Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális TV - HD csomagok

HD Super csomag

1 990 Ft/hó 24 hó esetén
2 290 Ft/hó 12 hó esetén 3 500 Ft/hó Hűségidő nélkül

Életre kelnek az élmények! Az Invitel minden igényt kielégítő 25 csatornás HD kínálatában a család minden tagja megtalálja kedvenc műsorait. A kristálytiszta képet nyújtó HD technológiának köszönhetően a műsorok szinte megelevenednek, egyenesen az Ön otthonában.

DIGI Sport 1 HD

A Digi Sport 1 csatorna műsorai HD felbontásban. A csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.
Részletek

DIGI Sport 2 HD

A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink. Ha ez nem elég, mindez HD minőségben nézhető.
Részletek

Duna World HD

A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.
Részletek

Duna HD

A Duna csatorna műsorai HD felbontásban. A csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.
Részletek

FilmBox Extra HD

A FilmBox Extra HD azoknak szól, akik nem érik be a jóval: a tökéletest keresik. Pengeéles kép, lenyűgöző hang: a legnagyobb filmsikerek, klasszikusok és újdonságok, utánozhatatlan minőségben a nap 24 órájában, magyarul!
Részletek

Fit HD

A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.
Részletek

HISTORY HD

A HISTORY csatorna műsorai HD felbontásban. A csatorna műsora történelmi utazásra repítik a nézőket, megkapó, izgalmas és sokszor meglepő módon köti össze modern világunkat történelmi gyökereivel.
Részletek

M1 HD

Az M1 csatorna műsora HD felbontásban . Az csatorna műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.
Részletek

M2 HD

Az M2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna műsorai oktatják, nevelik, és mindeközben szórakoztatják is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.
Részletek

M4 Sport HD

Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.
Részletek

M5 HD

Az M5 egy hiánypótló televíziós csatorna a kultúrára és a világra nyitott nézők számára, amely napközben oktatási és ismeretterjesztő tartalmakat kínál kiemelt hangsúlyt fektetve az idegennyelv tanulásra és gyakorlásra. Főműsoridőben művészeti és kulturális műsorokat, koncertfelvételeket, színházi közvetítéseket valamint sikerfilmeket tűz műsorra, melyeket reklámszünet nélkül, eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthetnek meg az M5 nézői.
Részletek

MTV LIVE HD

24 órás, angol nyelvű zenecsatorna, kínálatában többféle stílusú zene, koncertek, zenei díjátadó gálák és a legnépszerűbb zeneszámok klipjei érhetőek el HD felbontásban.
Részletek

Nat Geo Wild HD

A Nat Geo Wild HD azon nézőknek kívánja kielégíteni a kíváncsiságát, akik a vadvilággal és a környezetvédelemmel foglalkozó műsorokat részesítik előnyben. A kizárólag itt látható programoktól kezdve a népszerű National Geographic Television sorozatok, magas színvonalú természetfilmek, sorozatok szórakoztatják nézőinket immár HD minőségben is.
Részletek

National Geographic HD

A National Geographic HD a megszokott National Geographic műsorösszeállítást, ösztönző, elgondolkodtató sorozatokat kínál HD minőségben. Olyan sokakat érdeklő témákat jár körbe, például hogy mit tudunk a világról, hogy látjuk azt és mi hajt bennünket előre. Célja a tudomány, a technika, a történelem megismerése könnyed formában.
Részletek

Nickelodeon HD

A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal köti le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot és tanulhatnak, mindezt angolul, HD felbontásban.
Részletek

OzoneTv HD

Az OzoneTV HD Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! Mind ez HD felbontásban!
Részletek

Spektrum HD

A Spektrum csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.
Részletek

Sport1 HD

A Sport1 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.
Részletek

Sport2 HD

A Sport2 csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.
Részletek

Sundance TV HD

A Sundance Channel csatornát Robert Redford alapította. Azokhoz a nézőkhöz szól, akik valami másra, valami különlegesre vágynak. Műsorán kitűnő független filmek - nagyrészt a világ különböző fesztiváljain díjazott alkotások -, valamint nagysikerű, igényes sorozatok és saját gyártású műsorok is szerepelnek.
Részletek

Super TV2 HD

A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, fiatalos kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.
Részletek

Travel Channel HD

A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.
Részletek

TV2 HD

A TV2 műsora HD felbontásban. A csatorna változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. Premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!