Elektronikus számla

Túl sok pluszmunkát okoz a havi számlák befizetése? Unja a sorban állást és a sok a papírmunkát? Fizesse Invitel számláit a Interneten keresztül!

Miért érdemes Invitel számláit elektronikus díjfizetési módon rendeznie?

Számlájának végösszegéből internet szolgáltatást tartalmazó díjcsomagja esetén bruttó 300 Ft, egyéb esetben bruttó 100 Ft havidíj-kedvezményt biztosítunk.

2016. május 2. előtt kötött új vagy csomagváltó díjcsomagok esetén számlájának végösszegéből bruttó 100 Ft havidíj kedvezményt biztosítunk. (A kedvezmény kizárólag lakossági ügyfelekre vonatkozik).

Miért érdemes Invitel számláit Interneten keresztül fizetnie?

Időt takarít meg: Nincs több postai sorban állás, a számlaadatok gyorsan, a nap 24 órájában elérhetőek és befizethetőek online.
Egy helyen kezelheti: Nincs több elkeveredett vagy elszakadt csekk: az elektronikus számlákat egy helyen kezelheti és tárolhatja.
Bárhonnan, kényelmesen: Az interneten keresztül bármikor megtekintheti, kifizetheti, rendszerezheti számláit.
Biztonságos fizetés: Bank által biztosított felületen keresztül biztonságosan fizetheti számláit, személyes adatai is bankszintű védelmet élveznek.
Óvja környezetét: Teljes mértékben kiváltja a papír alapú számlát, nincs szükség többé papírra, így környezetét is kíméli.
Többféle fizetési mód: Választhatja a bankkártyás vagy közvetlen internetbanki fizetést, egyedi banki átutalást, csoportos beszedési megbízást.

Hogyan lehet elektronikus számlára váltani?

Invitel számláit sorban állás nélkül, időt megtakarítva, biztonságosan is rendezheti. Keresse fel a telefonos vagy személyes ügyfélszolgálataink valamelyikét és élvezze az e-számla nyújtotta előnyöket! Az ügyintézés csupán néhány percet vesz igénybe, mutatjuk a lépéseket:

Regisztráció elindítása
1. A díjfizetési mód váltás folyamatának elindítása
Keresse fel az Önhöz legközelebb eső Invitel pontunkat vagy hívja a 1443-as telefonos ügyfélszolgálati számunkat reggel 8 és este 20 óra között.
Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
2. Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
Munkatársainknak kérjük adja meg a beazonosításhoz szükséges szerződéses adatait. A kollégáink pár lépésben elvégzik Ön helyett a díjfizetési mód változtatásához szükséges lépéseket.
Regisztráció aktiválása
3. Regisztráció aktiválása
A kollégák módosítják és automatikusan aktiválják a számlafizetési módosításhoz szükséges regisztrációját az Ön által megadott e-mail címhez.
Invitel hozzáadása a számlakibocsátókhoz
4. Elektronikus számlalevél e-mailben
A sikeres regisztrációt követően a soron következő kiállított elektronikus számlalevél elkészültéről e-mailes értesítés érkezik az Ön postafiókjára.
A későbbiekben kiállított számláit ezután nem papír alapon, hanem e-számla formájában küldjük Önnek, melynek befizetését bármikor gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézheti.
Ráadásul már Ön számára is elérhető a DIGI Ügyfélkapu felülete, mely segítségével egyszerűen, elektronikusan intézheti ügyeit és fizetheti soron következő számláit.

Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál az ÜGYFÉLKAPU felületen vagy a DIGI Ügyfélkapu mobil applikáción keresztül e-mail címe és tetszőleges jelszava megadásával.
Az ügyfélkapu regisztrációval és e-számlára váltással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért és a videó segédletek megtekintéséhez kattintson ide.

Számlafizetés

  • Regisztrációt követően számláit a postafiókjában, vagy - a levélből mentve - bármilyen eszközön elérheti.
  • Javasoljuk, hogy válassza a csoportos beszedési megbízást, így a fizetés automatikusan történik!

Egyéb tudnivalók:

  • Amennyiben cége már a korábban papír alapon kiállított számláit is csoportos beszedés keretében rendezte, úgy ezen fizetési mód az elektronikus számlabemutatásra történő áttéréssel sem változik, új beszedési megbízás megadására sincs szükség.
  • A számlák elektronikus formában könnyen tárolhatók, egyszerű visszakeresni őket; azonban csak elektronikus formában hitelesek, kinyomtatva nem.