Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális TV - Minicsomagok

Kölyök

790 Ft/hó 24 hó esetén
790 Ft/hó 12 hó esetén 1 050 Ft/hó Hűségidő nélkül

Minden nap gyereknap! Kicsiknek és nagy gyerekeknek egyaránt szórakoztató és tartalmas kikapcsolódást jelentek a mesefilmek. Újra találkoznál Madagaszkár pingvinjeivel? Nem szeretnél lemaradni Thomas, a gőzmozdony legújabb kalandjairól? Esetleg együtt nyomoznál Bigyó felügyelővel? Ezt a Kölyök csomag segítségével egész nap megteheted. Sőt, a népszerű rajzfilmsorozatok mellett ismeretterjesztő műsorokat is találhatsz a kínálatban.

Cartoon Network

A Cartoon Network az egyik vezető globális kereskedelmi gyermekcsatorna, programkínálatában számos népszerű vígjáték- és akció-kaland animáció szerepel, hazánkban 6.00 és 21.00 óra közt érhető el.
Részletek

Baby TV

A BabyTV a világ első 24 órás, reklámmentes csatornája 4 év alatti gyermekek és szüleik számára. Egy csatorna amely tudja, hogy a szülők manapság olyan sokoldalú lehetőségeket keresnek, melyeket teljes biztonsággal és hatékonyan megoszthatnak gyermekükkel akár a tanulás, akár a játék terén
Részletek

Boomerang

A Boomerang humoros és kreatív szórakoztató csatorna a gyerekek minden korosztálya és az egész család számára, ahol részben olyan klasszikus rajzfilmek láthatók, mint a Scooby-Doo, a Tom és Jerry, Bolondos Dallamok vagy a Frédi és Béni, részben pedig a kortárs animáció színe-java.
Részletek

Duck TV

A Duck TV kis videói gyerekpszichológusok közreműködésével készülnek, hogy megfeleljen minden 3 hónap feletti kis baba igényeinek. A nagy szemű, lassú vagy éppen gyors figurák, vidám zenével aláfestve, segítenek a gyerekeknek a kognitív képességeik fejlesztésében. A népszerű karakterek segítenek megtanulni a számokat, megérteni a csoportok működését, valamint könnyedén felismerni a színeket a Színvarázs sorozat által. A babák mókás módon ismerhetnek meg új barátokat, különleges állatokat és látogathatnak el a világ különböző mágikus helyeire. A Duck TV meséi, gyerekdalai és vicces figurái segítenek a babáknak megnyugodni vagy elaludni.
Részletek

KiKa

A Kika gyermekeknek és fiataloknak szóló németországi tévécsatorna. Reggel 6-tól este 9-ig reklámmentesen közvetíti érdekesebbnél érdekesebb műsorait, melyek között élőszereplős és animációs sorozatok is megtalálhatóak.
Részletek

Smile of a Child TV

A Smile of a Child 24 órában minőségi keresztény műsort nyújt gyermekeknek, és műsorai teljesen mentesek az erőszaktól és durva humortól.
Részletek

JimJam

Az óvodások számára létrehozott csatorna játékosan, vidámsággal próbálja tanítani a gyermekeket. A klasszikus gyermekműsorok mellett, éneklős műsorok, bábozás, animációs mesék és mesemondás várja a kicsiket.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!