Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Akciós csomagok

   24 hónapos hűségidővel

   12 hónapos hűségidővel

   Hűségidő nélkül

   *Határozatlan idejű Tripla XL csomag:
   Az ajánlat 2017. augusztus 21-től visszavonásig érvényes határozatlan idejű szerződéssel az optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatások havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 60 napos időszak alatt fel nem mondott a vírusvédelmi kiegészítő csomag, a Filmbox minicsomag, a választott tévé minicsomag, a 10 vagy 20 órás IPTV tárhely és a Start Régió havi díjával. Az akció keretében választható tévé minicsomagok: 3 Generáció, Mozdulj!, Hírvilág. Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik.
   Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla. A díjak az áfát tartalmazzák.

   *12 hónap hűségidős Tripla XL csomag:
   Az ajánlat 2017. augusztus 21-től visszavonásig érvényes, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel az optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. A határozott időtartam a vírusvédelmi kiegészítő csomagra, a Filmbox minicsomagra, a választott tévé minicsomagra, a 10 vagy 20 órás IPTV tárhely funkcióra és a Start Régió kiegészítő szolgáltatásra nem vonatkozik, azok bármikor következmények nélkül felmondhatóak. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatások havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 60 napos időszak alatt fel nem mondott vírusvédelmi kiegészítő csomag, a Filmbox minicsomag, a választott tévé minicsomag, a 10 vagy 20 órás IPTV tárhely és a Start Régió havi díjával. Az akció keretében választható tévé minicsomagok: 3 Generáció, Mozdulj!, Hírvilág. Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla.
   Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák.

   *24 hónap hűségidős Tripla XL csomag:
   Az ajánlat 2017. augusztus 21-től visszavonásig érvényes, 24 hónapos határozott idejű szerződéssel az optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. A határozott időtartam a vírusvédelmi kiegészítő csomagra, a Filmbox minicsomagra, a választott tévé minicsomagra, a 10 vagy 20 órás IPTV tárhely funkcióra és a Start Régió kiegészítő szolgáltatásra nem vonatkozik, azok bármikor következmények nélkül felmondhatóak. A csomag havi előfizetési díja a kiegészítő szolgáltatások havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 60 napos időszak alatt fel nem mondott vírusvédelmi kiegészítő csomag, a Filmbox minicsomag, a választott tévé minicsomag, a 10 vagy 20 órás IPTV tárhely és a Start Régió havi díjával. Az akció keretében választható tévé minicsomagok: 3 Generáció, Mozdulj!, Hírvilág. Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatod díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választod. E-számla igénylése esetén számládat nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapod meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrálsz az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díjad a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla.
   Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák.

   Kérem, várjon!