Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
  Az elérhető csomagokhoz add meg a címed
   Adatok törlése

   * kötelező kitölteni

   Bezár
   Válassz szolgáltatást:
   Tévé
   Internet
   Telefon
   Hűségidő:
   Kolibri S
   IPTV
   Alap
   37
   37 db tévé- és rádiócsatorna
   NET
   15
   Kínált sebesség

   15,00 / 5,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   7,50 / 2,50 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Online
   kedvezmény
   Díjmentes minicsomagok!

   90 napig díjmentesen kipróbálható opciók, ha új csomagodat online rendeled meg!

   Választható Tévé minicsomag Vírusvédelem Filmbox Start Plusz

   IPTV Alap

   • Sport

    DIGI Sport 1
    Eurosport 1
    Fit TV
    M4 Sport
    Sport1
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    Duna
    Duna World
    M1
    M2
   • Kereskedelmi

    RTL Klub
    TV2
   • Zene

    Muzsika TV
    VIVA
   • Filmek/sorozatok

    Comedy Central
    Cool TV
    RTL+
    STORY4
    VIASAT3
   • Gyerek

    Nickelodeon
   • Életmód

    Bonum TV
    TLC
   • Helyi

    7. TV
    Makó TV
    Balaton TV
    DunaMédia TV
    ES Térségi TV
    Gyöngyös TV
    Körös TV
    Szentes TV
    Városi TV Szeged
    Vásárhelyi Televízió
   • Rádió

    Bartók Rádió
    Class FM
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1 Pécs
   Bezár
   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • Eurosport 1

    Eurosport 1

    A 25 éves születésnapját 2014-ben ünneplő Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Fit TV

    Fit TV

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo Televízió műsorán a riportok, tudósítások, háttérműsorok a hazai aktualitások bemutatásáról szólnak. Ahol a műsorkészítők legfontosabb feladata az értékteremtés. Ahol a közösségépítés a cél. Legyen szó gazdaságról, kultúráról, történelemről, turizmusról vagy politikáról.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó TV

    Makó TV

    Makó TV

   • Balaton TV

    Balaton TV

    Balaton Televízió –  A Balaton hírforrása (88-as és 89-es vezetékes telefonkörzetben (primer) érhető el) Műsorszerkezetével a helyi igények kiszolgálására, a Balaton körül, illetve annak vonzáskörzetében élők lehetőség szerinti legjobb tájékoztatására, egyfajta közösségi tér megteremtésére törekszik. Műsoraiban a Balaton és környékének legfontosabb információit, programjait és érdekes eseményeit juttatja el a helyi közösségekhez. 

   • DunaMédia TV

    DunaMédia TV

    A DunaMédia változatos magazinműsorokat és tudósításokat készít Szigetszentmiklós, Tököl és Dunavarsány életéről. A DunaMédia TV helyi adó a 24-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • ES Térségi TV

    ES Térségi TV

    Az Elektro Szignál televízió a Vác térségben fogható legrégebben működő és legismertebb médium. A csatornán hetente jelentkező műsorok a térség legfontosabb eseményeit, így a sport, a közélet, politika, vallás és kultúra területeit mutatják be. Az ES Térségi Televízió filozófiája, hogy csak a minőségi műsorok készítésével lehetséges a versenyt felvenni az adásaikkal egy időben fogható többi országos csatornával szemben. Mindemellett fő feladatuknak tekintik a nézők korrekt pontos és kiegyensúlyozott tájékoztatását. Az ES Térségi TV helyi adó az 27-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • Gyöngyös TV

    Gyöngyös TV

    A Gyöngyös TV a térségben élők egyik legfontosabb hírforrása. 24 órás adás, minden este 2 és félórányi saját gyártású műsorral, napi 3 híradóval. Helyi hírek, aktualitások, magazin műsorok. A Gyöngyös TV helyi adó az 57-es vezetékes telefon körzetben (primer) érhető el.

   • Körös TV

    Körös TV

    A csatorna műsorai Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében Szarvas, Kunszentmárton, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Kondoros városokban és a vonzáskörzetükben élőkről szólnak, a hét minden napján hírműsorok, magazinok és élő műsorok formájában.

   • Szentes TV

    Szentes TV

    A Szentes TV helyi adó, mely a 62-es, 63-as telefonkörzetekben érhető el. Műsorai a Szentes, Csongrád, Mindszent, Kunszentmárton és a kistérségek községeiben élőkhöz szólnak, főképp lakóhelyük és a térségük fontos eseményeiről. A hét más és más hétköznapján gazdasági, kulturális, intézményi, és sportmagazinokkal jelentkezik.

   • Városi TV Szeged

    Városi TV Szeged

    A szegedi Városi Televízió arra vállalkozik, hogy mindig újat tanulva, friss szemlélettel, új képi megoldásokkal, tiszta hanggal tárja nézők elé Szeged város és környéke mindennapjait, legyen szó közéletről, a művészet, a tudomány, a kultúra, a természet világáról, vagy szórakozásról, szabadidőről, egészségről, sportról.

   • Vásárhelyi Televízió

    Vásárhelyi Televízió

    A hódmezővásárhelyi VTV műsora mintegy 100 ezer háztartásba jut el Hódmezővásárhelyen és környékén (Algyő, Szentes, Makó, Nagylak, Orosháza, Székkutas, Szegvár, Mindszent, Mártély). A Vásárhelyi TV az Invitel 62-es primer körzetében érhető el IPTV előfizetőink számára.

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Class FM

    Class FM

    Országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, az elmúlt évtizedek klasszikusaival és napjaink legfrissebb slágereivel.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1 Pécs

    Rádió 1 Pécs

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • DIGI Sport 1
   • Eurosport 1
   • Fit TV
   • M4 Sport
   • Sport1
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • Duna
   • Duna World
   • M1
   • M2
   • RTL Klub
   • TV2
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • Comedy Central
   • Cool TV
   • RTL+
   • STORY4
   • VIASAT3
   • Nickelodeon
   • Bonum TV
   • TLC
   • 7. TV
   • Makó TV
   • Balaton TV
   • DunaMédia TV
   • ES Térségi TV
   • Gyöngyös TV
   • Körös TV
   • Szentes TV
   • Városi TV Szeged
   • Vásárhelyi Televízió
   • Bartók Rádió
   • Class FM
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1 Pécs
   Letölthető csatornalista

   NET 15

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   15,00 / 5,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   7,50 / 2,50 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi vagy helyközihívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, Tesco Mobil, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   90 napig díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek 90 napig díjmentesek

   Választható Tévé minicsomag

   Választható Tévé minicsomag

   Vírusvédelem

   Vírusvédelem

   Filmbox

   Filmbox

   Start Plusz

   Start Plusz

   Bezárom, más csomagot választok
   Kolibri M
   IPTV
   Családi HD
   81  + 19 HD
   81 db tévé- és rádiócsatorna + 19 HD csatorna
   NET
   15
   Kínált sebesség

   15,00 / 5,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   7,50 / 2,50 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Online
   kedvezmény
   Díjmentes minicsomagok!

   90 napig díjmentesen kipróbálható opciók, ha új csomagodat online rendeled meg!

   Választható Tévé minicsomag Vírusvédelem Filmbox Start Plusz

   IPTV Családi HD

   • Sport

    M4 Sport
    Sport M
    Sport1
    Sport2
    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport 1
    Eurosport 2
    Fit TV
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    M1
    M2
    Duna
    Duna World
   • Kereskedelmi

    RTL II
    RTL Klub
    Super TV2
    TV2
   • Zene

    MTV
    Music Channel
    Muzsika TV
    VIVA
    H!T Music Channel
   • Filmek/sorozatok

    Paramount Channel
    RTL+
    Sorozat+
    STORY4
    STORY5
    VIASAT3
    VIASAT6
    Comedy Central
    Comedy Central Extra
    Cool TV
    Film Café
    Film+
    Film+2
    FilmBox
    FOX
    AMC
   • Gyerek

    Megamax
    Minimax
    Nick Jr.
    Nickelodeon
    Disney Channel
   • Ismeretterjesztő

    Nat Geo Wild
    National Geographic Channel
    OzoneNetwork
    Spektrum
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat Nature
    Animal Planet
    Da Vinci Learning
    Discovery Channel
    ID Xtra
   • Életmód

    LifeNetwork
    PAX TV
    PRO4
    TLC
    TV Paprika
    Bonum TV
    FEM3
    Galaxy TV
    hatoscsatorna
   • Helyi

    7. TV
    Makó TV
   • Rádió

    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1 Pécs
    Bartók Rádió
    Class FM
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
   Bezár
   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport M

    Sport M

    A SportM napi 8 alkalommal jelentkezik a legfrissebb magyar és külföldi sporthírekkel. Emellett sakkmagazin, a Szurkoljunk című esélyegyenlőségi magazin, illetve a külföldi és a hazai sportéletet bemutató díjnyertes dokumentumsorozatok szerepelnek a csatorna kínálatában.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport 1

    Eurosport 1

    A 25 éves születésnapját 2014-ben ünneplő Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo Televízió műsorán a riportok, tudósítások, háttérműsorok a hazai aktualitások bemutatásáról szólnak. Ahol a műsorkészítők legfontosabb feladata az értékteremtés. Ahol a közösségépítés a cél. Legyen szó gazdaságról, kultúráról, történelemről, turizmusról vagy politikáról.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Super TV2

    Super TV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY5

    STORY5

    A STORY5 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • Film+2

    Film+2

    A Film+2 műsorát a nap 24 órájában magyar nyelven sugározza. Műsorkínálatában ugyanúgy megtalálhatók a vígjátékok, romantikus filmek, mint a kalandfilmek és a drámák.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • FOX

    FOX

    A népszerű tévésorozatokat felvonultató FOX csatorna a legnagyobb filmstúdiók alkotásait mutatja be. A csatorna magyarországi debütálásával először láthatók magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic Channel

    National Geographic Channel

    A National Geographic Channel elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneNetwork

    OzoneNetwork

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • Viasat Nature

    Viasat Nature

    A Viasat Nature teret enged a természetnek. 24 órán keresztül, reklámoktól mentesen sugározza elsősorban családok számára készült műsorait a természetről olyan tapasztalt műsorvezetők közreműködésével, mint David Attenborough, Nigel Marvin és Ben Fogle. Az igazi vadvilág-szakértők teljes lényükkel képesek átadni a természet magával ragadó történeteit.

   • Animal Planet

    Animal Planet

    Az Animal Planet jelenleg a világ egyetlen olyan globális televíziós márkája, amely kizárólag az állatokról szól. A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkező, egyedi stílusú műsorvezetőket összeköti az állatok iránti szenvedélyes szeretetük. A csatorna gazdag, mély tartalma összeköti az embereket és az állatokat, hangsúlyozva különleges kapcsolatukat.

   • Da Vinci Learning

    Da Vinci Learning

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci Learning olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • ID Xtra

    ID Xtra

    Az ID XTra egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a valós életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

   • LifeNetwork

    LifeNetwork

    A LifeNetwork nézői az emberi élet rejtelmeivel ismerkedhetnek meg szórakoztató formában. Vonzó külső, randizás, szex, terhesség, gyereknevelés, problémás kamaszok, egészséges életmód – az egyetlen magyar életmódcsatorna számos témában ad tippeket, mutat be példákat a helyesre és a helytelenre, hogy segítse nézőinek az eligazodást a mindennapi életben.

   • PAX TV

    PAX TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • PRO4

    PRO4

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 nőknek szóló szórakoztató csatorna, mely válogatott tartalmának köszönhetően minőségi feltöltődést és teljes kikapcsolódást kínál a nézőknek. A műsorstruktúrát a népszerű sorozatok, romantikus és családi filmek, izgalmas reality show-k és számos életmóddal kapcsolatos műsor teszi színessé. A csatorna többek között esküvő, babavárás, gyereknevelés, lakberendezés, főzés, egészségmegőrzés és szépségápolás tematikában nyújt kikapcsolódási lehetőséget a hölgyek számára. 

   • Galaxy TV

    Galaxy TV

    A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. új csatornája a GALAXY, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. A 2015-ben indult GALAXY igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó TV

    Makó TV

    Makó TV

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1 Pécs

    Rádió 1 Pécs

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Class FM

    Class FM

    Országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, az elmúlt évtizedek klasszikusaival és napjaink legfrissebb slágereivel.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • M4 Sport
   • Sport M
   • Sport1
   • Sport2
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport 1
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • M1
   • M2
   • Duna
   • Duna World
   • RTL II
   • RTL Klub
   • Super TV2
   • TV2
   • MTV
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • H!T Music Channel
   • Paramount Channel
   • RTL+
   • Sorozat+
   • STORY4
   • STORY5
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Comedy Central
   • Comedy Central Extra
   • Cool TV
   • Film Café
   • Film+
   • Film+2
   • FilmBox
   • FOX
   • AMC
   • Megamax
   • Minimax
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Disney Channel
   • Nat Geo Wild
   • National Geographic Channel
   • OzoneNetwork
   • Spektrum
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • Viasat Nature
   • Animal Planet
   • Da Vinci Learning
   • Discovery Channel
   • ID Xtra
   • LifeNetwork
   • PAX TV
   • PRO4
   • TLC
   • TV Paprika
   • Bonum TV
   • FEM3
   • Galaxy TV
   • hatoscsatorna
   • 7. TV
   • Makó TV
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1 Pécs
   • Bartók Rádió
   • Class FM
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   Letölthető csatornalista

   NET 15

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   15,00 / 5,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   7,50 / 2,50 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi vagy helyközihívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, Tesco Mobil, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   90 napig díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek 90 napig díjmentesek

   Választható Tévé minicsomag

   Választható Tévé minicsomag

   Vírusvédelem

   Vírusvédelem

   Filmbox

   Filmbox

   Start Plusz

   Start Plusz

   Bezárom, más csomagot választok
   Online
   kedvezmény
   Díjmentes minicsomagok!

   90 napig díjmentesen kipróbálható opciók, ha új csomagodat online rendeled meg!

   Választható Tévé minicsomag Vírusvédelem Filmbox Start Plusz

   IPTV Családi HD

   • Sport

    M4 Sport
    Sport M
    Sport1
    Sport2
    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport 1
    Eurosport 2
    Fit TV
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    M1
    M2
    Duna
    Duna World
   • Kereskedelmi

    RTL II
    RTL Klub
    Super TV2
    TV2
   • Zene

    MTV
    Music Channel
    Muzsika TV
    VIVA
    H!T Music Channel
   • Filmek/sorozatok

    Paramount Channel
    RTL+
    Sorozat+
    STORY4
    STORY5
    VIASAT3
    VIASAT6
    Comedy Central
    Comedy Central Extra
    Cool TV
    Film Café
    Film+
    Film+2
    FilmBox
    FOX
    AMC
   • Gyerek

    Megamax
    Minimax
    Nick Jr.
    Nickelodeon
    Disney Channel
   • Ismeretterjesztő

    Nat Geo Wild
    National Geographic Channel
    OzoneNetwork
    Spektrum
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat Nature
    Animal Planet
    Da Vinci Learning
    Discovery Channel
    ID Xtra
   • Életmód

    LifeNetwork
    PAX TV
    PRO4
    TLC
    TV Paprika
    Bonum TV
    FEM3
    Galaxy TV
    hatoscsatorna
   • Helyi

    7. TV
    Makó TV
   • Rádió

    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1 Pécs
    Bartók Rádió
    Class FM
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
   Bezár
   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport M

    Sport M

    A SportM napi 8 alkalommal jelentkezik a legfrissebb magyar és külföldi sporthírekkel. Emellett sakkmagazin, a Szurkoljunk című esélyegyenlőségi magazin, illetve a külföldi és a hazai sportéletet bemutató díjnyertes dokumentumsorozatok szerepelnek a csatorna kínálatában.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport 1

    Eurosport 1

    A 25 éves születésnapját 2014-ben ünneplő Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo Televízió műsorán a riportok, tudósítások, háttérműsorok a hazai aktualitások bemutatásáról szólnak. Ahol a műsorkészítők legfontosabb feladata az értékteremtés. Ahol a közösségépítés a cél. Legyen szó gazdaságról, kultúráról, történelemről, turizmusról vagy politikáról.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Super TV2

    Super TV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY5

    STORY5

    A STORY5 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • Film+2

    Film+2

    A Film+2 műsorát a nap 24 órájában magyar nyelven sugározza. Műsorkínálatában ugyanúgy megtalálhatók a vígjátékok, romantikus filmek, mint a kalandfilmek és a drámák.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • FOX

    FOX

    A népszerű tévésorozatokat felvonultató FOX csatorna a legnagyobb filmstúdiók alkotásait mutatja be. A csatorna magyarországi debütálásával először láthatók magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic Channel

    National Geographic Channel

    A National Geographic Channel elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneNetwork

    OzoneNetwork

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • Viasat Nature

    Viasat Nature

    A Viasat Nature teret enged a természetnek. 24 órán keresztül, reklámoktól mentesen sugározza elsősorban családok számára készült műsorait a természetről olyan tapasztalt műsorvezetők közreműködésével, mint David Attenborough, Nigel Marvin és Ben Fogle. Az igazi vadvilág-szakértők teljes lényükkel képesek átadni a természet magával ragadó történeteit.

   • Animal Planet

    Animal Planet

    Az Animal Planet jelenleg a világ egyetlen olyan globális televíziós márkája, amely kizárólag az állatokról szól. A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkező, egyedi stílusú műsorvezetőket összeköti az állatok iránti szenvedélyes szeretetük. A csatorna gazdag, mély tartalma összeköti az embereket és az állatokat, hangsúlyozva különleges kapcsolatukat.

   • Da Vinci Learning

    Da Vinci Learning

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci Learning olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • ID Xtra

    ID Xtra

    Az ID XTra egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a valós életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

   • LifeNetwork

    LifeNetwork

    A LifeNetwork nézői az emberi élet rejtelmeivel ismerkedhetnek meg szórakoztató formában. Vonzó külső, randizás, szex, terhesség, gyereknevelés, problémás kamaszok, egészséges életmód – az egyetlen magyar életmódcsatorna számos témában ad tippeket, mutat be példákat a helyesre és a helytelenre, hogy segítse nézőinek az eligazodást a mindennapi életben.

   • PAX TV

    PAX TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • PRO4

    PRO4

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 nőknek szóló szórakoztató csatorna, mely válogatott tartalmának köszönhetően minőségi feltöltődést és teljes kikapcsolódást kínál a nézőknek. A műsorstruktúrát a népszerű sorozatok, romantikus és családi filmek, izgalmas reality show-k és számos életmóddal kapcsolatos műsor teszi színessé. A csatorna többek között esküvő, babavárás, gyereknevelés, lakberendezés, főzés, egészségmegőrzés és szépségápolás tematikában nyújt kikapcsolódási lehetőséget a hölgyek számára. 

   • Galaxy TV

    Galaxy TV

    A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. új csatornája a GALAXY, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. A 2015-ben indult GALAXY igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó TV

    Makó TV

    Makó TV

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1 Pécs

    Rádió 1 Pécs

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Class FM

    Class FM

    Országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, az elmúlt évtizedek klasszikusaival és napjaink legfrissebb slágereivel.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • M4 Sport
   • Sport M
   • Sport1
   • Sport2
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport 1
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • M1
   • M2
   • Duna
   • Duna World
   • RTL II
   • RTL Klub
   • Super TV2
   • TV2
   • MTV
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • H!T Music Channel
   • Paramount Channel
   • RTL+
   • Sorozat+
   • STORY4
   • STORY5
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Comedy Central
   • Comedy Central Extra
   • Cool TV
   • Film Café
   • Film+
   • Film+2
   • FilmBox
   • FOX
   • AMC
   • Megamax
   • Minimax
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Disney Channel
   • Nat Geo Wild
   • National Geographic Channel
   • OzoneNetwork
   • Spektrum
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • Viasat Nature
   • Animal Planet
   • Da Vinci Learning
   • Discovery Channel
   • ID Xtra
   • LifeNetwork
   • PAX TV
   • PRO4
   • TLC
   • TV Paprika
   • Bonum TV
   • FEM3
   • Galaxy TV
   • hatoscsatorna
   • 7. TV
   • Makó TV
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1 Pécs
   • Bartók Rádió
   • Class FM
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   Letölthető csatornalista

   NET 30

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   30,00 / 10,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   15,00 / 5,00 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi vagy helyközihívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, Tesco Mobil, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   90 napig díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek 90 napig díjmentesek

   Választható Tévé minicsomag

   Választható Tévé minicsomag

   Vírusvédelem

   Vírusvédelem

   Filmbox

   Filmbox

   Start Plusz

   Start Plusz

   Bezárom, más csomagot választok
   Kolibri XL
   IPTV
   Családi HD
   81  + 19 HD
   81 db tévé- és rádiócsatorna + 19 HD csatorna
   NET
   60
   Kínált sebesség

   60,00 / 20,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   30,00 / 10,00 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Online
   kedvezmény
   Díjmentes minicsomagok!

   90 napig díjmentesen kipróbálható opciók, ha új csomagodat online rendeled meg!

   Választható Tévé minicsomag Vírusvédelem Filmbox Start Plusz

   IPTV Családi HD

   • Sport

    M4 Sport
    Sport M
    Sport1
    Sport2
    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport 1
    Eurosport 2
    Fit TV
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    M1
    M2
    Duna
    Duna World
   • Kereskedelmi

    RTL II
    RTL Klub
    Super TV2
    TV2
   • Zene

    MTV
    Music Channel
    Muzsika TV
    VIVA
    H!T Music Channel
   • Filmek/sorozatok

    Paramount Channel
    RTL+
    Sorozat+
    STORY4
    STORY5
    VIASAT3
    VIASAT6
    Comedy Central
    Comedy Central Extra
    Cool TV
    Film Café
    Film+
    Film+2
    FilmBox
    FOX
    AMC
   • Gyerek

    Megamax
    Minimax
    Nick Jr.
    Nickelodeon
    Disney Channel
   • Ismeretterjesztő

    Nat Geo Wild
    National Geographic Channel
    OzoneNetwork
    Spektrum
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat Nature
    Animal Planet
    Da Vinci Learning
    Discovery Channel
    ID Xtra
   • Életmód

    LifeNetwork
    PAX TV
    PRO4
    TLC
    TV Paprika
    Bonum TV
    FEM3
    Galaxy TV
    hatoscsatorna
   • Helyi

    7. TV
    Makó TV
   • Rádió

    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1 Pécs
    Bartók Rádió
    Class FM
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
   Bezár
   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport M

    Sport M

    A SportM napi 8 alkalommal jelentkezik a legfrissebb magyar és külföldi sporthírekkel. Emellett sakkmagazin, a Szurkoljunk című esélyegyenlőségi magazin, illetve a külföldi és a hazai sportéletet bemutató díjnyertes dokumentumsorozatok szerepelnek a csatorna kínálatában.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport 1

    Eurosport 1

    A 25 éves születésnapját 2014-ben ünneplő Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo Televízió műsorán a riportok, tudósítások, háttérműsorok a hazai aktualitások bemutatásáról szólnak. Ahol a műsorkészítők legfontosabb feladata az értékteremtés. Ahol a közösségépítés a cél. Legyen szó gazdaságról, kultúráról, történelemről, turizmusról vagy politikáról.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Super TV2

    Super TV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY5

    STORY5

    A STORY5 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • Film+2

    Film+2

    A Film+2 műsorát a nap 24 órájában magyar nyelven sugározza. Műsorkínálatában ugyanúgy megtalálhatók a vígjátékok, romantikus filmek, mint a kalandfilmek és a drámák.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • FOX

    FOX

    A népszerű tévésorozatokat felvonultató FOX csatorna a legnagyobb filmstúdiók alkotásait mutatja be. A csatorna magyarországi debütálásával először láthatók magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic Channel

    National Geographic Channel

    A National Geographic Channel elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneNetwork

    OzoneNetwork

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • Viasat Nature

    Viasat Nature

    A Viasat Nature teret enged a természetnek. 24 órán keresztül, reklámoktól mentesen sugározza elsősorban családok számára készült műsorait a természetről olyan tapasztalt műsorvezetők közreműködésével, mint David Attenborough, Nigel Marvin és Ben Fogle. Az igazi vadvilág-szakértők teljes lényükkel képesek átadni a természet magával ragadó történeteit.

   • Animal Planet

    Animal Planet

    Az Animal Planet jelenleg a világ egyetlen olyan globális televíziós márkája, amely kizárólag az állatokról szól. A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkező, egyedi stílusú műsorvezetőket összeköti az állatok iránti szenvedélyes szeretetük. A csatorna gazdag, mély tartalma összeköti az embereket és az állatokat, hangsúlyozva különleges kapcsolatukat.

   • Da Vinci Learning

    Da Vinci Learning

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci Learning olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • ID Xtra

    ID Xtra

    Az ID XTra egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a valós életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

   • LifeNetwork

    LifeNetwork

    A LifeNetwork nézői az emberi élet rejtelmeivel ismerkedhetnek meg szórakoztató formában. Vonzó külső, randizás, szex, terhesség, gyereknevelés, problémás kamaszok, egészséges életmód – az egyetlen magyar életmódcsatorna számos témában ad tippeket, mutat be példákat a helyesre és a helytelenre, hogy segítse nézőinek az eligazodást a mindennapi életben.

   • PAX TV

    PAX TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • PRO4

    PRO4

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 nőknek szóló szórakoztató csatorna, mely válogatott tartalmának köszönhetően minőségi feltöltődést és teljes kikapcsolódást kínál a nézőknek. A műsorstruktúrát a népszerű sorozatok, romantikus és családi filmek, izgalmas reality show-k és számos életmóddal kapcsolatos műsor teszi színessé. A csatorna többek között esküvő, babavárás, gyereknevelés, lakberendezés, főzés, egészségmegőrzés és szépségápolás tematikában nyújt kikapcsolódási lehetőséget a hölgyek számára. 

   • Galaxy TV

    Galaxy TV

    A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. új csatornája a GALAXY, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. A 2015-ben indult GALAXY igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó TV

    Makó TV

    Makó TV

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1 Pécs

    Rádió 1 Pécs

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Class FM

    Class FM

    Országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, az elmúlt évtizedek klasszikusaival és napjaink legfrissebb slágereivel.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • M4 Sport
   • Sport M
   • Sport1
   • Sport2
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport 1
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • M1
   • M2
   • Duna
   • Duna World
   • RTL II
   • RTL Klub
   • Super TV2
   • TV2
   • MTV
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • H!T Music Channel
   • Paramount Channel
   • RTL+
   • Sorozat+
   • STORY4
   • STORY5
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Comedy Central
   • Comedy Central Extra
   • Cool TV
   • Film Café
   • Film+
   • Film+2
   • FilmBox
   • FOX
   • AMC
   • Megamax
   • Minimax
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Disney Channel
   • Nat Geo Wild
   • National Geographic Channel
   • OzoneNetwork
   • Spektrum
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • Viasat Nature
   • Animal Planet
   • Da Vinci Learning
   • Discovery Channel
   • ID Xtra
   • LifeNetwork
   • PAX TV
   • PRO4
   • TLC
   • TV Paprika
   • Bonum TV
   • FEM3
   • Galaxy TV
   • hatoscsatorna
   • 7. TV
   • Makó TV
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1 Pécs
   • Bartók Rádió
   • Class FM
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   Letölthető csatornalista

   NET 60

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   60,00 / 20,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   30,00 / 10,00 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi vagy helyközihívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, Tesco Mobil, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   90 napig díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek 90 napig díjmentesek

   Választható Tévé minicsomag

   Választható Tévé minicsomag

   Vírusvédelem

   Vírusvédelem

   Filmbox

   Filmbox

   Start Plusz

   Start Plusz

   Bezárom, más csomagot választok
   Kolibri XXL
   IPTV
   Családi HD
   81  + 19 HD
   81 db tévé- és rádiócsatorna + 19 HD csatorna
   NET
   100
   Kínált sebesség

   100,00 / 30,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   50,00 / 15,00 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Online
   kedvezmény
   Díjmentes minicsomagok!

   90 napig díjmentesen kipróbálható opciók, ha új csomagodat online rendeled meg!

   Választható Tévé minicsomag Vírusvédelem Filmbox Start Plusz

   IPTV Családi HD

   • Sport

    M4 Sport
    Sport M
    Sport1
    Sport2
    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport 1
    Eurosport 2
    Fit TV
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    M1
    M2
    Duna
    Duna World
   • Kereskedelmi

    RTL II
    RTL Klub
    Super TV2
    TV2
   • Zene

    MTV
    Music Channel
    Muzsika TV
    VIVA
    H!T Music Channel
   • Filmek/sorozatok

    Paramount Channel
    RTL+
    Sorozat+
    STORY4
    STORY5
    VIASAT3
    VIASAT6
    Comedy Central
    Comedy Central Extra
    Cool TV
    Film Café
    Film+
    Film+2
    FilmBox
    FOX
    AMC
   • Gyerek

    Megamax
    Minimax
    Nick Jr.
    Nickelodeon
    Disney Channel
   • Ismeretterjesztő

    Nat Geo Wild
    National Geographic Channel
    OzoneNetwork
    Spektrum
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat Nature
    Animal Planet
    Da Vinci Learning
    Discovery Channel
    ID Xtra
   • Életmód

    LifeNetwork
    PAX TV
    PRO4
    TLC
    TV Paprika
    Bonum TV
    FEM3
    Galaxy TV
    hatoscsatorna
   • Helyi

    7. TV
    Makó TV
   • Rádió

    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1 Pécs
    Bartók Rádió
    Class FM
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
   Bezár
   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport M

    Sport M

    A SportM napi 8 alkalommal jelentkezik a legfrissebb magyar és külföldi sporthírekkel. Emellett sakkmagazin, a Szurkoljunk című esélyegyenlőségi magazin, illetve a külföldi és a hazai sportéletet bemutató díjnyertes dokumentumsorozatok szerepelnek a csatorna kínálatában.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport 1

    Eurosport 1

    A 25 éves születésnapját 2014-ben ünneplő Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo Televízió műsorán a riportok, tudósítások, háttérműsorok a hazai aktualitások bemutatásáról szólnak. Ahol a műsorkészítők legfontosabb feladata az értékteremtés. Ahol a közösségépítés a cél. Legyen szó gazdaságról, kultúráról, történelemről, turizmusról vagy politikáról.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Super TV2

    Super TV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY5

    STORY5

    A STORY5 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • Film+2

    Film+2

    A Film+2 műsorát a nap 24 órájában magyar nyelven sugározza. Műsorkínálatában ugyanúgy megtalálhatók a vígjátékok, romantikus filmek, mint a kalandfilmek és a drámák.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • FOX

    FOX

    A népszerű tévésorozatokat felvonultató FOX csatorna a legnagyobb filmstúdiók alkotásait mutatja be. A csatorna magyarországi debütálásával először láthatók magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic Channel

    National Geographic Channel

    A National Geographic Channel elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneNetwork

    OzoneNetwork

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • Viasat Nature

    Viasat Nature

    A Viasat Nature teret enged a természetnek. 24 órán keresztül, reklámoktól mentesen sugározza elsősorban családok számára készült műsorait a természetről olyan tapasztalt műsorvezetők közreműködésével, mint David Attenborough, Nigel Marvin és Ben Fogle. Az igazi vadvilág-szakértők teljes lényükkel képesek átadni a természet magával ragadó történeteit.

   • Animal Planet

    Animal Planet

    Az Animal Planet jelenleg a világ egyetlen olyan globális televíziós márkája, amely kizárólag az állatokról szól. A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkező, egyedi stílusú műsorvezetőket összeköti az állatok iránti szenvedélyes szeretetük. A csatorna gazdag, mély tartalma összeköti az embereket és az állatokat, hangsúlyozva különleges kapcsolatukat.

   • Da Vinci Learning

    Da Vinci Learning

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci Learning olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • ID Xtra

    ID Xtra

    Az ID XTra egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a valós életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

   • LifeNetwork

    LifeNetwork

    A LifeNetwork nézői az emberi élet rejtelmeivel ismerkedhetnek meg szórakoztató formában. Vonzó külső, randizás, szex, terhesség, gyereknevelés, problémás kamaszok, egészséges életmód – az egyetlen magyar életmódcsatorna számos témában ad tippeket, mutat be példákat a helyesre és a helytelenre, hogy segítse nézőinek az eligazodást a mindennapi életben.

   • PAX TV

    PAX TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • PRO4

    PRO4

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 nőknek szóló szórakoztató csatorna, mely válogatott tartalmának köszönhetően minőségi feltöltődést és teljes kikapcsolódást kínál a nézőknek. A műsorstruktúrát a népszerű sorozatok, romantikus és családi filmek, izgalmas reality show-k és számos életmóddal kapcsolatos műsor teszi színessé. A csatorna többek között esküvő, babavárás, gyereknevelés, lakberendezés, főzés, egészségmegőrzés és szépségápolás tematikában nyújt kikapcsolódási lehetőséget a hölgyek számára. 

   • Galaxy TV

    Galaxy TV

    A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. új csatornája a GALAXY, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. A 2015-ben indult GALAXY igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó TV

    Makó TV

    Makó TV

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1 Pécs

    Rádió 1 Pécs

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Class FM

    Class FM

    Országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, az elmúlt évtizedek klasszikusaival és napjaink legfrissebb slágereivel.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • M4 Sport
   • Sport M
   • Sport1
   • Sport2
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport 1
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • M1
   • M2
   • Duna
   • Duna World
   • RTL II
   • RTL Klub
   • Super TV2
   • TV2
   • MTV
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • H!T Music Channel
   • Paramount Channel
   • RTL+
   • Sorozat+
   • STORY4
   • STORY5
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Comedy Central
   • Comedy Central Extra
   • Cool TV
   • Film Café
   • Film+
   • Film+2
   • FilmBox
   • FOX
   • AMC
   • Megamax
   • Minimax
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Disney Channel
   • Nat Geo Wild
   • National Geographic Channel
   • OzoneNetwork
   • Spektrum
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • Viasat Nature
   • Animal Planet
   • Da Vinci Learning
   • Discovery Channel
   • ID Xtra
   • LifeNetwork
   • PAX TV
   • PRO4
   • TLC
   • TV Paprika
   • Bonum TV
   • FEM3
   • Galaxy TV
   • hatoscsatorna
   • 7. TV
   • Makó TV
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1 Pécs
   • Bartók Rádió
   • Class FM
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   Letölthető csatornalista

   NET 100

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   100,00 / 30,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   50,00 / 15,00 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi vagy helyközihívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, Tesco Mobil, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   90 napig díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek 90 napig díjmentesek

   Választható Tévé minicsomag

   Választható Tévé minicsomag

   Vírusvédelem

   Vírusvédelem

   Filmbox

   Filmbox

   Start Plusz

   Start Plusz

   Bezárom, más csomagot választok
   Kolibri 3XL
   IPTV
   Családi HD
   81  + 19 HD
   81 db tévé- és rádiócsatorna + 19 HD csatorna
   NET
   150
   Kínált sebesség

   150,00 / 60,00 Mbit/s

   Garantált sebesség

   60,00 / 20,00 Mbit/s

   Start
   csomag
   Helyi és helyközi hívás

   8,50 / 6,00 Ft

   Távolsági hívás

   16,50 / 9,00 Ft

   E-számla esetén

   0 Ft belépési díj

   Online
   kedvezmény
   Díjmentes minicsomagok!

   90 napig díjmentesen kipróbálható opciók, ha új csomagodat online rendeled meg!

   Választható Tévé minicsomag Vírusvédelem Filmbox Start Plusz

   IPTV Családi HD

   • Sport

    M4 Sport
    Sport M
    Sport1
    Sport2
    DIGI Sport 1
    DIGI Sport 2
    DIGI Sport 3
    Eurosport 1
    Eurosport 2
    Fit TV
   • Hírek

    ATV
    BBC World News
    Echo TV
    euronews
    Hír TV
   • Közszolgálati

    M1
    M2
    Duna
    Duna World
   • Kereskedelmi

    RTL II
    RTL Klub
    Super TV2
    TV2
   • Zene

    MTV
    Music Channel
    Muzsika TV
    VIVA
    H!T Music Channel
   • Filmek/sorozatok

    Paramount Channel
    RTL+
    Sorozat+
    STORY4
    STORY5
    VIASAT3
    VIASAT6
    Comedy Central
    Comedy Central Extra
    Cool TV
    Film Café
    Film+
    Film+2
    FilmBox
    FOX
    AMC
   • Gyerek

    Megamax
    Minimax
    Nick Jr.
    Nickelodeon
    Disney Channel
   • Ismeretterjesztő

    Nat Geo Wild
    National Geographic Channel
    OzoneNetwork
    Spektrum
    Travel Channel
    Viasat Explore
    Viasat History
    Viasat Nature
    Animal Planet
    Da Vinci Learning
    Discovery Channel
    ID Xtra
   • Életmód

    LifeNetwork
    PAX TV
    PRO4
    TLC
    TV Paprika
    Bonum TV
    FEM3
    Galaxy TV
    hatoscsatorna
   • Helyi

    7. TV
    Makó TV
   • Rádió

    Mária Rádió
    Petőfi Rádió
    Rádió 1 Pécs
    Bartók Rádió
    Class FM
    Dankó Rádió
    Jazzy Rádió
    Klasszik Rádió
    Klubrádió
    Kossuth Rádió
    Lánchíd Rádió
   Bezár
   • M4 Sport

    M4 Sport

    Az M4 Sport egy új közszolgálati sportcsatorna, amely kéthetes promóciós adás után 2015. július 18-án indul. Ezen a csatornán lesznek láthatók a tervek szerint a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat majd naponta.

   • Sport M

    Sport M

    A SportM napi 8 alkalommal jelentkezik a legfrissebb magyar és külföldi sporthírekkel. Emellett sakkmagazin, a Szurkoljunk című esélyegyenlőségi magazin, illetve a külföldi és a hazai sportéletet bemutató díjnyertes dokumentumsorozatok szerepelnek a csatorna kínálatában.

   • Sport1

    Sport1

    A Sport1 házhoz hozza a sportvilág legjobbjait: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • Sport2

    Sport2

    A Sport2 felvonultatja a sportvilág krémjét: Bajnokok Ligája, spanyol bajnokság, FA-kupa Német Kupa Európa- és világbajnoki selejtezők. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFA, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket. A palettát a saját gyártású műsorok teszik teljessé.

   • DIGI Sport 1

    DIGI Sport 1

    A Digi Sport 1 csatornán minden sportrajongó néző megtalálhatja a kedvére való tartalmat, legyen szó UEFA Bajnokok Ligájáról, egy szédületes Moto GP futamról vagy az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájáról, de akár egy Férfi kosárlabda Euroligát, egy Diamond League atlétikai versenysorozatot vagy ATP 1000-es tornát is végig szurkolhatnak.

   • DIGI Sport 2

    DIGI Sport 2

    A csatornán a világ egyik legnépszerűbb labdarúgó-bajnokságának mérkőzései, a brit/angol Barclays Premier League sorozat, továbbá az olasz Serie A vagy a spanyol Ligue 1 rangadói láthatóak. A labdarúgás mellett a MOL Liga Jégkorong Bajnokság és a Vízilabda OB1 versenysorozatát is követhetik ügyfeleink.

   • DIGI Sport 3

    DIGI Sport 3

    A DIGI Sport legújabb Sport csatornája.

   • Eurosport 1

    Eurosport 1

    A 25 éves születésnapját 2014-ben ünneplő Eurosport Európa első számú sportcsatornája. A csatorna élőben követi nyomon a legrangosabb kerékpárversenyeket, rendszeresen beszámol a legfontosabb téli sportversenyekről, és számos tenisz-, illetve futballtornát közvetít.

   • Eurosport 2

    Eurosport 2

    Az Eurosport2 azok számára készül, akik még több sportágat szeretnének otthonukban követni. A csatorna programválasztékában megtalálhatók többek között a német Bundesliga meccsek, az ausztrál foci legjava vagy a WWE wrestling izgalmas viadalai.

   • Fit TV

    Fit TV

    A tornacsatorna célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi edzést: reggel 5-től este 10-ig különböző egy órás edzésekkel várja nézőit. Az egy órás edzések alatt csak kitartásra van szükség, mivel olyan eszközöket használnak a trénerek a gyakorlatok elvégzéséhez, amelyek bármely háztartásban megtalálhatók.

   • ATV

    ATV

    Az ATV 1989 óta működő, egyik legnézettebb magyar nyelvű hír és közéleti csatorna: „az objektív hírforrás”. Műsoraikban kiemelt szerepet kapnak a napi bel- és külföldi hírek, kiemelt hangsúllyal a legfontosabb politikai, közéleti, gazdasági történésekre. A nézőket különféle színes és izgalmas elemző, értékelő, tényeket felsorakoztató háttér és vita műsorokon keresztül teszik informálttá és naprakésszé a hírek világában.

   • BBC World News

    BBC World News

    A BBC World News óránként jelentkezik hírműsorokkal, naponta háromszor pedig extra hírekkel. Különböző kontinensekről jelentkező riportjai átfogó képet adnak a világ üzleti szférájáról, HARDtalk és HARDtalk extra c. műsorokban pedig a politikai élet vezető egyéniségeinek útmutatói, vitái alapján tudhatunk meg többet a hírek hátteréről. A vezető hírek mellett a csatorna bőven szolgál utazással, különböző technológiákkal, sporttal kapcsolatos információkkal is.

   • Echo TV

    Echo TV

    Az Echo Televízió műsorán a riportok, tudósítások, háttérműsorok a hazai aktualitások bemutatásáról szólnak. Ahol a műsorkészítők legfontosabb feladata az értékteremtés. Ahol a közösségépítés a cél. Legyen szó gazdaságról, kultúráról, történelemről, turizmusról vagy politikáról.

   • euronews

    euronews

    A Euronews az egyik legelterjedtebb hírcsatorna Európában, mely a világ híreit európai szemszögből közvetíti. A hírcsatorna műsoraiban tényleges híreket közöl, a lehető leggyorsabban,  ezáltal engedve a nézőnek, hogy saját véleményt alkothasson a világról.

   • Hír TV

    Hír TV

    A HírTV a tárgyilagos híreken kívül kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínál. A csatorna elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok során.

   • M1

    M1

    Az M1 műsorkínálatában megtalálhatók a minőségi szórakoztatást megcélzó magyar humor-, show- és kulturális műsorok, mindemellett élen jár az igényes, pontos és naprakész hírműsorok terén is.  Az M1 a sportra is kiemelt hangsúlyt fektet. Küldetésének tekinti, hogy a hazai- és világeseményekről elsőként számoljon be: olimpiák, egyéni – és csapatsportok, futball és más labdajátékok, autó-motor sportok is megtalálhatók repertoárjában.

   • M2

    M2

    Az M2 oktatja, neveli, és mindeközben szórakoztatja is a gyerekeket. A saját gyártású műsorokkal is jelentkező gyerekcsatorna erőszakmentes, családbarát, szórakoztató és értékteremtő tartalmakkal várja a kicsiket, szüleiket, de még a nagyszülőket is 6-20 óráig. Műsorkínálatában megtalálhatók klasszikus és modern mesék, bábjátékok, animációs filmek, ismeretterjesztő és ifjúsági filmsorozatok.

   • Duna

    Duna

    A Duna mindenkié, magyar nyelvű világtévé. A Duna csatorna Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ minden táján élő magyarsághoz szól, akik a magyar kulturális műsorokról, eseményekről, az új és régi magyar filmekről, a magyar vonatkozású sporteseményekről első kézből akarnak értesülni.

   • Duna World

    Duna World

    A Duna World a magyar közmédia csatornáinak legszínvonalasabb, legnézettebb műsoraiból nyújt válogatást. Elsődleges feladata a tájékoztatás és igényes szórakoztatás. Főműsoridőben történelmi műsorokat, és a való élet rögvalóságát bemutató dokumentumfilmeket sugároz, ezt követően igényes szórakoztató programokkal várja a nézőt.

   • RTL II

    RTL II

    A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok, krimik és nagy sikerű amerikai műsorok alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal és vetélkedőkkel.

   • RTL Klub

    RTL Klub

    Az RTL Klub hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi csatornája. Napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. Az RTL Klub sorozatai között mindenki találhat kedvére valót, ugyanis naponta láthatóak a legsikeresebb külföldi és sajátgyártású sorozatok, a gyerekek pedig minden szombaton és vasárnap a legkalandosabb mesékből tekinthetnek meg egy csokorra valót.

   • Super TV2

    Super TV2

    A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel teszi izgalmasabbá a nézők mindennapjait. 

   • TV2

    TV2

    Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornája. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba. A TV2 premier- és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig.

   • MTV

    MTV

    Az MTV minden, ami megmozgat, felpörget, feltölt. A csatorna lendületes, olykor megbotránkoztató vagy éppen meglepő, minden elemében szórakoztató programkínálattal hódít az Y generáció körében.

   • Music Channel

    Music Channel

    A Music Channel-en megtalálhatóak napjaink leghíresebb slágerei, hírek a sztárvilágból, sztárinterjúk és slágerlisták. 

   • Muzsika TV

    Muzsika TV

    A Muzsika TV sokszínű és vidám zenecsatorna, amely kiváló egyveleget kínál a tradicionális és modern zenéből, felvonultatva a mulatós-, tánc- pop-, diszkózene, valamint az operett legnagyobb alakjait. Természetesen a kívánságműsorok sem maradhatnak ki a Muzsika TV kínálatából. A csatorna napi 24 órában, magyar nyelven sugározza műsorait. 

   • VIVA

    VIVA

    Magyarország első számú zenei-és ifjúsági szórakoztató csatornája, saját gyártású tartalmakkal és legfrissebb zenékkel.  Mindemellett ott vannak az elmaradhatatlan slágerlisták, mint az Online Chart, vagy a csatorna legnézettebb műsora a hetente legsikeresebb magyar és nemzetközi előadókat felvonultató Chart Show.

   • H!T Music Channel

    H!T Music Channel

    A zenecsatorna kínálatában az elmúlt 40 év legjobbjaitól egészen napjainkig hallhatóak zeneszámok.

   • Paramount Channel

    Paramount Channel

    A Paramount Channel a Paramount Pictures és más nagy amerikai stúdiók filmjeire építő csatorna, mely főleg az elmúlt 20-25 év filmsikereinek és díjnyertes alkotásainak válogatását tűzi műsorra. A kínálat független stúdiók, helyi forgalmazók filmjeivel egészül ki, illetve színfalak mögött készült felvételek és stábtagokkal készült interjúk is színesítik.

   • RTL+

    RTL+

    Az RTL+ (korábban Prizma TV) egy magyar nyelvű  televíziós csatorna, amely közkedvelt szórakoztató műsorokat, filmeket és sorozatokat sugároz. Az RTL+ programja a számos sajátgyártású műsor mellett amerikai és dél-amerikai sorozatokat, filmeket és rajzfilmsorozatokat vonultat fel nézői nagy örömére.

   • Sorozat+

    Sorozat+

    A Sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. Műsorán latin-amerikai telenovellák és amerikai top sorozatok egyaránt megtalálhatók. Krimi, akció, vagy egy jó kis vígjátéksorozat, ez mind egy helyen, a Sorozat+ csatornán. A csatornán európai és amerikai sorozatokat láthatnak a Warner Brothers-től, a 20th Century Fox-tól és más híres stúdióiktól.

   • STORY4

    STORY4

    A STORY4 csatornán sikersorozatok, hollywoodi sikerfilmek, országos tévépremierek, show-műsorok, Európa Liga, lakberendezés és főzőcske szórakoztatja a nézőket.

   • STORY5

    STORY5

    A STORY5 nagysikerű telenovellákkal, romantikus sorozatokkal és filmekkel, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorokkal várja a nézőket. 

   • VIASAT3

    VIASAT3

    A VIASAT3 népszerű filmekkel és országos sorozatpremierekkel várja elsősorban hölgy nézőit. Hétköznap esténként és hétvégén világhírű filmekkel kedvez az érdeklődőknek, hétköznap pedig a magas minőségű saját gyártású műsoroké a főszerep.

   • VIASAT6

    VIASAT6

    A VIASAT6 tévépremierekkel és kultikus sorozataival akciódús, izgalmas, provokatív és nem utolsósorban humoros tartalommal várja a férfias kikapcsolódásra vágyókat.

   • Comedy Central

    Comedy Central

    Az egyedi magyar humorcsatorna töretlen sikerrel szórakoztatja a nézőket a legsikeresebb amerikai és angol sorozatokkal, valamint hazánk legkedveltebb nevettetőivel és legújabb stand-up tehetségeivel.

   • Comedy Central Extra

    Comedy Central Extra

    Magyarország legnépszerűbb humorcsatornájának kistestvére, a merész humor keresztes lovagja, polgárpukkasztó műsoraival támadja az érdeklődőket. Napközben a stand up comedy nagyágyúi szórakoztatják a nézőket, este pedig felnőtt animációs műsorokat és amerikai sorozatokat kínál.

   • Cool TV

    Cool TV

    A Cool egy folyamatosan megújuló, dinamikusan fejlődő csatorna, amely főként sorozatokat, mozi sikereket és szórakoztató műsorokat kínál nézőinek.

   • Film Café

    Film Café

    A Film Café elsősorban hölgyeknek kínál minőségi szórakozást és kellemes otthoni kikapcsolódást. Műsorkínálata leginkább az elmúlt néhány év alkotásaiból merít; az érzelmekben gazdag filmek és sorozatok közt emberi történetek, drámák, családi mozik, könnyed vígjátékok és romantikus alkotások is megtalálhatók.

   • Film+

    Film+

    A Film+ csatorna dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország egyik vezető filmcsatornája lett. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

   • Film+2

    Film+2

    A Film+2 műsorát a nap 24 órájában magyar nyelven sugározza. Műsorkínálatában ugyanúgy megtalálhatók a vígjátékok, romantikus filmek, mint a kalandfilmek és a drámák.

   • FilmBox

    FilmBox

    Hollywood a képernyőn! Évi több mint 300 premier, non-stop filmáradat magyarul. Kasszasikerek, televíziós megaprodukciók, nagy költségvetésű minisorozatok. A legjobb filmek a romantikától a borzongásig, a humortól a drámáig, Hollywood-tól Európáig: a vezető stúdiók kínálatából. Itt mindenki megtalálja, amit keres!

   • FOX

    FOX

    A népszerű tévésorozatokat felvonultató FOX csatorna a legnagyobb filmstúdiók alkotásait mutatja be. A csatorna magyarországi debütálásával először láthatók magyar nyelven olyan díjnyertes sorozatok mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája vagy a 24 és A Simpson család legújabb részei.

   • AMC

    AMC

    Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek „valami mélyebbet”, „gazdagabbat”, vagyis „valami többet” nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. 2015-ben számtalan exkluzív, világsiker premiert hozott el nézőinek. A csatorna 2,2 millió háztartásban elérhető.

   • Megamax

    Megamax

    A Megamax kalandsorozataival, legnépszerűbb játékmárkákat életre keltő sikersorozataival, humoros és ifjúsági élőszereplős tartalmaival egy nagyszerű egyveleget kínál a 7-14 éves fiatalság, elsősorban a fiú közönség számára. A változatos műsorkínálatban a sport, a zene, a szuperhősök és vicces karakterek, valamint ifjúsági sorozatok kapnak helyet.

   • Minimax

    Minimax

    A Minimax színes, színvonalas, gyermekbarát programkínálatot biztosít a 2-12 éves korosztály számára.  Elhozza a tengerentúlon és Európa szerte legnépszerűbb,  ikonikus TV-karaktereket. A Minimax gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a gyerekeket és családokat.

   • Nick Jr.

    Nick Jr.

    A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás évekre. A csatorna legfőbb célja, hogy erőszakmentes tanító jellegű tartalmat nyújtson kreatív és játékos formában már magyar nyelven is.

   • Nickelodeon

    Nickelodeon

    A kifejezetten gyerekeknek szóló csatorna erőszakmentes szórakozást nyújt a 4-14 éves korosztály számára. Változatos műsorokkal, játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal kötik le a gyerekek figyelmét, akik szórakozás közben ismerhetik meg a világot. A kicsik széles műsorpalettáról választhatják ki a kedvenc rajzfilmjeiket és sorozataikat.

   • Disney Channel

    Disney Channel

    Műsortárán gyerekeknek szóló szórakoztató sorozatokat, zenés műsorokat, meséket találhatunk, melyek biztosan mosolyt csalnak a kicsik és a nagyok arcára.

   • Nat Geo Wild

    Nat Geo Wild

    A Nat Geo Wild a Világ igazi arcát mutatja meg… Az erőt, a szépséget, a csodát, a drámát, az élet minden formáját a legkisebbtől a legnagyobbig. Egy csatorna a vadvilágnak szentelve, lenyűgözően szép felvételekkel azoktól, akik mindenkinél jobban ismerik a vadvilágot.

   • National Geographic Channel

    National Geographic Channel

    A National Geographic Channel elgondolkodtató, újszerű műsoraival ösztönzi nézőit az önálló véleményalkotásra. Legfőbb célja a felfedezés, a természetvédelem és az ismeretterjesztés.

   • OzoneNetwork

    OzoneNetwork

    Az OzoneNetwork Magyarország környezetbarát tévécsatornája a bolygónkkal kapcsolatos hasznos ismereteket és legszebb helyek gyűjteményét kínálja a nézőknek. Nézzen körül a nagyvilágban, ismerjen meg egzotikus tájakat, gazdagítsa ismereteit Földünkről, hogy jobban tudjon vigyázni rá! 

   • Spektrum

    Spektrum

    A Spektrum a világ legérdekesebb tudományos jelenségeinek, a történelem legizgalmasabb fejezeteinek, a vadvilág és a természet csodáinak, valamint az emberi kéz által alkotott világnak a megismerését kínálja a nézőknek. A változatos műsorkínálat betekintést enged ismeretlen kultúrák, rejtett világok, távoli galaxisok titkaiba, és könnyed, szórakoztató, mégis szakszerű ismeretterjesztést nyújt.

   • Travel Channel

    Travel Channel

    A Travel Channel gyakorlati segítséget nyújt következő úti céljának megválasztásához, de azt is lehetővé teszi, hogy akik otthon maradnak, ugyancsak részesüljenek az utazás örömében, és megtapasztaljanak elképesztő helyeket felkészült műsorvezetőink tolmácsolásában a világ minden szegletéből.

   • Viasat Explore

    Viasat Explore

    A Viasat Explore a kíváncsiságot, a kalandvágyat és rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat. A legutolsó áttörésektől a magával ragadó szereplők mindennapi életéig a csatorna törekszik mindig egy új szemszögből is bemutatni ezeket a dolgokat.

   • Viasat History

    Viasat History

    A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba az igazán látványos dokumentum-sorozataival. 24 órás, teljesen reklámmentes műsoridejében különleges látványvilágú, prémium kategóriás dokumentumsorozatok láthatók a történelem rég elfeledett rejtélyeiről. A újszerű műsorok egyszerre informálják és szórakoztatják a nézőket, bepillantást nyújtva történelmünkbe. 

   • Viasat Nature

    Viasat Nature

    A Viasat Nature teret enged a természetnek. 24 órán keresztül, reklámoktól mentesen sugározza elsősorban családok számára készült műsorait a természetről olyan tapasztalt műsorvezetők közreműködésével, mint David Attenborough, Nigel Marvin és Ben Fogle. Az igazi vadvilág-szakértők teljes lényükkel képesek átadni a természet magával ragadó történeteit.

   • Animal Planet

    Animal Planet

    Az Animal Planet jelenleg a világ egyetlen olyan globális televíziós márkája, amely kizárólag az állatokról szól. A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkező, egyedi stílusú műsorvezetőket összeköti az állatok iránti szenvedélyes szeretetük. A csatorna gazdag, mély tartalma összeköti az embereket és az állatokat, hangsúlyozva különleges kapcsolatukat.

   • Da Vinci Learning

    Da Vinci Learning

    A tanulás egész életen át tartó utazás. A Da Vinci Learning olyan tévéműsorokat kínál, amelyek tanítják, szórakoztatják és inspirálják az egész családot.

   • Discovery Channel

    Discovery Channel

    A Discovery Channel a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket mutatja be. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetjük magunkat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatjuk a szakértők legügyesebb trükkjeit. Szórakoztató történeteik, kihívásokkal teli vállalkozásaik inspirálják képzelőerőnk, táplálják szellemünk és gazdagítják életünk.

   • ID Xtra

    ID Xtra

    Az ID XTra egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a valós életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

   • LifeNetwork

    LifeNetwork

    A LifeNetwork nézői az emberi élet rejtelmeivel ismerkedhetnek meg szórakoztató formában. Vonzó külső, randizás, szex, terhesség, gyereknevelés, problémás kamaszok, egészséges életmód – az egyetlen magyar életmódcsatorna számos témában ad tippeket, mutat be példákat a helyesre és a helytelenre, hogy segítse nézőinek az eligazodást a mindennapi életben.

   • PAX TV

    PAX TV

    A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. 

   • PRO4

    PRO4

    A PRO4 a férfiak tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akciófilmekkel, valamint a sportvilág legfontosabb híreivel biztosítja.

   • TLC

    TLC

    A TLC a világ legszélesebb körben terjesztett női életmód és szórakoztató csatornája. A női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsorokkal szórakoztat, inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez - kész megoldások helyett.

   • TV Paprika

    TV Paprika

    A TV Paprika gasztronómiai csatorna, amely a főzés örömét, az étel és az élet élvezetét közvetíti a nézők felé. A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így többek között Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be.

   • Bonum TV

    Bonum TV

    A BonumTV hiánypótló csatorna Magyarországon. Elsődleges célja, hogy informáljon és szórakoztasson. Ferenc pápa tanítását követve a jót keresi, és a jót közvetíti. Figyelmet fordít a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmai között a család, a gyereknevelés és a közösség témakörén túl többek között az életmód, az egészség és a zöld tartalmak is.

   • FEM3

    FEM3

    A FEM3 nőknek szóló szórakoztató csatorna, mely válogatott tartalmának köszönhetően minőségi feltöltődést és teljes kikapcsolódást kínál a nézőknek. A műsorstruktúrát a népszerű sorozatok, romantikus és családi filmek, izgalmas reality show-k és számos életmóddal kapcsolatos műsor teszi színessé. A csatorna többek között esküvő, babavárás, gyereknevelés, lakberendezés, főzés, egészségmegőrzés és szépségápolás tematikában nyújt kikapcsolódási lehetőséget a hölgyek számára. 

   • Galaxy TV

    Galaxy TV

    A STORY4 és STORY5 csatornák tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. új csatornája a GALAXY, amely főműsoridőben európai premiertartalmakkal, napközben klasszikus sorozatokkal és dokumentum-, valamint reality-műsorokkal várja a nézőket. A GALAXY kínálatában megtalálható: Gordon Ramsay – A pokol konyhája, a Fapados történetek, a Foyle háborúja, a kanadai Murdoch nyomozó rejtélyei, de a Bostoni halottkémek és a Párizsi helyszínelők is nyomoznak. Valamint olyan klasszikus krimik digitálisan felújított kópiái, mint a San Francisco utcáin. A 2015-ben indult GALAXY igazi férfias csatorna. Klasszikus és modern krimik, akciófilmek mellett a fiatal férfiak körében népszerű videójáték-magazinok, élő közvetítések teszik egyedivé a kínálatát.

   • hatoscsatorna

    hatoscsatorna

    A csatorna közel 50 saját gyártású műsorral várja a televízió elé a nézőket, akik 24 órában válogathatnak a kultúra, a közélet, életmód, egészség, sport, vallás, gazdaság, és az ismeretterjesztés témaköreiből.

   • 7. TV

    7. TV

    Békéscsabai Médiacentrum(www.behir.hu) működtetésében létrejött, 7.Tv helyi, közszolgálati jellegű televíziós csatorna 2015. novemberben 20- án kezdte meg sugárzását. A Médiacentrum kiemelten a helyi eseményeket kívánja feldolgozni, exkluzív, friss hírekkel, információkkal ellátni a nézőket, olvasókat (közélet, gazdaság, kultúra, közlekedés, időjárás, stb.), de Békéscsaba megyeszékhelyi mivoltából kiindulva, a megye valamennyi településén élő polgár tájékoztatását is elő kívánja segíteni, szoros együttműködésben a Békés Megye Önkormányzatával, a Békés megyei Kormányhivatallal, Békés megye valamennyi településével.

   • Makó TV

    Makó TV

    Makó TV

   • Mária Rádió

    Mária Rádió

    A katolikus Mária Rádió vallási műsoraival várja hallgatóit.

   • Petőfi Rádió

    Petőfi Rádió

    Az MR2-Petőfi Rádió a Magyar Rádió csatornája. Az MR2-Petőfi Rádióról az is elmondható, hogy a fiatalok rádiója. A rádió műsoraiban a zene kapja a főszerepet. A zenei kínálata Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektetve a fiatal hazai tehetségekre. A zene mellett az életmóddal kapcsolatos, kulturális és közéleti információk is helyet kapnak.

   • Rádió 1 Pécs

    Rádió 1 Pécs

    "Csak igazi mai sláger", mai pop, dance, disco, r&b slágerek elérhetőek a műsorkínálatban

   • Bartók Rádió

    Bartók Rádió

    Népszerű, rövid darabokkal, vidám műsorvezetőkkel kívánja megkönnyíteni a hallgatóinak az ébredést és a munkába készülődést a Muzsikáló reggel, melynek keretében kulturális hírműsor is hallható. A Hang-fogó című műsor hétköznap délelőttönként 10 és 12 óra között a nemzetközi hanglemezpiac újdonságaiból és nagyszerű régebbi felvételekből válogat. Délidőben hangverseny, utána Muzsikáló délután, munkaidő lejártát követően a magyar zenei életről szóló hírműsor hallható. Esténként hangversenysávval zárja műsorát a rádió.

   • Class FM

    Class FM

    Országos lefedettséggel rendelkező kereskedelmi rádió, az elmúlt évtizedek klasszikusaival és napjaink legfrissebb slágereivel.

   • Dankó Rádió

    Dankó Rádió

    Hagyományos magyar nóták és klasszikus operett slágerek a műsorkínálatban.

   • Jazzy Rádió

    Jazzy Rádió

    Finomra hangolt zenei stílus, érdekes, intellektuális műsorok a Jazzy kínálatában.

   • Klasszik Rádió

    Klasszik Rádió

    A klasszikus zenekedvelő, kultúraszerető és kultúrafogyasztó hallgatók rádiója. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a magyar és külföldi zeneszerzők művei. 

   • Klubrádió

    Klubrádió

    Tények, Vélemények. Folyamatos hírműsorok, közlekedési hírek, kulturális magazin és sokszínű zenei kínálat.

   • Kossuth Rádió

    Kossuth Rádió

    Kiegyensúlyozott, pontos hírek, információk, érdekes beszélgetések, igényes szórakoztatás hangjátékokkal, sporttal, kabaréval: az értelmes beszéd fóruma. A három éve megújult adót hetente több, mint kétmillió ember hallgatja. Szeretnék, ha hallgatóságuk köre tovább bővülne, de nem minden áron: az MR1-Kossuth Rádió „közrádió\”, vagyis nem kereskedelmi, hanem fontos tartalmi célokkal száll be a hallgatók figyelméért folyó versenybe.

   • Lánchíd Rádió

    Lánchíd Rádió

    Hírek, riport, interjú, kulturális beszéd és zene hallható a magát polgári, konzervatívnak nevező rádióból.

   • M4 Sport
   • Sport M
   • Sport1
   • Sport2
   • DIGI Sport 1
   • DIGI Sport 2
   • DIGI Sport 3
   • Eurosport 1
   • Eurosport 2
   • Fit TV
   • ATV
   • BBC World News
   • Echo TV
   • euronews
   • Hír TV
   • M1
   • M2
   • Duna
   • Duna World
   • RTL II
   • RTL Klub
   • Super TV2
   • TV2
   • MTV
   • Music Channel
   • Muzsika TV
   • VIVA
   • H!T Music Channel
   • Paramount Channel
   • RTL+
   • Sorozat+
   • STORY4
   • STORY5
   • VIASAT3
   • VIASAT6
   • Comedy Central
   • Comedy Central Extra
   • Cool TV
   • Film Café
   • Film+
   • Film+2
   • FilmBox
   • FOX
   • AMC
   • Megamax
   • Minimax
   • Nick Jr.
   • Nickelodeon
   • Disney Channel
   • Nat Geo Wild
   • National Geographic Channel
   • OzoneNetwork
   • Spektrum
   • Travel Channel
   • Viasat Explore
   • Viasat History
   • Viasat Nature
   • Animal Planet
   • Da Vinci Learning
   • Discovery Channel
   • ID Xtra
   • LifeNetwork
   • PAX TV
   • PRO4
   • TLC
   • TV Paprika
   • Bonum TV
   • FEM3
   • Galaxy TV
   • hatoscsatorna
   • 7. TV
   • Makó TV
   • Mária Rádió
   • Petőfi Rádió
   • Rádió 1 Pécs
   • Bartók Rádió
   • Class FM
   • Dankó Rádió
   • Jazzy Rádió
   • Klasszik Rádió
   • Klubrádió
   • Kossuth Rádió
   • Lánchíd Rádió
   Letölthető csatornalista

   NET 150

   Kínált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   150,00 / 60,00 Mbit/s
   Garantált sebesség
   (le-/ feltöltés; Mbit/s)
   60,00 / 20,00 Mbit/s

   Start csomag

   • Kapcsolási díj: 0 Ft
   • 300 ezer embert hívhatsz kedvezményesen éjjel-nappal!
   Számlázás módja Megkezdett perc alapon
   Hívás díjak Hívásidőszak Bruttó
   (Ft/db)
   Hívásfelépítési díj Nappali
   Kedvezményes
   0,00 Ft
   0,00 Ft
   Hívás irány Hívásidőszak Forgalmi díj
   (bruttó Ft/perc)
   Helyi vagy helyközihívás Nappali
   Kedvezményes
   8,50 Ft
   6,00 Ft
   Agglomerációs és
   távolsági hívás
   Nappali
   Kedvezményes
   16,50 Ft
   9,00 Ft
   Nemzetközi hívások 1-11. zóna 100,00 - 870,00 Ft/perc között
   Mobil hívás
   (Telenor, Telekom, Vodafone, Tesco Mobil, UPC Mobil)
   Nappali
   Kedvezményes
   73,00 Ft
   41,00 Ft

   Díjmentes kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek díjmentesek

   Díjmentes bekötés

   Díjmentes bekötés

   Vevőegység - Set top box

   Vevőegység - Set top box

   Start HD

   Start HD

   WIFI funkciós eszköz

   WIFI funkciós eszköz

   90 napig díjmentesen kipróbálható kiegészítők:
   Plusz szolgáltatások melyek 90 napig díjmentesek

   Választható Tévé minicsomag

   Választható Tévé minicsomag

   Vírusvédelem

   Vírusvédelem

   Filmbox

   Filmbox

   Start Plusz

   Start Plusz

   Bezárom, más csomagot választok
   *Az ajánlat 2016. május 2-től visszavonásig érvényes, 24 hónapos határozott idejű szerződéssel az optikai FTTH szolgáltatási területünkön belül, meghatározott területeken, új (elmúlt 90 napban nem rendelkeztek előfizetői szerződéssel az Invitelnél) lakossági előfizetők számára. A határozott időtartam a Vírusvédelmi kiegészítő csomagra, a Filmbox minicsomagra, a választott tévé minicsomagra és a Start Plusz opcióra nem vonatkozik, azok bármikor következmények nélkül felmondhatóak. A Kolibri csomag havi előfizetési díja a kiegészítők havidíjmentes időszakát követően megnövekszik a 90 napos időszak alatt fel nem mondott Vírusvédelmi kiegészítő csomag, a Filmbox minicsomag, a választott tévé minicsomag és a Start Plusz opció havi díjával. Az akció keretében választható tévé minicsomagok: 3 Generáció, Mozdulj!, MotoRock. Internet-szolgáltatást tartalmazó díjcsomag igénybe vétele esetén az e-számla kedvezménnyel havi 300 Ft-tal, azaz évi 3600 Ft-tal alacsonyabb havi díjon használhatja díjcsomagunkat, ha az elektronikus számlázási módot választja. E-számla igénylése esetén számláját nem papír alapon, hanem elektronikusan a www.dijnet.hu oldalon kapja meg. Az első három hónapban az e-számla kedvezménnyel csökkentett havi díjat számlázzuk, amennyiben ez idő alatt nem regisztrál az e-számla szolgáltatásra, úgy a havi díja a 4. hónaptól bruttó 300 Ft-tal megemelkedik. Az e-számla kedvezmény további részletes feltételei megtalálhatók www.invitel.hu/lakossagi/e-szamla. Az előfizetői jogviszony határozott időn belüli felmondása esetén az előfizetőt a vonatkozó ÁSZF szerinti kötbérfizetési kötelezettség terheli. A díjak az áfát tartalmazzák.

   Kérem várjon!