületen keresztül biztonságosan fizetheti számláit, személyes adatai is bankszintű védelmet élveznek.
Óvja környezetét: Teljes mértékben kiváltja a papír alapú számlát, nincs szükség többé papírra, így környezetét is kíméli.
Többféle fizetési mód: Választhatja a bankkártyás vagy közvetlen internetbanki fizetést, egyedi banki átutalást, csoportos beszedési megbízást.

Hogyan lehet elektronikus számlára váltani?

Invitel számláit sorban állás nélkül, időt megtakarítva, biztonságosan is rendezheti. Keresse fel a telefonos vagy személyes ügyfélszolgálataink valamelyikét és élvezze az e-számla nyújtotta előnyöket! Az ügyintézés csupán néhány percet vesz igénybe, mutatjuk a lépéseket:

Regisztráció elindítása
1. A díjfizetési mód váltás folyamatának elindítása
Keresse fel az Önhöz legközelebb eső Invitel pontunkat vagy hívja a 1443-as telefonos ügyfélszolgálati számunkat reggel 8 és este 20 óra között.
Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
2. Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
Munkatársainknak kérjük adja meg a beazonosításhoz szükséges szerződéses adatait. A kollégáink pár lépésben elvégzik Ön helyett a díjfizetési mód változtatásához szükséges lépéseket.
Regisztráció aktiválása
3. Regisztráció aktiválása
A kollégák módosítják és automatikusan aktiválják a számlafizetési módosításhoz szükséges regisztrációját az Ön által megadott e-mail címhez.
Invitel hozzáadása a számlakibocsátókhoz
4. Elektronikus számlalevél e-mailben
A sikeres regisztrációt követően a soron következő kiállított elektronikus számlalevél elkészültéről e-mailes értesítés érkezik az Ön postafiókjára.
A későbbiekben kiállított számláit ezután nem papír alapon, hanem e-számla formájában küldjük Önnek, melynek befizetését bármikor gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézheti.
Ráadásul már Ön számára is elérhető a DIGI Ügyfélkapu felülete, mely segítségével egyszerűen, elektronikusan intézheti ügyeit és fizetheti soron következő számláit.

Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál az ÜGYFÉLKAPU felületen vagy a DIGI Ügyfélkapu mobil applikáción keresztül e-mail címe és tetszőleges jelszava megadásával.
Az ügyfélkapu regisztrációval és e-számlára váltással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért és a videó segédletek megtekintéséhez kattintson ide.

Számlafizetés

  • Regisztrációt követően számláit a postafiókjában, vagy - a levélből mentve - bármilyen eszközön elérheti.
  • Javasoljuk, hogy válassza a csoportos beszedési megbízást, így a fizetés automatikusan történik!

Egyéb tudnivalók:

  • Amennyiben cége már a korábban papír alapon kiállított számláit is csoportos beszedés keretében rendezte, úgy ezen fizetési mód az elektronikus számlabemutatásra történő áttéréssel sem változik, új beszedési megbízás megadására sincs szükség.
  • A számlák elektronikus formában könnyen tárolhatók, egyszerű visszakeresni őket; azonban csak elektronikus formában hitelesek, kinyomtatva nem.

 

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!