Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   12 hónapos hűségidővel

   24 hónapos hűségidővel

   *12 hónap hűségidős Tripla L csomag:
   Az ajánlat 2018. január 1-jétől visszavonásig érvényes, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel az optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. Online megrendelés esetén 3 hónapig a Mixer kiegészítő csomagot díjmentesen biztosítjuk az ügyfelek számára, a negyedik hónaptól a kiegészítő szolgáltatás normál bruttó 990 Ft-os havi díja fizetendő. A határozott időtartam a Mixer minicsomagra, a vírusvédelmi kiegészítő csomagra, a Filmbox minicsomagra és a Start Régió kiegészítő szolgáltatásra nem vonatkozik, azok bármikor következmények nélkül felmondhatóak. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatások havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 90 napos időszak alatt fel nem mondott Mixer minicsomag és a 60 napos időszak alatt fel nem mondott vírusvédelmi kiegészítő csomag, a Filmbox minicsomag és a Start Régió havi díjával. Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla.
   Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák.

   *24 hónap hűségidős Tripla L csomag:
   Az ajánlat 2018. január 1-jétől visszavonásig érvényes, 24 hónapos határozott idejű szerződéssel az optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. 24 hónapos határozott idejű díjcsomag kizárólag eszköz vásárlása esetén elérhető.
   Online megrendelés esetén 3 hónapig a Mixer kiegészítő csomagot díjmentesen biztosítjuk az ügyfelek számára, a negyedik hónaptól a kiegészítő szolgáltatás normál bruttó 990 Ft-os havi díja fizetendő. A határozott időtartam a Mixer minicsomagra, a vírusvédelmi kiegészítő csomagra, a Filmbox minicsomagra és a Start Régió kiegészítő szolgáltatásra nem vonatkozik, azok bármikor következmények nélkül felmondhatóak. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatások havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 90 napos időszak alatt fel nem mondott Mixer minicsomag és a 60 napos időszak alatt fel nem mondott vírusvédelmi kiegészítő csomag, a Filmbox minicsomag és a Start Régió havi díjával. Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla.
   Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák.

   Kérem, várjon!