Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár

   Új tévécsatornák az Invitel kínálatában

    

   2017. január 1-jétől számos új, közkedvelt tévécsatornával találkozhat az Invitel kínálatában: Családi tévécsomagunk az AXN, BBC Earth, Chili TV, Disney Jr., Food Network, Humor+, FEM3, Kiwi TV, RTL Spike, Sláger TV, Zenebutik csatornákkal bővült. Családi HD csomagjankban az előbbieken túl öt új HD csatorna (Cool HD, Film+ HD, Life Network HD, RTL Klub HD és RTL II HD) is elérhetővé vált. Az AXN White, AXN Black, Fine Living, Food Network HD, Paramount Channel HD és a The Fishing and Hunting Channel csatornát pedig keresse minicsomagjainkban!

   Ismerje meg a legnépszerűbb újonnan bekerült tévécsatornák kínálatát és legnépszerűbb műsorait!

    

   BBC Earth

   A BBC Earth Európa egyik legsikeresebb vegyes ismeretterjesztő csatornája, fő műfajai a természettudomány, a tényfeltárás, a tudomány és a technológia. A BBC Earth egy olyan globális csatorna, amely a közönségét a természetvilág legcsodálatosabb képeivel és a tudomány legújabb felfedezéseivel inspirálja. Sorozataiban és filmjeiben egyaránt szerepelnek realityk és oktatósorozatok, mint például Attenborough: A madarak paradicsoma, A természet csodái, a Naprendszer titkai, Dara O’Brian tudósklub, Cabbie külföldön és Cuki állatok.

    

    

   Fine Living

   A Fine Living életmód gurukat, innovatív tervezőket, divatszakértőket és szakácsokat mutat be a világ minden tájáról, szórakoztató, friss ötleteket kínál az élet minden területére. A műsorrend inspiráló keveréke a modern életet bemutató és a szórakoztató műsoroknak.

    

    

   Food Network

   A Food Network az Egyesül Államok egyik legnézettebb csatornája, de 2013-ban megkapta a legjobb tematikus adó díját Nagy-Britanniában is. Világszerte 94 országban van jelen, napi 24 órában, 6 nyelven sugározza műsorait, melyek a főzést, és a gasztronómiai érdekességeket új oldalukról mutatják be. Miközben széles skáláját nyújtja a gyakorlati konyhai tanácsoknak és recepteknek, egyben betekintést nyújt a popkultúrába, a különböző városok, országok, földrészek kulináris sajátosságaiba. Kalandot, szórakozást és hasznos információkat is kaphatnak azok, akik szeretnek főzni, vagy csupán kíváncsiak a különféle konyhák és sztárséfek titkaira. A csatornán látható többek között Adam Richman, a "Fald fel Amerikát!" sztárjának legújabb, az „Ételek nyomában” című sorozata, amelyben olyan éttermeket és ételeket mutat be, amelyek az útikalauzokban nem szerepelnek. Szarvasgomba egy magánnyomozó-irodának álcázott étteremben Angliában, barbacoa bárány egy mexikói barlangban, citromfüves sertéshús egy lakótelep emeletén Vietnamban.

    

    

   The Fishing and Hunting Channel

   A Fishing And Hunting a nap 24 órájában sugároz horgász és vadász filmeket, sorozatokat, versenybeszámolókat és magazinokat. Legyen szó helyi, országos, regionális, vagy világszintű versenyekről, a Fishing And Hunting mindenhol jelen van és tudósít az aktuális eseményekről. A Fishing And Hunting ismeretterjesztő, oktató műsorokkal szélesíti a horgászok, vadászok tudásának tárházát, természetbarát műsoraival hívja fel a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára. A Fishing And Hunting garancia a minőségi szórakoztatásra. A csatorna Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában, Horvátországban, Boszniában és Moldáviában érhető el.

    

    

   AXN

   Az AXN hollywoodi, európai és nemzetközi adásokat sugároz. Műsorában szerepelnek világszerte nagy sikert aratott filmsorozatok, mint például a CSI: New York-i helyszínelők, Lost – Eltűntek (1. évadnál: Pokoli éden), The Shield: Kemény zsaruk, NCIS, Gyilkos elmék, filmek, saját gyártású alkotások, valamint kaland-, sport- és valóságshow-k (Survivor, Versenyfutás a világ körül, rali-vb közvetítés).

    

    

    

    

    

    

   Nem szeretne lemaradni az izgalmakról?

   Nézze meg, hogy az Ön lakcímén mely Invitel tévécsomagok érhetők el, és válassza a Családi vagy Családi HD tévécsomagot!

   Kérem, várjon!