Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Milyen csomagok érhetők el nálad? Add meg a címed!
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed

  * kötelező kitölteni

   Bezár

   Digitális Jólét Alapcsomag

    

   Elérhető az Invitel kínálatában a Digitális Jólét Alapcsomag! A 12 hónapos határozott idejű szerződéskötéssel igényelhető csomagok az alábbi feltételekkel rendelhetőek meg: 

   • Természetes személynek (előfizető) az igénylés címén a Szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés aláírását megelőző egy évben nem volt vezetékes internet előfizetése sem saját, sem közeli hozzátartozója nevén.
   • Nincs egyetlen magyarországi hírközlési szolgáltató felé sem lejárt díjtartozása.

    

   A Digitális Jólét Alapcsomagok tartalma:

   1 Digitális Docsis 3.0 technológiával lefedett területen igényelhető szolgáltatáscsomag.
   Digitális Docsis 2.0 technológiával lefedett területen igényelhető szolgáltatáscsomag.
   Internetszolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybevétele esetén válassza az elektronikus számlázási módot, és e-számla-kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3 600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatja díjcsomagunkat. E-számla igénylése esetén számláját nem papíralapon, hanem elektronikusan, a www.dijnet.hu oldalon kapja meg.
   A próbaidőszakot követően a csomag havi díja megemelkedik a Vírusvédelmi csomag havi díjával, 590 Ft-al. A Vírusvédelmi csomag a próbaidőszak alatt, és azt követően bármikor felmondható.

    

   Az ajánlat részleteiről érdeklődj munkatársunknál az Invitel Pontokban vagy a 1288-as telefonszámon.

   A Digitális Jólét Alapcsomaghoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket az ÁSZF 2. számú melléklet  C.1.1.7. Digitális Jólét Programban biztosított internet szolgáltatás – DJP Alapcsomag pontban találod.

   Tudj meg többet a Digitális Jólét Alapcsomagról ITT

   Várakozás a rendszerre

   Kérem, várjon!