Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Szolgáltatóknak

INRUO

Az Invitel Zrt. a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének HF/44-10/2011. számú határozat (a továbbiakban 4. piaci határozat) illetve HF/56-12/2011. számú határozat (a továbbiakban 5. piaci határozat) alapján jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minősül és referencia ajánlat készítésére kötelezett. Az Invitel Zrt. „Az INVITEL Távközlési Zrt. helyhez kötött hálózat fizikai infrastruktúrájához való nagykereskedelmi hozzáférés és közeli bitfolyam hozzáférés szolgáltatásaihoz kapcsolódó referencia ajánlata” (INRUO) keretében ajánlja fel az abban meghatározott szolgáltatásokat megfelelő ajánlat esetén, az INRUO Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke általi elfogadását követően.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke az EP/23795-6/2016. számú határozatával hagyta jóvá a referenciaajánlatot. A referenciaajánlat 2017. február 1-én lép hatályba.

INRUO

Az INRUO-ban meghatározott szolgáltatások minőségi mutatói

 
Invitel Zrt. hálózatához csatlakoztatható berendezések listája
Invitel Zrt. előfizető szakaszok listája
Invitel Zrt. közeli bitfolyam hozzáférés csomópontjai
INRUO igénybejelentés-nyomtatvány
INRUO előrejelzés-nyomtatvány
Felszámolandó MDF és elérhetővé váló ODF helyszínek (Jelenleg nincs felszámolandó MDF és elérhetővé váló ODF helyszín)

Kérem, várjon!