Ön is halogatja az informatikai problémák megoldását?

2015.03.31

Régi, frissítésre váró operációs rendszerek, használhatatlan szoftverek, elöregedő fizikai szerverek, kapacitáshiány nehezíti vállalkozása mindennapi munkamenetét?

Bővebben >
Fejlessze informatikáját az Invitellel!

Felkészül vagy kockáztat?

2014.03.04

Az IT-szakemberek szerint kétféle vállalat létezik: olyan, ahol már volt valamilyen káreseményből vagy meghibásodásból adódó adatvesztés, és olyan, ahol hamarosan lesz. Mindez kódolva van az informatikára épülő modern üzleti működésbe. Éppen ezért a legelőrelátóbb cégvezetők már azelőtt felkészülnek, mielőtt megtörténne a baj.

Bővebben >
adatbiztonság

Miért ne aknázná ki a felhő előnyeit az üzleti életben is?

2014.10.09

Gondolt már arra, hogy mitől annyira működőképesek és praktikusak a privát célra nap mint nap használt online levelezőrendszerek, dokumentumkezelők, vagy a közösségi oldalak?
És arra gondolt már, hogy mi lenne, ha ezt a rugalmas, megbízható és praktikus informatikai működést az üzleti életben is hasznosítani tudná?

Bővebben >
Cloud szolgáltatás
Cimke:

Bízza vállalatát a csúcstechnológiára

2014.07.01

100%-os teljesítmény, fáradhatatlan munka, állandó vezetői jelenlét: egy sikeres vállalat ma elképzelhetetlen mindezek nélkül. A hosszú távú eredményes működéshez és a fejlődéshez azonban elengedhetetlen a feltöltődés, új élmények megtapasztalása és a pihenés. Ennek ellenére számos vezető szorongással telve hagyja magára vállalatát, ha nyaralásra indul.

Bővebben >
Professzionális adatközponti megoldások

Mit tenne, ha vállalatát katasztrófa érné?

2014.05.13

Árvíz, tűzvész, áramkimaradás, csőtörés, bombariadó – mindez ma reális veszélyt jelent a magyarországi vállalatokra. A váratlan helyzetek miatti leállás pedig hatalmas kockázattal jár: az üzletmenet szünetel, a vállalat lemarad a tenderről, csúszhat a szállítás, és a leállásból fakadó költségek egyre vészesebben növekednek.

Bővebben >

Mire elég egy kávészünet?

Kikapcsolódásra a napi pörgésben, újságolvasásra, vagy akár piaci hírek böngészésére. Netán új perspektívák és lehetőségek felismerésére, jövőbeli tervek megfogalmazására és inspirációk gyűjtésére.
Van egy tippünk az Ön számára!
Gondolja át vállalata lehetőségeit: egy kávészünetnyi idő arra is elég, hogy megismerje azokat az infokommunikációs megoldásokat, amelyekkel cége jelentős megtakarításokra, vagy akár extra profitra tehet szert.

Vállalatok országszerte, akik minket választottak

Testre szabott, egyedi megoldások

Nem talált még megoldást a problémájára?

Az Invitel széleskörű termékportfóliója, fejlett infrastruktúrája és képzett szakemberei segítségével bármilyen egyedi igényét teljesíti!

Segítségre van szüksége?

1444-es hívószámunkon kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Ügyfélszolgálatunk hétköznap 8:00-18:00 óra között várja hívását.

Hívjon minket bátran!

Kérem várjon!

A cím módosításával törli az eddig kosárba tett szolgáltatásokat és termékeket.

Cím módosítása
Mégse