Technológiai információk

Az Invitel ADSL, VDSL, optikai FTTH és DOCSIS 2.0 és DOCSIS 3.0 technológián keresztül, réz-, optikai és kábelhálózatokon nyújt internet-szolgáltatást kisvállalati előfizetői számára. A távközlési piac sajátosságai miatt az ország különböző területein különböző szolgáltatások érhetőek el.

 

internet technológiák

 

ADSL technológia:

Telefonvonalon keresztül rézhálózaton biztosított internet-szolgáltatás. A maximálisan nyújtott sávszélesség ezen a technológián 15Mbit/s.

VDSL technológia:

Gyors és megbízható kapcsolat telefonvonalon keresztül rézhálózaton. Egy vonalon párhuzamosan internetezhet, telefonálhat, vagy küldhet faxot. Az internet-szolgáltatás meglévő hagyományos vagy ISDN telefonvonalon is igénybe vehető.

Optikai FTTH technológia:

Az optikai kábelen nyújtott internet-szolgáltatás jelenti a csúcstechnológiát az internet-szolgáltatásban Jelenleg ez a legmegbízhatóbb kapcsolat: stabil és ingadozásmentes összeköttetést nyújt. Nem szükséges telefonvonal, az összeköttetést optikai kábel biztosítja.

DOCSIS 2.0:

Kábeltelevíziós hálózaton keresztül biztosít szélessávú kapcsolatot. A maximálisan nyújtott sávszélesség 15Mbit/s.

DOCSIS 3.0 technológia:

Rendkívül gyors és megbízható internetkapcsolatot tesz lehetővé kábeltelevíziós hálózaton. A maximálisan nyújtott sávszélesség 100Mbit/s. Nem szükséges telefonvonal, a stabil és ingadozásmentes összeköttetést koaxiális kábel biztosítja.