Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Biztosítás

Biztonság csomag

Biztonság az Inviteltől az élet váratlan helyzeteire!

Az Aegon Biztosítóval kötött együttműködés keretében az Invitel egy olyan kedvező díjú családi balesetbiztosítás elérését teszi lehetővé új és meglévő ügyfelei számára, amellyel nemcsak saját, hanem családjuk biztonságáról is gondoskodhatnak.

Kik igényelhetik a biztosítást? 

  • A Biztonság Csomagot az Invitel új és meglévő lakossági ügyfelei igényelhetik (meglévő ügyfelek esetében akkor, ha nincs rendezetlen díjtartozásuk az Invitel felé).
  • A biztosítás igénylése esetén a fedezet nemcsak az Invitel előfizetőjére, hanem az előfizetővel azonos állandó lakcímre bejelentett közeli hozzátartozókra, élettársra is kiterjed. 
  • A biztosítás 70. év alatti személyekre vonatkozik.

A balesetbiztosítás a nap 24 órájában, a világ bármely országában bekövetkezett biztosítási eseményekre érvényes.

Mennyibe kerül?

A családi balesetbiztosítási szolgáltatás havidíja: 690 Ft, amely egyszerűen, az Invitel számlával együtt fizethető.

Milyen esetekre vonatkozik a biztosítás? 

Baleset esetén az Aegon Biztosító az alábbi szolgáltatási összegeket fizeti meg a Biztosítottnak, halál esetén az örökösnek:

Biztosítási szolgáltatások

Biztosítási összegek

Baleseti halál esetére szóló biztosítás

500 000 Ft

Közlekedési baleseti halál esetére szóló biztosítás

1 000 000 Ft

Baleseti eredetű maradandó, teljes vagy részleges egészség-károsodás esetére szóló
biztosítás (11-100%), arányos kifizetéssel*

500 000 Ft

Közlekedési baleseti eredetű maradandó, teljes vagy részleges egészség-károsodás esetére szóló
biztosítás (11-100%), arányos kifizetéssel*

1 000 000 Ft

Baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetére szóló biztosítás

10 000 Ft

Baleseti eredetű műtétekre szóló biztosítás** 

kis műtétek
közepes műtétek
nagy műtétek
kiemelt műtétek

 

12 500 Ft
25 000 Ft 
50 000 Ft
100 000 Ft

„Aegon Doktor” orvosi assistance szolgáltatás

a hét minden napján, 24 órában hívható telefonos ügyfélszolgálat
(ahol felvilágosítást kaphat kórházak, házi- és gyermekorvosi rendelők rendelési idejéről,
gyógyszertárak nyitva tartásáról, továbbá orvosi tanácsadást kaphat gyógyszerek összetételével, alkalmazhatóságával, mellékhatásaival kapcsolatban)

Korlátlan hozzáférés

* a Biztosító a feltüntetett biztosítási összegnek az egészségkárosodás mértékével megegyező részét fizeti ki.

**A műtéti besorolás kivonatos táblázatát a baleseti műtétekre vonatkozó Különös feltételek tartalmazzák.

Legfontosabb tudnivalók:

  • A Biztonság csomagot az Invitel korábbi egyetemes szolgáltatási területein, valamint kábelszolgáltatásokkal lefedett területein, új vagy meglévő lakossági előfizetéssel rendelkező 70 év alatti ügyfelek igényelhetik (meglévő ügyfelek abban az esetben, ha nincs rendezetlen díjtartozásuk).
  • Meglévő ügyfelek esetében a biztosítás kockázatviselésének pontos dátumát telefonon történő igénylés esetén a postán megküldött Tájékoztató fogja tartalmazni, Invitel Pontban történő igénylés esetén pedig a személyesen átadott Biztosítotti Nyilatkozat.  
  • Az azonosításhoz szükséges adatok: név, születési dátum, szerződéses folyószámlaszám (egyedi ügyfél-azonosító) átadásra kerülnek a szolgáltatást nyújtó Aegon Biztosító részére.
  • Amennyiben Ön új Invitel ügyfél, úgy a biztosítás kockázatviselésének pontos dátumát telefonon történő igénylés esetén a szolgáltatás létesítést követően a postán megküldött Tájékoztató fogja tartalmazni. Amennyiben a szolgáltatás létesítése valamilyen oknál fogva nem teljesül, úgy a kockázatviselés sem kezdődik meg és Ön nem válik biztosítottá.
  • A biztosítási díjat a havi Inviteles számláján szerepeltetjük, így a díjfizetés kényelmesen és egyszerűen megoldható. 
  • A biztosítás bármikor felmondható, a biztosítási fedezet a megszűntetésre irányuló nyilatkozat Invitelhez való beérkezése hónapjának utolsó napján szűnik meg.
  • A biztosítási szolgáltatást az Invitel szerződéses partnere, az Aegon Biztosító nyújtja. 

Hogyan igényelhető a balesetbiztosítás?

Új ügyfél esetén a balesetbiztosítás weboldalunkon az Inviteles díjcsomagja kiválasztása után, és az Invitel Pontokon igényelhető, illetve megrendelésre vonatkozó igényét az Invitel 1443-as ügyfélszolgálati számán jelezheti. Meglévő ügyfél esetén a balesetbiztosítás az Invitel Pontokon igényelhető, illetve megrendelésre vonatkozó igényét az Invitel 1443-as ügyfélszolgálati számán jelezheti.

Mi a teendő baleset esetén?

Baleset/káresemény esetén kérjük, 30 napon belül írásban jelezze azt az Aegon Magyarország részére (Aegon Magyarország Biztosító Zrt., 1091 Budapest Üllői út 1. Csoportos Biztosítások Üzletág vagy invitelbaleset@aegon.hu). A bejelentéshez szükséges nyomtatvány letölthető az Aegon Biztosító honlapjáról, vagy kérésre az Aegon Biztosító +36 1 476-5612 telefonszámon vagy invitelbaleset@aegon.hu e-mailcímen elérhető ügyfélszolgálata küldi ki.

A Biztonság csomaggal kapcsolatban további tájékoztatást az Invitel 1443-as ügyfélszolgálati telefonszámain kaphat.

Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!