Figyelmeztetés

Kedves Látogató!

Rendszerünk úgy érzékeli, hogy az Ön számítógépén AdBlock, vagy hasonló hirdetésszűrő rendszer működik. Kérjük, hogy a maximális felhasználói élmény érdekében az Invitel felületein történő böngészés ideje alatt kapcsolja ki ezt az alkalmazást, vagy engedélyezze az oldalon megjelenő tartalmakat.


figyelem

Gyors elektronikus számlabefizetés!

Tisztelt Előfizetőink!

Az Invitel elkötelezett az ügyfeleinek védelmére és törekszik arra, hogy minimalizálja a fertőzésveszéllyel járó ügyfélérintkezéseket a koronavírus miatt kialakult válsághelyzetben. 

Ezért szeretnénk felajánlani egy 200 Ft-os jóváírást minden olyan Előfizetőnk számára, akik ebben az időszakban elektronikus díjfizetési módot választottak! A kedvezményt a soron következő számlában már érvényesítjük! Az ügyfélkapu regisztráció nem feltétele a díjfizetésnek! 
   
Online fizetéshez az útmutatónkat ITT találja. 

figyelem

Invitel Pontok nyitvatartása

Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány által hozott rendeletek betartása érinti az Invitel Pontjaink nyitva tartását is. Emiatt minden ügyfélszolgálati irodánk 2020.03.17-től 15 óráig tart nyitva!

A nyitvatartási időszakban pedig figyelembe vesszük és előtérbe helyezzük az Önök és az irodákban dolgozó kollégák egészségvédelmét!

A fenti időszak alatt és azon túl a 1443-as telefonszámunkon, illetve a 1445-ös hibabejelentő vonalunkon keresztül állunk az Előfizetőink rendelkezésére!

Megértésüket köszönjük!

 • Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftver

  Ingyenes gyermekvédelmi szűrőszoftver

 • Gyermekvédelmi szűrőszoftver

  Óvja meg gyermekeit az interneten! Töltse le díjmentesen a Norton Family szűrőszoftvert.
  Részletek
 • Elektronikus számlakezelés

  Elektronikus számlakezelés

 • E-számla

  Fizesse számláit a Díjneten keresztül, hogy időt és pénzt takarítson meg!
  Részletek
 • Digitális Jólét Alapcsomag

  Digitális Jólét Alapcsomag

 • Ha önálló internetre van szükséged, válaszd a Digitális Jólét Alapcsomagot! Részletek

NetBarát blogajánló

Idén húsz éves a Wi-Fi: de pontosan mi is az?

Szinte hihetetlen, de 1999-ben indult útjára, az azóta szinte minden háztartásban elterjedt Wi-Fi, amely vezeték nélkül biztosítja internetelérésünket és ami nélkül...

Megnézem

Roamingról, érthetően!

A telekommunikáció világában számos olyan kifejezés található, melyeket gyakran használunk, mégsem vagyunk mindig tisztában azok pontos jelentésével: ilyen például...

Megnézem

A jövő telefonja: VoLTE és VoWiFi

A DIGIMobil indulása óta Ti is többször találkozhattatok a VoLTE és VoWiFi kifejezésekkel, hiszen ez a két technológia aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltatás...

Megnézem

Neked mennyit ér gyermeked védelme? Beszéljünk a gyerekzárról!

Neked mennyit ér gyermeked védelme? Beszéljünk a gyerekzárról!

Megnézem

Google a barátod: Hogyan használd a népszerű keresőt?

A Google kereső ma már olyan alapszinten épült bele az emberek mindennapjaiba, mint ahogy régen zsigerből csaptak fel egy lexikont vagy kérdezték valamelyik okosabb...

Megnézem
Várakozás a rendszerre

Kérem, várjon!