Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális TV - HD csomagok

HD Mindentudó

990 Ft/hó 24 hó esetén
1 290 Ft/hó 12 hó esetén 2 290 Ft/hó Hűségidő nélkül

Ismeretterjesztő és tudományos csatornák HD minőségben.

HISTORY HD

A HISTORY csatorna műsorai HD felbontásban. A csatorna műsora történelmi utazásra repítik a nézőket, megkapó, izgalmas és sokszor meglepő módon köti össze modern világunkat történelmi gyökereivel.
Részletek

Nat Geo Wild HD

A Nat Geo Wild HD azon nézőknek kívánja kielégíteni a kíváncsiságát, akik a vadvilággal és a környezetvédelemmel foglalkozó műsorokat részesítik előnyben. A kizárólag itt látható programoktól kezdve a népszerű National Geographic Television sorozatok, magas színvonalú természetfilmek, sorozatok szórakoztatják nézőinket immár HD minőségben is.
Részletek

National Geographic HD

A National Geographic HD a megszokott National Geographic műsorösszeállítást, ösztönző, elgondolkodtató sorozatokat kínál HD minőségben. Olyan sokakat érdeklő témákat jár körbe, például hogy mit tudunk a világról, hogy látjuk azt és mi hajt bennünket előre. Célja a tudomány, a technika, a történelem megismerése könnyed formában.
Részletek

OzoneTv HD

Az OzoneTV HD Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! Mind ez HD felbontásban!
Részletek

Spektrum HD

A Spektrum csatorna műsora HD felbontásban. A csatorna a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.
Részletek

Travel Channel HD

A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.
Részletek

Új ügyfél vagy?

Nézd meg, mely csomagban érheted el!

Megnézem

Invitel ügyfél?

Rendelje meg alapcsomagjához! Kérjen visszahívást!

Visszahivást kérek

Kérem, várjon!