Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális TV - Minicsomagok

Világ

290 Ft/hó 24 hó esetén
290 Ft/hó 12 hó esetén 1 250 Ft/hó Hűségidő nélkül

A csatornakínálat angol, kínai, orosz, lengyel nyelvű csatornákat tartalmaz, melyek között vegyesen található hírműsor, tudósítás, gazdasági- üzleti műsorok és kereskedelmi tartalom.

Al Jazeera English

Az Al Jazeera English az első angol nyelvű hírcsatorna Közel-Keleti központtal, mely mára az egyik legismertebb közkedvelt hírforrássá nőtte ki magát. Az Al Jazeera elkötelezett a pártatlan, független és objektív élvonalbeli tudósítások iránt. 
Részletek

Bloomberg

Angol nyelvű, 24 órás üzleti és pénzügyi hír csatorna. A csatorna 2400 nemzetközi hírszakértő csapata gondoskodik arról, hogy a nézők azonnal értesüljenek a világ gazdasági híreiről.
Részletek

CNN

Angol nyelvű hírcsatorna, amely mindig naprakész hírekkel szolgál a világban történt eseményekről. A CNN hírszakértő csapata gondoskodik arról, hogy a nézők pontos és hiteles információkhoz jussanak.
Részletek

News24

A News 24 egy ukrán nyelvű hírcsatorna, ami a hét minden napján napi 24 órában szolgáltatja a legfrissebb híreket. A hírműsorok mellett a nézők tájékoztatást kapnak a sportvilágban történt eseményekről az árfolyamváltozásokról és a legfrissebb időjárásról is.
Részletek

NTDTV

AZ NTD Televíziót (New Tang Dynasty) több mint 100 millió néző nézi Kínában és az egész világon. A csatorna különleges híd Kelet és Nyugat között, mely arra törekszik, hogy a magas színvonalú nyugati újságírással átfogó és mélyreható tudósítást nyújtson Kínáról. 
Részletek

Pervij Kanal

A Pervij Kanal (Channel One Russia) az egyik legjelentősebb televíziós csatorna Oroszországban. A csatorna nemzetközi változata az egyik legnagyobb méretű és legnépszerűbb orosz nyelvű televíziós program a világon. Híreket, sportot, zenét, filmet és számos szórakoztató műsort közvetít.
Részletek

Romania TV

Román nyelvű csatorna. Kínálatában megtalálhatóak többek között a gazdasági hírek, sport hírek, kulturális és szórakoztató műsorok. 
Részletek

RTR Planeta

Az orosz nyelvű RTR Planeta célja a szórakoztatás. Műsorkínálatában megtalálhatjuk a napi híreket, sorozatokat, beszélgetős műsorokat, kulturális híreket és dokumentumfilmeket is.
Részletek

Russia Today

Az angol nyelvű csatorna kínálatában megtalálhatóak az éjjel-nappali hírközlemények, dokumentumfilmek, talk show-k és vitaműsorok, valamint a sport- és kulturális hírek is. Beszélgetős műsoraikban olyan ismert személyiségek is meghívást kaptak, mint Vladimir Putyin orosz államfő és Nouri Al-Maliki, Irak miniszterelnöke.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!