Az elérhető csomagokhoz adja meg a címét
  Megmutatjuk, mi érhető el az Ön címén.
  Adatok törlése

  * kötelező kitölteni

  Bezár

  Technológiai információk

  Az Invitel ADSL, VDSL, optikai FTTH és DOCSIS 2.0 és DOCSIS 3.0 technológián keresztül, réz-, optikai és kábelhálózatokon nyújt internet-szolgáltatást kisvállalati előfizetői számára. A távközlési piac sajátosságai miatt az ország különböző területein különböző szolgáltatások érhetőek el.

   

  internet technológiák

   

  ADSL technológia:

  Telefonvonalon keresztül rézhálózaton biztosított internet-szolgáltatás. A maximálisan nyújtott sávszélesség ezen a technológián 15Mbit/s.

  VDSL technológia:

  Gyors és megbízható kapcsolat telefonvonalon keresztül rézhálózaton. Egy vonalon párhuzamosan internetezhet, telefonálhat, vagy küldhet faxot. Az internet-szolgáltatás meglévő hagyományos vagy ISDN telefonvonalon is igénybe vehető.

  Optikai FTTH technológia:

  Az optikai kábelen nyújtott internet-szolgáltatás jelenti a csúcstechnológiát az internet-szolgáltatásban Jelenleg ez a legmegbízhatóbb kapcsolat: stabil és ingadozásmentes összeköttetést nyújt. Nem szükséges telefonvonal, az összeköttetést optikai kábel biztosítja.

  DOCSIS 2.0:

  Kábeltelevíziós hálózaton keresztül biztosít szélessávú kapcsolatot. A maximálisan nyújtott sávszélesség 15Mbit/s.

  DOCSIS 3.0 technológia:

  Rendkívül gyors és megbízható internetkapcsolatot tesz lehetővé kábeltelevíziós hálózaton. A maximálisan nyújtott sávszélesség 100Mbit/s. Nem szükséges telefonvonal, a stabil és ingadozásmentes összeköttetést koaxiális kábel biztosítja.