Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.

Milyen csomagok érhetők el nálad? Add meg a címed!
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed

  * kötelező kitölteni

   Bezár

   Egészség biztosítás

   Egészség Csomag

   Egészség Csomag – Baleset- és egészségügyi asszisztencia biztosítás

   Biztonság az Inviteltől az élet váratlan helyzeteire!

   Az Aegon Biztosítóval kötött együttműködés keretében az Invitel egy olyan kedvező díjú baleset- és egészségügyi asszisztencia biztosítás elérését teszi lehetővé ügyfelei számára, amellyel orvosi ellátás megszervezésében állunk rendelkezésére, és egy esetleges közlekedési baleset esetén még pénzügyi segítséget is nyújtunk.

   Kik igényelhetik a biztosítást?

   • Az Egészség Csomagot  az Invitel új és meglévő lakossági ügyfelei igényelhetik (meglévő ügyfelek abban az esetben, ha nincs rendezetlen díjtartozásuk az Invitel felé). 
   • A biztosítás igénylése esetén a fedezet csak az Invitel előfizetőjére terjed ki
   • Az igénylés nincs életkorhoz kötve

   Mennyibe kerül?
   Az egészségügyi biztosítási szolgáltatás havidíja: 390 Ft, amely egyszerűen, az Invitel számlával együtt fizethető.

   Milyen esetekre vonatkozik a biztosítás, szolgáltatás?

    

    

   Biztosítási szolgáltatások

   Biztosítási összegek

   Közlekedési baleseti rokkantság 11-100% - arányos kifizetéssel.*

   max. 
   250 000 Ft

   „Aegon Doktor” 24 órás orvosi assistance szolgáltatás

   +

   Személyre szabott szűrési terv összeállítása

   +

   Ellátásszervezés - CT / MR, szűrővizsgálat, vagy bármely orvosi vizsgálat megszervezése (a vizsgálat költségét a biztosított viseli)

   +

   *A Biztosító a feltüntetett biztosítási összegnek az egészségkárosodás mértékével megegyező részét fizeti ki


   Legfontosabb tudnivalók:

   • Az Egészség Csomagot az Invitel korábbi egyetemes szolgáltatási területein, valamint kábelszolgáltatásokkal lefedett területein, új vagy meglévő lakossági előfizetéssel rendelkező ügyfelek igényelhetik (meglévő ügyfelek abban az estben, ha nincs rendezetlen díjtartozásuk).
   •  Amennyiben Ön már rendelkezik Invitel szolgáltatással, úgy a biztosítás kockázatviselésének pontos dátumát telefonon történő igénylés esetén a postán megküldött Tájékoztató fogja tartalmazni.  
   • Az azonosításhoz szükséges adatok: név, születési dátum, egyedi ügyfél-azonosító (melyet Invitel számlájának jobb felső sarkában talál) átadásra kerülnek a szolgáltatást nyújtó Aegon Biztosító részére.
   • Amennyiben Ön új Invitel ügyfél, úgy a biztosítás kockázatviselésének pontos dátumát telefonon történő igénylés esetén a szolgáltatás létesítést követően a postán megküldött Tájékoztató fogja tartalmazni. Amennyiben a szolgáltatás létesítése valamilyen oknál fogva nem teljesül, úgy a kockázatviselés sem kezdődik meg és Ön nem válik biztosítottá.
   • A biztosítási díjat a havi Inviteles számláján szerepeltetjük, így a díjfizetés kényelmesen és egyszerűen megoldható. 
   • A biztosítás bármikor felmondható, a biztosítási fedezet a megszűntetésre irányuló nyilatkozat Invitelhez való beérkezése hónapjának utolsó napján szűnik meg.
   • A biztosítási szolgáltatást az Invitel szerződéses partnere, az Aegon Biztosító nyújtja. 
   • A telefonos assistance szolgáltatás elérhetősége +36 1 461 1582

    

   Hogyan igényelhető az egészségügyi biztosítás?
   Új ügyfél esetén az Egészség Csomag weboldalunkon az Invitel-díjcsomag kiválasztása után, és az Invitel Pontokon igényelhető, illetve megrendelésre vonatkozó igényét az Invitel 1443-as ügyfélszolgálati számán jelezheti. Meglévő ügyfél esetén az Egészség Csomag az Invitel Pontokon igényelhető, illetve megrendelésre vonatkozó igényét az Invitel 1443-as ügyfélszolgálati számán jelezheti.

   Mi a teendő baleset esetén? 
   Baleset/káresemény esetén kérjük, 30 napon belül írásban jelezze azt az Aegon Magyarország részére (Aegon Magyarország Biztosító Zrt., 1091 Budapest Üllői út 1. Csoportos Biztosítások Üzletág vagy invitelbaleset@aegon.hu). A bejelentéshez szükséges nyomtatvány letölthető az Aegon Biztosító honlapjáról, vagy kérésre az Aegon Biztosító +36 1 476-5612 telefonszámon vagy invitelbaleset@aegon.hu e-mailcímen elérhető ügyfélszolgálata küldi ki.

   Az Egészségügyi biztosítással kapcsolatban további tájékoztatást az Invitel 1443-as ügyfélszolgálati telefonszámain kaphat.

   Várakozás a rendszerre

   Kérem, várjon!