Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális TV - Minicsomagok

Sport+

790 Ft/hó 24 hó esetén
790 Ft/hó 12 hó esetén 1 650 Ft/hó Hűségidő nélkül

Sportrajongók és szurkolók kedvenc programjai! Él-hal a sportokért? Semmiről nem akar lemaradni? Ez a csomag Önnek szól! A népszerű sportágak nívós bajnokságai mellet a motor és extrém sport őrültek kedvencei is terítékre kerülnek.

Extreme Sports Channel

Az Extreme Sports csatorna a világ legizgalmasabb és leginspirálóbb életmód, kaland és akciósport programjainak egyetlen televíziós otthona. Szörf, skateboard, snowboard, wakeboard, motocross és egyéb extrém sportosok várják a nézőket.
Részletek

Motorsport TV

A Motorsport TV méltán lehet népszerű a férfi előfizetők körében. A csatornán a legkülönfélébb műfajokban láthatóak műsorok, pl. az egyes országokban megrendezett autóverseny-bajnokságok, kupák, bicikliversenyek, hajókkal kapcsolatos műsorok és vízi bicikliversenyek.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!