Az elérhető csomagokhoz adja meg a címét
  Megmutatjuk, mi érhető el az Ön címén.
  Adatok törlése

  * kötelező kitölteni

  Bezár

  Elektronikus számla

  Túl sok pluszmunkát okoz a havi számlák befizetése? Unja a sorban állást és a sok a papírmunkát? Fizesse Invitel számláit a Díjneten keresztül!

  Mit kell tudni az elektronikus számláról?

  Az elektronikus formában kiállított számla adattartalmát tekintve megegyezik a papíralapú számlával - tehát minden esetben helyettesíti azt -, de igénylésével elkerülheti a sorban állást és a felesleges papírozást, igénybe vételével számlái könnyen tárolhatóak és kezelhetőek.

  Az elektronikus számlára való díjmentes váltást követően a postai úton elküldött papíralapú számla helyett elektronikus számlát bocsátunk ki cége részére, amelyeket a Díjnet weboldalán tekinthet meg és fizethet be online kényelmesen és biztonságosan.

  Miért érdemes Invitel számláit Díjneten keresztül fizetnie kisvállalati ügyfélként?

  Időt takarít meg: Nincs több postai sorban állás, a számlaadatok gyorsan, a nap 24 órájában elérhetőek és befizethetőek online.
  Egy helyen kezelheti: Nincs több elkeveredett vagy elszakadt csekk: az elektronikus számlákat egy helyen kezelheti és tárolhatja.
  Bárhonnan, kényelmesen: Az interneten keresztül bármikor megtekintheti, kifizetheti, rendszerezheti számláit.
  Biztonságos fizetés: A Díjneten keresztül biztonságosan fizetheti számláit, személyes adatai is bankszintű védelmet élveznek.
  Óvja környezetét: Teljes mértékben kiváltja a papír alapú számlát, nincs szükség többé papírra, így környezetét is kíméli.
  Többféle fizetési mód: Választhatja a bankkártyás vagy közvetlen internetbanki fizetést, egyedi banki átutalást, csoportos beszedési megbízást.

  Hogyan lehet elektronikus számlára váltani?

  Invitel számláit sorban állás nélkül, időt megtakarítva, biztonságosan is rendezheti. Regisztráljon a Díjnet oldalán és élvezze az e-számla nyújtotta előnyöket! A regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe, mutatjuk a lépéseket:

  Regisztráció elindítása
  1. Regisztráció elindítása
  Hozza létre felhasználói fiókját a www.dijnet.hu nyitóoldalán található „Ingyenes regisztráció” hivatkozásra kattintva.
  Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
  2. Ügyfél adatok megadása és ellenőrzése
  A következő oldalon adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása mellett. A „Tovább” gombra kattintva ellenőrizze a megadott adatait, és amennyiben helyesen szerepelnek, nyomjon a „Megerősítem” gombra.
  Regisztráció aktiválása
  3. Regisztráció aktiválása
  A megerősítést követően a megadott e-mail címére egy aktivációs link érkezik. Lépjen be postafiókjába, majd a regisztráció befejezéséhez kattintson a levélben található „Aktiválom a regisztrációmat” hivatkozásra. A sikeres regisztrációról egy visszaigazoló e-mailt fog kapni.
  Invitel hozzáadása a számlakibocsátókhoz
  4. Invitel hozzáadása a számlakibocsátókhoz
  Ahhoz, hogy a későbbiekben keletkező számláit elektronikus úton kapja tőlünk, regisztrálja az Invitelt mint számlakibocsátót a díjnet rendszerébe. Ehhez a Díjnet oldalára belépve kattintson a „Számlakibocsátók” menüpontra és a szolgáltatók közül válassza ki az Invitelt.
  Adatok kitöltése és ellenőrzése
  5. Adatok kitöltése és ellenőrzése
  A számlakibocsátói regisztrációhoz töltse ki az oldalon megjelenő mezőket, fogadja el a nyilatkozatokat, majd nyomjon a „Tovább” gombra. Az itt kért adatok megadásához szüksége lesz egy 6 hónapnál nem régebbi Inviteles számlára. Bizonyosodjon meg a beírt adatok pontosságáról, és kattintson a „Megerősítem” gombra.
  Számlakibocsátói regisztráció elfogadása
  6. Számlakibocsátói regisztráció elfogadása
  A megerősítés elküldését követően a regisztráció befejezéséről és elfogadásáról egy tájékoztató e-mail érkezik postafiókjába „Sikeres számlakibocsátói regisztráció” tárggyal.
  A későbbiekben kiállított számláit ezután nem papír alapon, hanem e-számla formájában küldjük Önnek, melynek befizetését bármikor gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézheti.

  Regisztrálok

  A részletes regisztrációs segédletet ezen a linken érheti el: Regisztráció menete


  Számlafizetés

  • Regisztrációt követően számláit a Díjnet oldalon (dijnet.hu) érheti el
  • Ha Önnek számlája érkezik, arról e-mailben értesítjük.
  • Javasoljuk, hogy válassza a csoportos beszedési megbízást, így a fizetés automatikusan történik!


  Egyéb tudnivalók:

  • Amennyiben cége már a korábban papír alapon kiállított számláit is csoportos beszedés keretében rendezte, úgy ezen fizetési mód az elektronikus számlabemutatásra történő áttéréssel sem változik, új beszedési megbízás megadására sincs szükség.
  • A számlák elektronikus formában könnyen tárolhatók, egyszerű visszakeresni őket; azonban csak elektronikus formában hitelesek, kinyomtatva nem.
  • A számlákhoz a bemutatást követően 18 hónapig hozzáférhet, amennyiben a Díjnet regisztrációja időközben nem szűnt meg.