Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális TV - Minicsomagok

Európa

290 Ft/hó 24 hó esetén
290 Ft/hó 12 hó esetén 1 250 Ft/hó Hűségidő nélkül

Angol, francia, német, olasz és spanyol nyelvű csatornák kínálata, melyek híreket, kulturális és művészeti műsorokat, általános és szórakoztató tartalmat sugároznak.

ArteTV

Az Arte TV európai kulturális csatorna. Magas színvonalú műsoraival várja a kultúra és művészet iránt érdeklődő nézőit. 
Részletek

TVP Polonia

A lengyel nyelvű tévécsatorna kínálatában az európai kulturális és szórakoztató programok, koncertek és színpadi előadások valamint interaktív programok szórakoztatják a nézőket.
Részletek

Deutsche Welle

A Deutsche Welle a nemzetközi színtérről, az üzleti világról, sportról, időjárásról, ökológiáról, technológiáról, életmódról, politikáról, oktatásról és sok egyéb témáról közvetít híreket. A műsorokat német és angol nyelven sugározzák.
Részletek

PRO7

A PRO7 1989. január 1-én indított német nyelvű kereskedelmi csatorna, ma már Európa egész területén sugároz. Műsorkínálatára jellemzőek a hírek, filmek, sport műsorok és különféle szórakoztató programok is.
Részletek

Rai Uno

A Rai Uno olasz közszolgálati televízió, a RAI egyes csatornája. Műsora főként filmekből, magazinokból, vetélkedőműsorokból és sportközvetítésekből áll.
Részletek

SAT1

1984 óta működő német nyelvű csatorna minőségi tartalommal, mely megalakulásakor az első magánkézben lévő csatorna volt Németországban.
Részletek

Sky News

Angol nyelvű hírcsatorna, amely a nagyvilág híreit mutatja meg különleges, emberközeli, közérthető módon. A csatorna Magyarországon angolul nézhető.
Részletek

TV5 Monde

A híreket, filmeket, zenei műsorokat közvetítő csatorna francia nyelven sugározza műsorait. 
Részletek

TVE

Televisión Espanola, vagyis a spanyol közszolgálati televízió.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!