Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Digitális Jólét Alapcsomag

 

Elérhető az Invitel kínálatában a Digitális Jólét Alapcsomag! A 12 hónapos határozott idejű szerződéskötéssel igényelhető csomagok az alábbi feltételekkel rendelhetőek meg: 

  • Természetes személynek (előfizető) az igénylés címén a Szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés aláírását megelőző egy évben nem volt vezetékes internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozója nevén.
  • Nincs egyetlen magyarországi hírközlési szolgáltató felé sem lejárt díjtartozása.

 

A Digitális Jólét Alapcsomagok tartalma:

1 Digitális Docsis 3.0 technológiával lefedett területen igényelhető szolgáltatáscsomag.
Digitális Docsis 2.0 technológiával lefedett területen igényelhető szolgáltatáscsomag.
Internetszolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybevétele esetén válassza az elektronikus számlázási módot, és e-számla-kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3 600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatja díjcsomagunkat. E-számla igénylése esetén számláját nem papíralapon, hanem elektronikusan, a www.dijnet.hu oldalon kapja meg.
A Vírusvédelmi csomag bármikor felmondható.

 

Az ajánlat részleteiről érdeklődj munkatársunknál az Invitel Pontokban vagy a 1443-as telefonszámon.

A Digitális Jólét Alapcsomaghoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket a mindenkori hatályos ÁSZF  C.1.1.8. Digitális Jólét Programban biztosított internet szolgáltatás – DJP Alapcsomag pontban találod.

Tudj meg többet a Digitális Jólét Alapcsomagról ITT

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!